Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bedaczkowi się dodatkowo jeszcze te lapska slizgają na parkiecie.
Ale ja widzialam go pierwszyraz od momentu jak odszedl z hotelu i jestem zaskoczona jego wyglądam - na plus zaskoczona. Nie ma to jednak jak własny domek i swoje rece do miziania i opiekowania się

Posted

No pewnie! Tylko gdyby nie ta siostra: "Usiądźcie... nie ruszać się" to mogłybyśmy na maxa korzystać z przywilejów zmienionego Apollo... a nie tylko kamikadze karisiap ;P

Posted

Jagienka napisał(a):
No pewnie! Tylko gdyby nie ta siostra: "Usiądźcie... nie ruszać się" to mogłybyśmy na maxa korzystać z przywilejów zmienionego Apollo... a nie tylko kamikadze karisiap ;P

Po takim przedstawieniu nam Kory przez Ich Pancie...nie mialam serca odmowic jej pieszczot.....:evil_lol:

Generalnie przy rottce mialysmy nie wykonywac gwaltownych ruchow, a najlepiej zadnych.....wiec jak podchodzila mi z glowka pod reke robilam co chciala:loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Apollinkowi zrobila sie paskudna przetoka od zeba...W sobote bylismy u lekarzy,dzis zostal caly dzien na badania i jesli jego stan zdrowia na to pozwoli to na wyrwanie zeba...
Apollo jest juz naprawde mocno starym psem....Dzis byl taki bezbronny:(Nosilam go do auta, z auta, ukladalam w lecznicy...W hotelu pare miesiecy temu przy takich manewrach odwinal by sie nie raz....Ale nie teraz.
mam nadzieje,ze po dzisiejszym dniu ulzy mu troszke w bolu z tego zeba i bedzie nadal cieszyl sie zyciem.
Piekna mordeczka...

Posted

Nie do uwierzenia, że Apollo pozwala na takie manewry przy sobie. Mam nadzieję, że weterynarz będzie miał jakiś pomysł mądry, żeby mu ulżyć z tym zębem, bo z usypianiem to faktycznie za duże ryzyko.
Karolina, a dla Ciebie to mi słów brak, że... jesteś.

Posted

marysia55 napisał(a):
AMIGA:loveu: bez 'jajec':evil_lol: może i szczerbaty, ale za to jaki przystojny i kochany :p:p

Ależ to nie byla żadna aluzja. Ja przecież kocham szczerbatych :-)

• 2 months later...
Posted

U Apollinka wszystko dobrze, po akcji karusiap chłopak odżył. Teraz łazi dumny i wyprostowany, stracił kilka lat :) Dają czadu z Kosią w ogrodzie, gdzie spędzają mnóstwo czasu na własne życzenie.

• 1 month later...
Posted

Ali zmarl pare dni temu:( Jego Pani jest zalamana....mimo dwoch suk,ktore sa,mowi,ze jest pusto i zle:(
Byli dobrze....nagle zle sie poczul,lapki zaczely mu sie rozjezdzac i krecil glowka....moze wylew?
Zmarl w domu,kochany i szczesliwy...
Spij slonko
[*]

Posted

Gdy odchodzą nasi Przyjaciele, ból zawsze jest ogromny.. Ale psy pojawiają się w naszym życiu nie bez powodu. I opiekują się nami, nawet gdy odejdą. I czekają aż ponownie się z nimi spotkamy.. Odkąd odszedł mój Rocky też nie mogę się z tym pogodzić, serce boli każdego dnia tak jak gdyby było to wczoraj. Pustka zostanie już na zawsze. A Ali odszedł szczęśliwy i kochany. A to jest największym darem jaki każdy pies może dostać..

Biegaj szczęśliwie za Tęczowym Mostem (*). I czekajcie tam na nas...

Posted

Dokladnie....
Jak zmarla moja Miciunia,zostaly nam 3 psy, drugi kot i zolw a bylo pusto jak nie wiem. Brakowalo TEGO KOGOS......zawsze jest pustka nie do zapelnienia....a z kazdym odejsciem "zazdroszcze" ludziom bez zwierzakow.....bo nie cierpia, gdy ich zabraknie...tylko co to za zycie...

Posted

Kochany Apollinek
[*] Już teraz może sobie spokojnie biegać po trawce i nie bola go łapencje. Mam nadzieję, że spotka się z naszymi Przyjaciółmi, ktorzy odeszli wcześniej i razem tam się kiedyś spotkamy

Posted

Ali... ciężko było Nam uwierzyć, że się uda, a jak już miałeś dom, to było takie naturalne, że zacząłeś chodzić lepiej, cieszyłeś się ogrodem... doczekałeś pierwszych dni tej wiosny... odszedłeś kochany. Śpij spokojnie.