Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudziaczek już drugi tydzień nie był na spacerze... tyle psów doszło, że nie wyrabiam czasowo po zdjęciach jeszcze ze spacerem:-(

Posted

no tak..wakacje..najgorszy czas dla psiakow:placz::placz::placz:kiedy w koncu ludzie zrozumieja ze pies to nie rzecz????ze jak go bierzesz to ponosisz za niego odpowiedzialnosc i nie mozesz go tak ot wyrzucic:angryy::angryy::angryy:

Posted

w piątek byliśmy w końcu na spacerze, Rudy szalał ze szczęścia:p Ma teraz w pomieszczeniu dwóch kolegów: średniego kundelka, który ucieka z normalnego kojca, i drugiego małego. Przynajmniej nie jest sam...

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Rudziaczek w dobrej kondycji, przeczołgał mnie w poniedziałek prawie, bo długo na spacerze nie był to miał niezłą energię i siłę! Latałam na wysokości lamperii można powiedzieć:evil_lol: No i brzuch przez koszulkę mi nieco zdrapał, bo chłopak się upiera skakać na mnie przednimi łapami, abym go głaskała, ale co tam, wybaczam:p

Posted

Dea napisał(a):
Rudziaczek w dobrej kondycji, przeczołgał mnie w poniedziałek prawie, bo długo na spacerze nie był to miał niezłą energię i siłę! Latałam na wysokości lamperii można powiedzieć:evil_lol: No i brzuch przez koszulkę mi nieco zdrapał, bo chłopak się upiera skakać na mnie przednimi łapami, abym go głaskała, ale co tam, wybaczam:p

kochany psiak..
oby jak najszybciej trafił na swojego człowieka ...

Posted

siekowa napisał(a):
Jak to możliwe, że tak fajny psiak przez tyle lat nie znalazł domu :-o

Niestety Rudy lekko kuleje na jedną tylną łapę, do tego dosyć szybko jedzenie schroniskowe wykończyło mu zęby... był nawet ze trzy razy w gazecie kiedyś, ale ludzie jak przychodzili go zobaczyć rezygnowali, chyba przez to właśnie:-(

Posted

siekowa napisał(a):
Bidulek :( Super psiak z niego :loveu: Za kilka dni będę mieć więcej czasu to pomogę w ogłaszaniu Rudego. On może zamieszkać z innymi psami?

On może zamieszkać ze wszystkimi psami świata:p Całe życie mieszkał w schronisku, więc nigdy nie był sam w kojcu, jest przyzwyczajony. To przełagodny pies.

Posted

Że pies kuleje to nie, że pies jest stary też nie biorą, że pies jest jasny a nie czarny podpalany.......boszzzzzz........a czy do głowy nie może Im dojść że Rudy jest PRZEKOCHANY!!!:loveu: