kikou Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 no coz ...nawet jak pies jeszcze nie jest do uspienia watek przyda mu sie...bo jak posiedzi jeszcze ze dwa lata w schronisku to juz na pewno bedzie do uspienia! psiak jest przeslodki.... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Nie wiem czy juz zmienil boks, ale prawdopodobnie tak.Mial zostac przeniesiony do 33,34 albo 35.To,ze nie jest do uspienia nie oznacza, ze nie potrzebuje domu , wiec watek jak najbardziej sie przyda. Quote
rotek_ Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 jest dom dla psa bez szans na adopcję domek z ogródkiem.... pies młody(ale wiek nie jest okreslony więc myślę taki do 5-6lat) musi zgadzać sie z innymi psami i.....kurami...nie wiem jak to sprawdzić:evil_lol: w domu mieszka tez kot..... wielkość-raczej mały, max średni rodzinka chciałaby przygarnąć psa z małymi szansami na adopcję.... chcieli wziąc jakąs bide z ulicy ale jak na złośc żadnej nie było:diabloti: psy szukamy z okolic uciechowa czyli dzierżoniowski AZYL, wrocław, SdZ z włabrzycha jesli w schronisku sa takie psiaki proszę prześlijcie mi je zapisane w Miscrosoft Word na mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] w tytule prosze wpisać "dla jaź....iny" Quote
kikou Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 wysłałam na podany adres Murzynka.... nie jest zbyt stary....i niezbyt atrakcyjny...bez szans na adopcje..siedzi w schronie od 2006r tylko cholera w tytule napisałam co innego niż prosiłaś.. Quote
gosikf & dogs Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 kikou napisz do rotek pw bo może już nie zaglądnie i się nie zorientuje że inny tytuł A tak poza tym to wątek podnoszę bo okropnie spada!!! Psiaki z pierwszej strony czekają. Quote
kikou Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [quote name='gosikf & dogs']kikou napisz do rotek pw bo może już nie zaglądnie i się nie zorientuje że inny tytuł A tak poza tym to wątek podnoszę bo okropnie spada!!! Psiaki z pierwszej strony czekają.[/quote] wyslalm jeszcze raz tego maila z odpowiednim tytulem.... Quote
kikou Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 bardzo malutki (ok.4-5kg) przytulaśny, szczekliwy, energiczny starszy maluch... [IMG]http://images33.fotosik.pl/330/f6c0e6144767297cmed.jpg[/IMG] [B][FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=green]jaka jest sytuacja tego maluszka? odebrany? czy ktos wie?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
Wet-siostra Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Uprzejmie donoszę...:evil_lol: Lusia(dawniej Parówka) znalazła swoją Bezpieczną Przystań...:loveu::loveu::loveu: Ma DS !!! :lol: Quote
Poker Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 co???:crazyeye: jak???:crazyeye: tak szybko ??:crazyeye: OPOWIADAJ :lol: Quote
irysek Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 u ciebie wet siostro? czy znalazlas jakis super domek? Quote
Wet-siostra Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Nie ma co opowiadać...:evil_lol: Podbiła mi serce...:loveu::loveu::loveu: Nie mogłabym już jej oddać...:oops: Wiecie,jak ona niesamowicie się cieszy na mój widok?Jak skacze na tych swoich krótkich łapkach?jak liże mnie po twarzy?Jak próbuje wskoczyć na kolana?Jak się turla po ziemi?Jak wariuje z piłeczką???:loveu::loveu::loveu: Teraz tylko mam takie pytanie...Jak to załatwić oficjalnie?Chciałabym,by umowa adopcyjna była na mnie,chciałabym też podać swoje dane w rejestrze czipów...Czy wyślecie mi taką umowę pocztą,czy jak?:oops: Gdzie to zgłosić,że suńka jest moja,że zostaje w Przemyślu??? Quote
rotek_ Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 gratuluję wet:loveu: dostałam jedno zdjęcie psa od kikou:cool1: dwa od straży dla zwierząt i to wsio:diabloti: czekam jeszcze na propozycje od dzierżoniowskiego AZYLA w sobote chciałbym się umówić na spotkanie z rodzinką ale jak im pokaże te zatrważające liczby psów to czuję ze dziwnie na mnie popatrzą:evil_lol: na prawdę nie macie trochę więcej tych psiaków? wydrukowałamby je ze strony wrocławskiego schronu ale nie mam pewności które psy lubią koty....i tu lezy problem....bez was nie dam rady czy ktoś mógłby zebrać psiaki w koopę i przesłać mi zdjęcia i opisy na maila? jeszcze dzisiaj do wieczora.. Quote
kikou Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 wyslalam tylko Murzynka...bo on tak jakos nic nie ma w sobie przyciagajacego i pomyslalam ze w zestawieniu z innymi psami znowu nie bedzie mial szansy.... wysle jeszcze pinczerowatego - tez jest dosc mlody a ta reszta tu to staruszki...:shake: Quote
Rybka_39 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Luknij proszę na notkę nie odrzucaj nas. A może ta spanieleczka? [URL]http://adoptuj-psa.blog.onet.pl/[/URL] Quote
Angie :) Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='kikou']bardzo malutki (ok.4-5kg) przytulaśny, szczekliwy, energiczny starszy maluch... [IMG]http://images33.fotosik.pl/330/f6c0e6144767297cmed.jpg[/IMG] [B][FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=green]jaka jest sytuacja tego maluszka? odebrany? czy ktos wie?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/quote] Pani zaintersowana byla Dinusiem vel. Murznej z allegro - ale psiak juz znalazl domek :) mysle ze mozecie go jej przeslac: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] List od Pani Anety: [FONT=Arial][I][SIZE=2][COLOR=blue]Witam! Z tej strony Aneta. [/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Arial][I][SIZE=2][COLOR=blue]Zgłaszam się z powodu psa o imieniu Murzyn. [/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Arial][I][SIZE=2][COLOR=blue]Jestem bardzo zainteresowana tym psiakiem, gdyż już miałam tej rasy psa... Przeżył 21 lat. Został przywieziony z Płońska przez moją siostrę, gdy miał 4 lata. Był zapchlony i chory. Dzięki moim rodzicom przeżył kilkanaście pięknych i wspaniałych lat. Co najśmieszniejsze również wabił się Murzyn. Co do wyglądu załączam zdjęcie. Bardzo bym chciała wejść w posiadanie tego uroczego psa. Mamy do nich sentyment. Jesteśmy gotowi odebrać Go już następnego dnia, zwłaszcza, że jesteśmy z Warszawy! Jesteśmy odpowiedzialnymi i kompetentnymi ludźmi. Bardzo proszę o kontakt!!![/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Arial][I][SIZE=2]W imieniu moim i moich rodziców Aneta .[/SIZE][/I][/FONT] Quote
kikou Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Angie :)']Pani zaintersowana byla Dinusiem vel. Murznej z allegro - ale psiak juz znalazl domek :) mysle ze mozecie go jej przeslac: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] List od Pani Anety: [FONT=Arial][I][SIZE=2][COLOR=blue]Witam! Z tej strony Aneta. [/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Arial][I][SIZE=2][COLOR=blue]Zgłaszam się z powodu psa o imieniu Murzyn. [/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Arial][I][SIZE=2][COLOR=blue]Jestem bardzo zainteresowana tym psiakiem, gdyż już miałam tej rasy psa... Przeżył 21 lat. Został przywieziony z Płońska przez moją siostrę, gdy miał 4 lata. Był zapchlony i chory. Dzięki moim rodzicom przeżył kilkanaście pięknych i wspaniałych lat. Co najśmieszniejsze również wabił się Murzyn. Co do wyglądu załączam zdjęcie. Bardzo bym chciała wejść w posiadanie tego uroczego psa. Mamy do nich sentyment. Jesteśmy gotowi odebrać Go już następnego dnia, zwłaszcza, że jesteśmy z Warszawy! Jesteśmy odpowiedzialnymi i kompetentnymi ludźmi. Bardzo proszę o kontakt!!![/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Arial][I][SIZE=2]W imieniu moim i moich rodziców Aneta .[/SIZE][/I][/FONT][/quote] ale jak konkretnie wygladal Murzyn ktorym Pani byla zainteresowana? bo to nie o naszego Murzynka chodzilo!!! Quote
Angie :) Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='kikou']ale jak konkretnie wygladal Murzyn ktorym Pani byla zainteresowana? bo to nie o naszego Murzynka chodzilo!!![/quote] wygladal tak - Murzyn/Dinus z Jozefowa/Legionowo: [img]http://img402.imageshack.us/img402/7025/murzyneklc4.jpg[/img] Quote
Rybka_39 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 A co z tym labkiem? Dlaczego jego choroba jest tajemnicą? Quote
Wet-siostra Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Być może dlatego,że ta osoba już wie,co dolega pieskowi,podjęła decyzję,co zrobić i nie chce takiej burzy,jaka rozpętała się na wątku Lusi...:oops: A ja powtarzam pytanie:jak mogę Lusię już oficjalnie zaadoptować???:p Czy umowę adopcyjną wyślecie pocztą?Komu dać moje namiary? Quote
kikou Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Wet-siostra']Być może dlatego,że ta osoba już wie,co dolega pieskowi,podjęła decyzję,co zrobić i nie chce takiej burzy,jaka rozpętała się na wątku Lusi...:oops: A ja powtarzam pytanie:jak mogę Lusię już oficjalnie zaadoptować???:p Czy umowę adopcyjną wyślecie pocztą?Komu dać moje namiary?[/quote] musisz porozmawiac po prostu osobiscie z Agnieszka, nikt inny raczej umowy nie przygotuje..... Quote
kikou Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 wyslalam do Rotek jeszcze Pinczerowatego i Azraka Quote
sati Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Co z tym labkiem?? Skoro ktoś wie co mu dolega dlaczego nie może tego napisać dużo ludzi się o niego martwi!!! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Odpisałam na pw w sprawie umowy adopcyjnej.Prosze rowniez o uszanowanie decyzji Koperka dotyczacej nieujawnania jak narazie wynikow diagnozy labladora.To ona go wypatrzyla, pilotowala, pokazala Wam , zabrala na badania, poznala osobiscie i zaangazowala emocjonalnie.Aby podjac jakakolwiek decyzje i troszeczke unormowac swoja burze wewnetrzna, chce skonsultowac psa jeszcze z innymi specjalistami. Wtedy napewno umiesci na forum bardzo szczegolowy post.Cierpliwosci. Quote
Neris Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Kikou, a wysłałabyś Rotkowi też Olafa? Może to szansa dla niego... Quote
irysek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 dziwne, po co koperek pokazywala na watku labka? jesli teraz robi z tego tajemnice. jak pokazal, opisala, ze bardzo chory, to niech napisze co z nim jest jak ludzie pytaja. co to zmieni jak oni sie dowiedza. i co za roznica czy oni wiedza czy nie? zdrowia mu to nie przywroci, ani choroby nie pogorszy. wydaje mi sie, ze dziewczyny z kolka wzajemnej adoracji wiedza. ci spoza sa po prostu zbywani. pare osob (jak juz pwenie ci postronni zauwazyli) z tego watku tworzy zamknieta kaste, do ktorej nikogo nie wpuszcza. chyba, ze potrzebuje pomocy finansowej lub jakiejkolwiek innej. a tak to tajemnica z tego z siamtego, nie odpowiadanie na pytania. ale trudno, ja tu nie jestem od pogaduszek kolezenskich tylko od pomocy, wiec mi to zwisa prawde mowiac. hehe. troche to przykre, jak nie zalosne... Quote
Recommended Posts