kikou Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [I][B]kikou[/B]- dobrze będzie tak około 12 godziny. Wtedy ja na pewno dojadę, a w schronie nie będzie za dużo klientów i "mieszania" ;)[/I] ok. bede o 12tej..... Quote
rotek_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='irysek']a jednak nie 100 iles. zrobilam zblizenie i wyszlo, ze to numer 389 lub 399, na bank 3 cos tam 9. slodka jest, pani moze smialo brac.[/quote] irysek możesz się dokładnie dowiedzieć jaki to numer..... Quote
irysek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ok, podjade nie ma sprawy. jutro na szybcika i sie spytam. a ty co? zadzwonisz i sie dowiesz na jej temat wszystkiego? Quote
Poker Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 MAM DOMEK DLA młodziutkiej KOTKI ,DACHOWCA,ALE NIE CZARNEJ. Quote
irysek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 foksi juz nie ma, w nd poszla do nowego domu, to jest do rotek :) Quote
kikou Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 w schronisku jest stary spaniel do odstrzału na już.... z tym że jest to chłopak ok. 14letni, duże problemy z prostatą, sisia biedak nawet idąc....nie sygnalizuje, że chce oddać mocz, nie panuje nad tym... bardzo chudy.... chwieje się na nóżkach.... ma może z tydzień do godziny "zero"...... [IMG]http://images40.fotosik.pl/2/33c808135c923523med.jpg[/IMG] ale miał taki trochę błysk w oku...oglądał się za dziewczynami, smycz pociągnął naprawde mocno jak chciał biec za suczką.... Quote
kikou Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 jest mała dziewczynka ok. 8latek.....nazwę ją roboczo Agatka [IMG]http://images34.fotosik.pl/348/c55d63c7405ee20f.jpg[/IMG] psinka cudowna... nieśmiała, milutka, łagodna... drżała podczas robienia zdięć... bała się biedulinka ale pozwalała wszystko ze sobą robić....dała nawet buziaczka.... Sunia nie jest z 16tki jest z boksu 38 a chcą ją uśpić bo zobaczyli na zdięciu rtg, że ma jakieś polipy, narośla w brzuszku... i nikomu nie chce się dalej badać...jaki charakter maja te zmiany..... Quote
kikou Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 chłopczyk z przekrzywioną główką ma na imię [COLOR=darkred][B]Amor, ma 10 lat,[/B][/COLOR] [B][COLOR=#8b0000]oddany po zmarłym właścicielu.... ma chore uszka dlatego przekrzywia łepek, dostał dzisiaj antybiotyk..... [/COLOR][/B] [B][COLOR=#8b0000]psiak jest z boksu 25 jego nr to 1361/08[/COLOR][/B] [IMG]http://images50.fotosik.pl/2/8146d48f44cf2937med.jpg[/IMG] Quote
Wet-siostra Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 A ja już nie mam miejsca!!!:placz::placz::placz: Wzięłabym na DT tą Agatkę,ale miejsce...:roll: No i kasa...też nie mam...:shake: A na diagnostykę i leczenie byłaby potrzebna...:roll: Jejciu,co robić,co robić...:oops: Quote
Koperek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [B]Wet-siostra[/B] [B][SIZE=3][COLOR=magenta]Agatka[/COLOR][/SIZE][/B] bezpieczna! Opiekun jej nie da skrzywdzić!;) Już tyle razy mogła być za TM, a p. Bogdan wykradał kartę:eviltong:, że teraz to już tylko szukajmy intensywnie domu. [B]kikou[/B]- dopisuj proszę ile każdy piesek sobie wiosen liczy (chociaż mniej więcej), bo tak to ciężka sprawa. [B]No i który jest "do odstrzału NA JUŻ", a które są po prostu starsze i dlatego mniej adopcyjne ;)[/B] Quote
gosikf & dogs Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Wet-siostra'] Jejciu,co robić,co robić...:oops:[/quote] Ogłoszenia... To się namnożyło nieszczęśc...:-( Quote
Wet-siostra Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Kurcze,ja porobiłam ogłoszenia Poziomce na kilku bezpłatnych forach,bo mam jej zdjęcia na swoim laptopie...Nie potrafię brać fotek z wątku na ogłoszenia...:oops: Wyższa szkoła jazdy...:roll: Quote
rotek_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 mam ogromną prośbę w schronisku jest 3 letnia biała norweska lesna kotka jest głucha..ktoś mógłby jej na biegu zrobić zdjęcia? koło uciechowa jest domek dla białego kotka.... nie wiem czy kotka nie jest "trochę" za stara ale może a nóż widelec... a foksiu nadal aktualny:lol: Quote
Koperek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='rotek_']mam ogromną prośbę w schronisku jest 3 letnia biała norweska lesna kotka jest głucha..ktoś mógłby jej na biegu zrobić zdjęcia? koło uciechowa jest domek dla białego kotka.... nie wiem czy kotka nie jest "trochę" za stara ale może a nóż widelec... a foksiu nadal aktualny:lol:[/quote] Wszystko fajnie, tylko kotka jest kotem specjalnej troski i musi być też pod takim SPECJALNYM nadzorem! Oprócz tego, że jest głucha to jest agresywna do innych zwierząt, więc jako jedynaczka musi być ;) Quote
GoskaGoska Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 jejku z tym spanielem siusiajacy bedzie bardzo ciezko, kurcze moze jakis milosnik spaniel sie znajdzie :-(. Zglosialam go na dogo, do dzialu spanieli do adpocji :( Quote
irysek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 tez sadze, ze spanielkiem bedzie problem. musze poszukac czy nie mam gdzies zdjecia tej bialej kotki. ona przez to, ze jest glucha jest agresywna. dlatego musi byc w domu jedynym zwierzatkiem. wydadza ja dopiero po sterylce, bo boja sie, zeby jakis maniak jej nie rozmnozyl. jest cudna, jak cie tylko zauwazy od razu domaga sie pieszczot. jest tez sliczny rudy kocur do wziecia, cudo. nie mowiac o innych slodkich i powalajacych uroda. panie w schronie dzisiaj byly niezbyt kontaktowe i nie dowiedzialam sie co z tymi kociakami w baraku. sa 2 osobno, no i nie wiem czy do wziecia czy chore. ale jutro zadzwonie to sie dowiem. foksi nie ma, jak juz pisalam. albo czekac, albo szukac gdzie indziej, moze na allegro bedzie jakas potrzebujaca wystawiona. musi byc w 100% foksia? a ten z przekrzywiona glowka sliczny, kudlaczek taki jak majkel. Quote
rotek_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 może być miks..... ale koniecznie suczka..... Quote
iwa77 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Kikou /Koperek - pamiętałyście o tym bojącym się piesku z 16 -stki ?:roll: Quote
kikou Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 pamiętałyśmy... zaraz bedzie (mam gości i nie mogłam siedzieć przy komp.) Quote
kikou Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Lękliwy maluszek, przyjęty z interwencji 11 sierpnia, nr 1346/08, ma ok. 7 latek, wyjątkowo mięciutką aksamitną sierść, bardzo zaniedbany biedaczek... i ma jakąś mętną przeszłość... podobno był na obserwacji, możliwe że kogoś ugryzł ale w sumie nikt nic nie wie dokładnie.... pewne jest natomiast, że źle współżyje z innymi psami, czy je prowokuje czy nie..? ale niestety jest gryziony...byłysmy świadkami zatargu z pinczerowatym... [IMG]http://images32.fotosik.pl/348/e1ca5ae923f6b90b.jpg[/IMG] Quote
Bella1 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Jest malutki , sierść jak jedwab i cudny pysio no ma coś w sobie że go psy atakują więc trzeba go zabrać jak najszybciej , żeby nie było za póżno :-(:-( Quote
irysek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 tak jak szpice cudny, ten troche podobny, moze wydzielaja takie fluidy te male kudlaczki. kto go zabierze, poker narazie zajeta :) Quote
Rybka_39 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Hej ludziska, znalazłam "spnsora" Tzn Pani oferuje pomoc finansową, na początku 100zł. A, że zainteresowała się Wrocławskimi biedami, poczuwam się na nie skierować jej pomoc. Proszę powiedzieć gdzie kasa jest potrzebna na już? Dla którego piesa? Prosze o nr konta.;) Quote
Poker Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Rybeczko,jesteś wspaniała,ale pewnie ciotki muszą odbyć naradę i wybrać najbardziej potrzebującego piesa. Quote
Recommended Posts