Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...nie wierzę...nie chcę wierzyć!!!!!
Dea...czy coś wskazywało na to,że tak szybko może odejść?...za szybko!...stanowczo za szybko!...

Rudy...śliczności moje staruszkowate...odpoczywaj w swoim domku...tam już go masz !Chapciu...przygarnij go do siebie...przytul do serducha!

:-(:-(:-(:-(...to nie jest sprawiedliwe!!!!Absolutnie nie!

Posted

Nic nie wskazywało na to, widziałam go w piątek, jak zwykle przywitał mnie merdaniem ogona. Chyba po prostu stanęło mu serce. Pracownik mówił, że to musiało być nad ranem. Leżał Rudasek poza budą. Poryczałam się, choć staram się tam jakoś trzymać zawsze, ale cholernie bolało:placz:

Posted

strasznie mi przykro ze biedaczyna sie nie doczekal swego domu..siedze i placze:placz::placz: ..nie moglam mu pomoc i zawsze jak odchodzi pies w schronisku serce mi peka ze nikt go w tych ostatnich chwilach zycia nie przytulil,nie glaskal..tylko samotnie ,nie chciany odszedl na tamten swiat...mam nadzieje ze dla niego lepszy swiat....

• Rudy śpij spokojnie....

• Posted

czasem mysle ze nie daje juz rady...ze angazuje sie w pomoc psom bardzo i w takich chwilach mnie to przerasta....mam dola i rozpaczam ze jestem bezsilna i powinnam odpoczac bo zbyt wiele mnie to zdrowia kosztuje ale...druga czesc mnie mi mowi ze nie moge sie poddac bo w taki sposob na pewno nie zmienie losu innych psow co zyja i wciaz tesknie czekaja na swoja szanse....ale mam mega dola....