SZPiLKA23 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Mam obawy co do tego.... on sie czuje bezpiecznie jak jest za siatka Quote
Neczka Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 No to Atosek został teraz w boksie sam z czarnym kolegą... Quote
halcia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Teraz farta mają te co nie rokowały,może i on... Quote
Neczka Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Wątek doczekał się 489 postów i 49 stron... i dalej nic, zero zainteresowania... Chacko chyba nie muszę wspominać:roll: Quote
SZPiLKA23 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Jak narazie Atos wymaga wiele naszej pracy i to nie bedzie szczegolna adopcja tylko dlatego ze nie ma łapki (a raczej ma jej miniature) tylko dlatego ze nie jest z socjalizowany z ludzmi Quote
Neczka Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Ja mogłabym siedzieć z nim w boksie, tak, jak przesiadywałam z Bolkiem i Lolkiem, ale tam jest ten Czarny... Musimy go obfocić, żeby szybko poszedł do domu i zwolnił Atoskowy boks, tak, żebym mogła tam wejść ! :D Quote
SZPiLKA23 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Wejsc mozna czarnemu tylko czasami w dekiel wali ale ogólnie to spoko pies jak pozna zasady no i trzeba pilnowac zeby do Atosa nie startował najlepiej wejsc w 2 osoby i zeby kazde zajeło sie jednym Quote
Neczka Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 No właśnie o ten dekiel mi chodzi :D Ja nie mówię, że nie jest spoko, z tym, że jest wielkim dominantem. A przy nim jakoś nie wyobrażam sobie współpracy z Atosem, niestety... Quote
mru Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 cichaczem po nocy Atosku jeszcze sobie skoczymy! Quote
Neczka Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 A chciałam mu dziś zdjęcia zrobić... Posiedziałam chwilę w boksie z nimi, odciągając ciągle od siebie Czarnego Dominanta. Czorny dał sobie wreszcie spokój:roll: ...i jakoś dziś się go nie bałam, byłam w takim nastroju, że jakby mnie ugryzł, to bym mu chyba oddała:evil_lol: Ale Atosik przebiegł się z 2 razy po boksie i wcisnął w budę... Atosku... nawet Nelcia się już ośmieliła, pora na Ciebie psiaku ! Quote
Recommended Posts