dusje Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Super:lol: Szczesliwej drogi psiaku i najlepszego domku na swiecie:multi: Wczoraj rozmawialam z pewna babeczka posiadajaca yorka i nie majaca pojecia o zyciu psow schroniskowych. Naswietlilam jej nieco sytuacje, zaproponowalam zeby zajrzala tu na dogo i uprzedzilam, ze nie znajdzie tu opowiesci o psach w kokardkach i pierzynach. Byla przerazona tym co ode mnie uslyszala i stwierdzila ze to ponad jej sily:shake: bo jej piesek ma tak dobrze itd..........Wspomnialam jej o naszej Neris i byla totalnie zaskoczona, ze chcialo sie komus wozic z Pl do NL......takiego starego psa.......Nic dodac nic ujac a jedynie poczekac az jej pies osiagnie ten wiek, co wowczas powie????? Quote
koss Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [B]błagam pomózcie[/B]- wszystko mi sie pomerdało-pjedzie młodszy : sól z pieprzem...tak?????,starszy czarny całusny -zostal odrzucony...tak???? czy allegro potrzebne...temu czarnulkowi...taaaaaaaaaaaaaaaak?????????? [B]lilith-WIELKA JESTEŚ:)[/B] Quote
Agata69 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 ciesze sie że poszczęściło sie chociaz jednemu. Quote
Fortuna Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Mysle, ze teraz zaskocze wszystkich, oczywiscie przyjemnie. Rozmawialam przed momentem z Natasja, przyszla pania Tiko i wiecie co , ona postanowila zaadoptowac tez Tobiego. Pytala sie tylko czy one ze soba nie walcza, ale powiedzialam jej , ze nie. Okazalo sie, ze Natasja pracowala przez jakis czas w schronisku, tutaj w Holandii. Jej marzeniem bylo wlasne schronisko i prawdopodobnie gdyby dostala dofinansowanie z gminy otworzyla by je, ale niestety nie dostala, a jej wlasne srodki nie starczyly by na wszystko. Mowila mi, ze myslala dzisiaj caly dzien o Tobim, ze zostaje sam w Polsce bez Tiko i doszla do wniosku, ze tak nie moze byc. Zawsze chciala miec dwa psy to teraz dostala szanse od losu i nie moze jej zmarnowac. :loveu: Quote
ponka1 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 To jest najpiękniejsza wiadomość :multi: a jak ta adopcja wyjdzie, to będzie wspaniałe zakończenie roku. Tak jak przed laty ich pani wróciła po Kolegę Tiko, żeby nie został sam w schronie, tak teraz koło by się zamknęło. Powtórka byłaby piękna. Trzymam kciuki ! Quote
brazowa1 Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 o żesz :) az mi sie geba cieszy od ucha do ucha :) Elzo,to jednak kolejka sie przesunie o dwa do przodu :) :) :) :) :) I niechaj juz tak zostanie,niech juz tak zostanie :) ze oba,ze tego samego dnia jada,ze jednka razem :) beda spaly tak,jak u Elzy,na jednym legowisku. Matko,zeby tylko osoba transportujaca zgodziła sie. Quote
samoglow Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Zbliza sie Wigilia - CUDA SIE ZDARZAJA ! :multi::multi::multi: Quote
lilith27 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 niesamowita rzecz jak przeszukiwałam watek, właśnie myślałam, że przeciez miały być razem super ekstra, zajefajnie<----- taki slang, wyrażający radość Quote
ElzaMilicz Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Noooooooooooo, [B]Fortuna[/B], mnie też brak słów. :buzi: Teraz tylko wyekspediować panów. Swoją drogą myślę, że [B]pani Krystyna [/B]"maczała w tym palce". Quote
Fasolka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 O żesz!!!! A jednak cuda się zdarzają!!! :multi: Dzięki Natasji dla tych psiaków wydarzy się CUD!!! :sweetCyb: Quote
koss Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Wlasnie zaczełam molestowac kolezanke o allegro dla Tiko i co ...:crazyeye::loveu:on będzie z fumflem...:loveu::loveu:zawsze tak jest- kiedy robi sie juz prawie nie do zniesienia, czytam o Cudzie-to magia Betlejemskiej Nocy:oops:Śliczna sprawa.. Quote
millarca Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 wyjazd do domu stałego za 3 dni? Bardzo sie ciesze :) Quote
Agnie Koty Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 A ja w to nie wierzę. Bo to jest zbyt piękne żeby było prawdziwe. Uwierzę jak zobaczę zdjęcia jak lansują się w Holandii,:evil_lol: Quote
Anna222 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Trzy tygodnie bylam powazni chora - i dzisiaj wchodze na dogo i co czytam? To najcudowniejsza wiadomosc, jak mozna sobie wyobrazic! Cudowna dziewczyna ta Nastasja!!! Przywraca tyle wiary w dobro czlowieka. Fortuna, dziewczyny - jestescie aniolami! Pieski czeka spokojna, ciepla, domowa przyszlosc - dzieki Wam za to! Zycze pogodnych dni i pozdrawiam serdecznie! P.S. Kiedy patrze na moja Fione z sopotu - jaka jest zadowolona, jaka pewna siebie, jak ciagle przytulajaca sie - jakby chciala to nadrobic - kiedy nikt jej nie glaskal! Tak sie ciesze, ze jest u mnie. Ona tez pozdrawia wszystkie cioteczki! Ania:multi: Quote
toyota Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Biedny Tiko , biedny Tobi , ale was ciotki urządziły :shake: Będziecie musieli na stare lata uczyć się holenderskiego ;). Quote
brazowa1 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='Agnie Koty']A ja w to nie wierzę. Bo to jest zbyt piękne żeby było prawdziwe. Uwierzę jak zobaczę zdjęcia jak lansują się w Holandii,:evil_lol:[/quote] coś w tym jest!Zbyt piekne.Ale,z drugiej strony-dla nich tymczasowy dom "sam sie znalazl",transport do niego "sam sie znalazl",to ten dom wspolny tez moze "sam sie znależć". Quote
Agnie Koty Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Będzie dobrze, los sie wreszcie uśmiecha, :lol: Quote
brazowa1 Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='toyota']Biedny Tiko , biedny Tobi [..] Będziecie musieli na stare lata uczyć się holenderskiego ;).[/quote] Hmm,Tobi ze swoimi sklonnosciami,to nawet pasuje do tolerancyjnej Holandii ;) Quote
ElzaMilicz Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Niestety [B]Tiko [/B]i [B]Tobi [/B]muszą jeszcze chwilę zostać u mnie. Moim znajomym coś nie wyszło i z trasy wrócili dopiero dziś. Na pewno nie ruszą jutro. :shake: Dzwoniłam do p. Łukasza, on może zabrać psiaki w przyszłą niedzielę. Dobra wiadomść to ta, że za dwa też weźmie 40 euro. Quote
Fasolka Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Grunt, żeby w Holandii na nich czekali... Quote
Zosia4 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ja też cały czas kibicuję panom. Najważniejsze, że będą razem. Quote
Recommended Posts