Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='alekso']ze 2 strony temu ktoś zrobił tak ładny banerek, czy ktoś może/umie go podlinkować?
O ten banerek chodzi ?

Posted

Na Rudaska na razie kasy nie zbierałam, no bo co mu możemy pomóc? Oj, chyba, żeby uzbierała się jakaś kasa, to mogę na spacerach "na lewo" go podkarmiać, jakąś puszką na przykład dobrą kupić:cool3:

Posted

[quote name='piq']O ten banerek chodzi ?

był jeszcze jeden.... zaraz poszukam... tamten był taki "inny niż wszystkie" nie mówię, że ten jest zły, ale tamten chyba bardziej rzucał się w pczy...

Posted

Ja mam kilka torebek do sprzedania i jeszcze coś się znajdzie....będzie albo dla Kira albo dla Rudego...jeżeli uda mi się parę groszy wygrzebać to wyślę Ci Dea a Ty osądzisz dla kogo ma być bo ja to już całkowicie zgłupiałam....:roll:

Posted

No niestety mam problemy z dogo, jakimś cudem teraz weszłam, nie ładuje mi się logowanie:roll: do tego miałam awarię netu w domu.
Myślałam o dobrej puszcze, tak żebym mogła do niej wcisnąć witaminy jeszcze. Szybkie, łatwe do podania.

Posted

magdyska25 napisał(a):
Ja mam kilka torebek do sprzedania i jeszcze coś się znajdzie....będzie albo dla Kira albo dla Rudego...jeżeli uda mi się parę groszy wygrzebać to wyślę Ci Dea a Ty osądzisz dla kogo ma być bo ja to już całkowicie zgłupiałam....:roll:

zawsze można podzielić po połowie:p dzięki:loveu:

Posted

Dea napisał(a):
No niestety mam problemy z dogo, jakimś cudem teraz weszłam, nie ładuje mi się logowanie:roll: do tego miałam awarię netu w domu.
Myślałam o dobrej puszcze, tak żebym mogła do niej wcisnąć witaminy jeszcze. Szybkie, łatwe do podania.

to ja Ci wyślę pieniądze na taką puszkę?
i wiadmość poza dogo też ;)

Posted

dzięki alekso:p jeśli ktoś wystawi bazarek na Rudego to też będzie na coś dobrego dla chłopaka, niech ma coś z życia. zwłaszcza, że w tym tygodniu non stop padało, więc żadnego spaceru nie miał, ani w poniedziałek ani dzisiaj...

Posted

Dea napisał(a):
A Rudzielec zaliczył wczoraj 40 minutowy spacer w pięknym słońcu:p

może przy następnej okazji uda Ci się zrobić mu jakieś zdjątko :)

Posted

jeśli do jutra nie zmieni się pogoda, to pójdziemy na spacer i zrobię fotkę specjalnie dla alekso, jako potencjalnej "wirtualnej opiekunki":cool3:

Posted

piq napisał(a):
Zrób, zrób. Szczególnie z tą szczeniacką miną.

No własnie, jego mina raczej nie wskazuje na statecznego dziadka:p