Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak narazie Atos wymaga wiele naszej pracy i to nie bedzie szczegolna adopcja tylko dlatego ze nie ma łapki (a raczej ma jej miniature) tylko dlatego ze nie jest z socjalizowany z ludzmi

Posted

Ja mogłabym siedzieć z nim w boksie, tak, jak przesiadywałam z Bolkiem i Lolkiem, ale tam jest ten Czarny...
Musimy go obfocić, żeby szybko poszedł do domu i zwolnił Atoskowy boks, tak, żebym mogła tam wejść ! :D

Posted

Wejsc mozna czarnemu tylko czasami w dekiel wali ale ogólnie to spoko pies jak pozna zasady no i trzeba pilnowac zeby do Atosa nie startował najlepiej wejsc w 2 osoby i zeby kazde zajeło sie jednym

Posted

No właśnie o ten dekiel mi chodzi :D
Ja nie mówię, że nie jest spoko, z tym, że jest wielkim dominantem. A przy nim jakoś nie wyobrażam sobie współpracy z Atosem, niestety...

Posted

A chciałam mu dziś zdjęcia zrobić...
Posiedziałam chwilę w boksie z nimi, odciągając ciągle od siebie Czarnego Dominanta. Czorny dał sobie wreszcie spokój:roll:
...i jakoś dziś się go nie bałam, byłam w takim nastroju, że jakby mnie ugryzł, to bym mu chyba oddała:evil_lol:
Ale Atosik przebiegł się z 2 razy po boksie i wcisnął w budę... Atosku... nawet Nelcia się już ośmieliła, pora na Ciebie psiaku !