Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nowy banner podlinkowany dla Apolla ,. moze ściągnie wiecej osób :-(

Apollo bardzo potrzebuje domu, zeby mógł w koncu zaznać trochę takiego prawdziwego szczęścia .

Posted

[quote name='karusiap']Apollinek byl dzis podobno w Krakowskiej....nie bylo ani pol,nawet durnego telefonu:(:([/QUOTE]

nie podobno tylko był ale cóz z tego jak ostatnio nikt nie dzwoni no chyba ze jest jakis ladny i mlody piesek shake:,a ja takie malo kiedy wystawia no bo niby po co one ida prosto ze schroniska.:shake:

Posted

Apollinek dzisiaj był w niezłej formie, połaził po łące, posiłował sę gdy obrany kierunek mu nie odpowiadał, pieknie się załatwił poza boksem, mimo, że na spacer wyszedł przedostatni.

Posted

marysia55 napisał(a):
Apollo , idziemy na spacerek, a po drodze zaliczymy jakieś drzewko:tree1: tzn. ty zaliczysz a ja będę patrzyła czy nikt nie podgląda :evil_lol:

Nie chcę was martwić ,ale pies ma wyrazne slady na sierści -te odznaczające się kępki sierści -że jest szarpany i gryziony przez inne psy w boksie ...:shake: a że jest niewidomy i przez to dużo słabszy od innych psów- to jest badziej narażony na ich agresję ...Jesli nie zabierze sie go w najbliższych m-cach czy nawet tygodnaich stamtąd -nie wiadomo , jak dlugo uda mu się tam przeżyć ..:-(