Jump to content
Dogomania

Pryszczyk po 7 latach w schronisku ...JUZ W DOMKU !!! - Na zawsze w moim sercu.

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieje Asiu, że uda Ci się wkleić najnowsze zdjęcia Pryszczyka.Tak bardzo bym chciała, żeby znalazła się jakaś dobra duszyczka która zechciałaby przygarnąć go pod swój dach.Ja cały czas wierzę że Pryszczyk dostanie jeszcze swoją szanse, tak bardzo w to wierze.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://images29.fotosik.pl/210/31c92a65bb648e74.jpg[/IMG]

[IMG]http://images31.fotosik.pl/246/883ce0e5df586622.jpg[/IMG]

[IMG]http://images32.fotosik.pl/246/d0dc5821fdecca41.jpg[/IMG]

Posted

Ostatnio zaglądałam tu rzadko bo dogo nie działało ale ja cały czas wierzę mocno, że Pryszczyk-Cukiereczek znajdzie swój prawdziwy dom.Trwa to już tak długo ale musi się udać, ten psiak już zrezygnował, jest taki smutny ale my się nie możemy poddac. Cukiereczku, trzymam kciuki za Ciebie, bądź dzielny i nie rezygnuj!

Posted

Ja cały czas staram się w to mocno wierzyć, ale czasami przychodzą takie momenty zwątpienia i rezygnacji.Mam nadzieje, że Pryszczyk ma jeszcze dużo siły i będzie chciał walczyć o domek.

Posted

W Zywieckim schronisku 8 lat mieszkała Warka i tej wiosny znalazła kochający,utęskoniony domek.
Wyleguje sie na łóżku pańci,szaleje na spacerach ..
Wareczka lata całe nie wiedziała jak wygląda świat..trawa...samochody..
Schroniskowe wolontariuszki to sprawiły,że odmienił się jej los .
Wierze w to że i Wam sie to uda...

Posted

[quote name='jola od jadzi']Dziewczyny, spytam choć już o to pytałam, czy napisałyście do Izy Szumielewicz?[/quote]

napisałam, ale nie otrzymałam odpowiedzi :roll:

Posted

[quote name='togaa']W Zywieckim schronisku 8 lat mieszkała Warka i tej wiosny znalazła kochający,utęskoniony domek.
Wyleguje sie na łóżku pańci,szaleje na spacerach ..
Wareczka lata całe nie wiedziała jak wygląda świat..trawa...samochody..
Schroniskowe wolontariuszki to sprawiły,że odmienił się jej los .
Wierze w to że i Wam sie to uda...[/quote]
Jak mam ogromną nadzieję, że do naszego kochanego Pryszczyka też uśmiechnie się jeszcze szczęście.

Posted

[quote name='Mysia_']Pogoda ma być podobno jutro OK., ale wiesz jutro egzamin ze szkolenia, więc nie zdziwie się jak będzie padać :roll:
Robimy zrzutę na wyróżnienie?[/quote]

Ja na razie odpadam, w tym miesiącu nie dam rady dołożyć nic.
Zostało 0,50 gr z tamtej aukcji.
A gdyby tak ruszyć te pieniązki przeznaczone na Kabo? będą na coś potrzebne? można je dobrze wykorzystać...nie tylko na te 3 psiaki, bo można dołożyć do aukcji kilka psiaków.