Dea Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Rudziaczek już drugi tydzień nie był na spacerze... tyle psów doszło, że nie wyrabiam czasowo po zdjęciach jeszcze ze spacerem:-( Quote
Panca Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 no tak..wakacje..najgorszy czas dla psiakow:placz::placz::placz:kiedy w koncu ludzie zrozumieja ze pies to nie rzecz????ze jak go bierzesz to ponosisz za niego odpowiedzialnosc i nie mozesz go tak ot wyrzucic:angryy::angryy::angryy: Quote
Helga&Ares Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 alekso napisał(a):Boże.... :( nie lubię ludzi :mad: ja też, ale tylko tych 'co nie rozumieją' Quote
Dea Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 w piątek byliśmy w końcu na spacerze, Rudy szalał ze szczęścia:p Ma teraz w pomieszczeniu dwóch kolegów: średniego kundelka, który ucieka z normalnego kojca, i drugiego małego. Przynajmniej nie jest sam... Quote
alekso Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 a udało Ci się może mu coś pysznego zorganizować... ?:oops: Quote
Dea Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 wczoraj kupiłam puszki, może w piątek uda się wyjść na spacer i mu dać:-) Quote
Dea Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 W poniedziałek byliśmy z Rudym na spacerze:p Quote
Dea Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 No nareszcie sobie ktoś o staruszku przypomniał:multi: Jutro go odwiedzam:p Quote
Dea Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Rudziaczek w dobrej kondycji, przeczołgał mnie w poniedziałek prawie, bo długo na spacerze nie był to miał niezłą energię i siłę! Latałam na wysokości lamperii można powiedzieć:evil_lol: No i brzuch przez koszulkę mi nieco zdrapał, bo chłopak się upiera skakać na mnie przednimi łapami, abym go głaskała, ale co tam, wybaczam:p Quote
Beata19 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Jeju... Super Taki cudowny psiak a wciąż samotny!!:placz: Rudy do domu!!!!!!!!!!!!! Quote
Helga&Ares Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Dea napisał(a):Rudziaczek w dobrej kondycji, przeczołgał mnie w poniedziałek prawie, bo długo na spacerze nie był to miał niezłą energię i siłę! Latałam na wysokości lamperii można powiedzieć:evil_lol: No i brzuch przez koszulkę mi nieco zdrapał, bo chłopak się upiera skakać na mnie przednimi łapami, abym go głaskała, ale co tam, wybaczam:p kochany psiak.. oby jak najszybciej trafił na swojego człowieka ... Quote
Dea Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Jakoś boję się, że on nigdy nie zazna co to dom:-( Quote
siekowa Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Jak to możliwe, że tak fajny psiak przez tyle lat nie znalazł domu :-o Quote
Dea Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 siekowa napisał(a):Jak to możliwe, że tak fajny psiak przez tyle lat nie znalazł domu :-o Niestety Rudy lekko kuleje na jedną tylną łapę, do tego dosyć szybko jedzenie schroniskowe wykończyło mu zęby... był nawet ze trzy razy w gazecie kiedyś, ale ludzie jak przychodzili go zobaczyć rezygnowali, chyba przez to właśnie:-( Quote
siekowa Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Bidulek :( Super psiak z niego :loveu: Za kilka dni będę mieć więcej czasu to pomogę w ogłaszaniu Rudego. On może zamieszkać z innymi psami? Quote
Dea Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 siekowa napisał(a):Bidulek :( Super psiak z niego :loveu: Za kilka dni będę mieć więcej czasu to pomogę w ogłaszaniu Rudego. On może zamieszkać z innymi psami? On może zamieszkać ze wszystkimi psami świata:p Całe życie mieszkał w schronisku, więc nigdy nie był sam w kojcu, jest przyzwyczajony. To przełagodny pies. Quote
magdyska25 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Że pies kuleje to nie, że pies jest stary też nie biorą, że pies jest jasny a nie czarny podpalany.......boszzzzzz........a czy do głowy nie może Im dojść że Rudy jest PRZEKOCHANY!!!:loveu: Quote
Recommended Posts