Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z odwiedzin dopóki nie będzie mniej psów w tym pomieszczeniu nici:shake: Nie chcę aby jakiś zazdrośnik wywołał wojnę... Musi być sprawiedliwie - albo wszystkie albo żaden.

Posted

Rudy dzisiaj wykorzystując moment, że pracownik zabierał psa z jego pomieszczenia na zdjęcia na stronę schronu dał dyla:evil_lol: Przyleciał do mnie poza schronisko cały ucieszony. No niestety musiałam go złapać i oddać w ręce pana Zbyszka. Ponieważ kilka chwil wcześniej rozmawialiśmy o przeniesieniu go do normalnego kojca, pan Zbyszek na próbę dał go tam od razu:cool3: Teraz trzymać kciuki, żeby się tam zaaklimatyzował, i nie próbował uciekać. Będzie mu tam lepiej...
uciekinier...

i nowe lokum...

Posted

No nie mają nie mają niestety:shake: W piątek znowu będę w schronie, zobaczymy, czy daje sobie radę. To jeden z najlepszych kojców - w miarę duży, z trzema dobrymi budami a do tego w "centralnym" miejscu, psiaki widzą co się dzieje z każdej strony, kto przychodzi, przyjeżdża, trochę świata widzą...

Posted

Nadal jest w tym kojcu:p Kurcze szkoda, że lato spędził w zamknięciu, wygrzałby jeszcze stare kości... Chyba trochę reumatyzm go chwyta. Ale poznaje mnie od razu, nawet do mnie "gada" przez kraty, jakby mówił "no weź mnie wreszcie na spacer":roll:

Posted

alekso napisał(a):
a mamy szansę na jakąś zorganizowaną akcję dla niego?
jak w przypadku Kiro?

Hmmm, najpierw musiałby się znaleźć tymczas chyba...