alekso Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 ze 2 strony temu ktoś zrobił tak ładny banerek, czy ktoś może/umie go podlinkować? Quote
piq Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='alekso']ze 2 strony temu ktoś zrobił tak ładny banerek, czy ktoś może/umie go podlinkować? O ten banerek chodzi ? Quote
Dea Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Na Rudaska na razie kasy nie zbierałam, no bo co mu możemy pomóc? Oj, chyba, żeby uzbierała się jakaś kasa, to mogę na spacerach "na lewo" go podkarmiać, jakąś puszką na przykład dobrą kupić:cool3: Quote
alekso Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='piq']O ten banerek chodzi ? był jeszcze jeden.... zaraz poszukam... tamten był taki "inny niż wszystkie" nie mówię, że ten jest zły, ale tamten chyba bardziej rzucał się w pczy... Quote
alekso Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Naikari']Biedny Rudy :-( zrobiłam banerek Może znajdzie dom.. o ten... umiecie go podlinkować? Quote
magdyska25 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ja mam kilka torebek do sprzedania i jeszcze coś się znajdzie....będzie albo dla Kira albo dla Rudego...jeżeli uda mi się parę groszy wygrzebać to wyślę Ci Dea a Ty osądzisz dla kogo ma być bo ja to już całkowicie zgłupiałam....:roll: Quote
alekso Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Dea a czym byś chciała go podkarmić na spacerze? Quote
alekso Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 alekso napisał(a):Dea a czym byś chciała go podkarmić na spacerze? Dea... :) hop hop ;) jakie papku trzeba Rudemu przysponsorować? Quote
piq Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Dea może mieć problem z wejściem na forum. Spróbuj odezwać się do niej na GG. Quote
Dea Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 No niestety mam problemy z dogo, jakimś cudem teraz weszłam, nie ładuje mi się logowanie:roll: do tego miałam awarię netu w domu. Myślałam o dobrej puszcze, tak żebym mogła do niej wcisnąć witaminy jeszcze. Szybkie, łatwe do podania. Quote
Dea Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 magdyska25 napisał(a):Ja mam kilka torebek do sprzedania i jeszcze coś się znajdzie....będzie albo dla Kira albo dla Rudego...jeżeli uda mi się parę groszy wygrzebać to wyślę Ci Dea a Ty osądzisz dla kogo ma być bo ja to już całkowicie zgłupiałam....:roll: zawsze można podzielić po połowie:p dzięki:loveu: Quote
alekso Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Dea napisał(a):No niestety mam problemy z dogo, jakimś cudem teraz weszłam, nie ładuje mi się logowanie:roll: do tego miałam awarię netu w domu. Myślałam o dobrej puszcze, tak żebym mogła do niej wcisnąć witaminy jeszcze. Szybkie, łatwe do podania. to ja Ci wyślę pieniądze na taką puszkę? i wiadmość poza dogo też ;) Quote
Dea Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 dzięki alekso:p jeśli ktoś wystawi bazarek na Rudego to też będzie na coś dobrego dla chłopaka, niech ma coś z życia. zwłaszcza, że w tym tygodniu non stop padało, więc żadnego spaceru nie miał, ani w poniedziałek ani dzisiaj... Quote
alekso Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 na podwieczorek dla Rudego już jesteśmy prawie umówione ;) Quote
Dea Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 A Rudzielec zaliczył wczoraj 40 minutowy spacer w pięknym słońcu:p Quote
magdyska25 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Rudy i nie ma dla Ciebie domku......:shake: Jutro porobię wreszcie te zdjęcia i prześlę Ci Alekso....torebki na bazarek. Quote
alekso Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Dea napisał(a):A Rudzielec zaliczył wczoraj 40 minutowy spacer w pięknym słońcu:p może przy następnej okazji uda Ci się zrobić mu jakieś zdjątko :) Quote
Dea Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 jeśli do jutra nie zmieni się pogoda, to pójdziemy na spacer i zrobię fotkę specjalnie dla alekso, jako potencjalnej "wirtualnej opiekunki":cool3: Quote
alekso Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Dea']jeśli do jutra nie zmieni się pogoda, to pójdziemy na spacer i zrobię fotkę specjalnie dla alekso, jako potencjalnej "wirtualnej opiekunki":cool3: a dostałam :loveu: dla chętnych link do wszystkich zdjęć: http://alekso.fotosik.pl/albumy/444821.html on jest takim pięknym psiakiem.... dom powinien mieć.... Quote
Dea Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 piq napisał(a):Zrób, zrób. Szczególnie z tą szczeniacką miną. No własnie, jego mina raczej nie wskazuje na statecznego dziadka:p Quote
Recommended Posts