Klaudus__ Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='Dea']Na razie cisza:shake: Więc może dzisiaj jakieś serducho podbije... Quote
Klaudus__ Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 A może to właśnie dzisiaj się szczęście do Rudego uśmiechnie... Quote
Dea Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Z odwiedzin dopóki nie będzie mniej psów w tym pomieszczeniu nici:shake: Nie chcę aby jakiś zazdrośnik wywołał wojnę... Musi być sprawiedliwie - albo wszystkie albo żaden. Quote
Dea Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Rudy dzisiaj wykorzystując moment, że pracownik zabierał psa z jego pomieszczenia na zdjęcia na stronę schronu dał dyla:evil_lol: Przyleciał do mnie poza schronisko cały ucieszony. No niestety musiałam go złapać i oddać w ręce pana Zbyszka. Ponieważ kilka chwil wcześniej rozmawialiśmy o przeniesieniu go do normalnego kojca, pan Zbyszek na próbę dał go tam od razu:cool3: Teraz trzymać kciuki, żeby się tam zaaklimatyzował, i nie próbował uciekać. Będzie mu tam lepiej... uciekinier... i nowe lokum... Quote
siekowa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 :loveu::loveu::loveu: Ludzie to chyba oczu nie mają, że nie widzą takiego cuda w schronisku. Oczywiście trzymam kciuki :) Quote
Dea Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 No nie mają nie mają niestety:shake: W piątek znowu będę w schronie, zobaczymy, czy daje sobie radę. To jeden z najlepszych kojców - w miarę duży, z trzema dobrymi budami a do tego w "centralnym" miejscu, psiaki widzą co się dzieje z każdej strony, kto przychodzi, przyjeżdża, trochę świata widzą... Quote
Dea Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 i jaki radosny mimo tego wszystkiego, co go w życiu smutnego spotkało... Quote
Dea Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Jutro rano jadę do schronu, zobaczę:p Quote
Klaudus__ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 No to czekam na wieści jak się czuje Nasz Rudzielec :loveu: Quote
Dea Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Nadal jest w tym kojcu:p Kurcze szkoda, że lato spędził w zamknięciu, wygrzałby jeszcze stare kości... Chyba trochę reumatyzm go chwyta. Ale poznaje mnie od razu, nawet do mnie "gada" przez kraty, jakby mówił "no weź mnie wreszcie na spacer":roll: Quote
Klaudus__ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Kochane psisko... :loveu: Należy Mu się ciepły kącik na zimę...:roll: Quote
Dea Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Kto przygarnie na zimę Rudzielca!??? Prosimy... Quote
siekowa Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Cudo :loveu: Kurcze Rudy gdzie ci tego domku szukać? Może spróbujemy z plakatami? Quote
Dea Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Wszystkie sposoby dobre, a nóż... A Rudy jak mnie widzi leci od razu do siatki, biedaczek:-( Quote
alekso Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 a mamy szansę na jakąś zorganizowaną akcję dla niego? jak w przypadku Kiro? Quote
Dea Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 alekso napisał(a):a mamy szansę na jakąś zorganizowaną akcję dla niego? jak w przypadku Kiro? Hmmm, najpierw musiałby się znaleźć tymczas chyba... Quote
Recommended Posts