Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ktoś tu pisał, żebyśmy zdawały relacje co u niego słychać... Widzę go codziennie, ale codziennie musiała bym pisać to samo... Od ponad 7 lat to samo :roll: że Pryszczyk cały czas śpi, jak wychodzi na wybieg to się cieszy, ale najpierw trzeba go obudzić :roll::-(

Posted

tylko raz mnie spytali ludzie o niego :roll: A było to całkiem niedawno, więc już niestety nie był pierwszej młodości :-( A szukali psiaka gdzieś do 3 lat.... Nawet próbowałam go zachwalać, ale niestety :-(

Posted

Mysia_ napisał(a):
tylko raz mnie spytali ludzie o niego :roll: A było to całkiem niedawno, więc już niestety nie był pierwszej młodości :-( A szukali psiaka gdzieś do 3 lat.... Nawet próbowałam go zachwalać, ale niestety :-(

Mysiu Katowice i Ruda miały swoje dni w Silesii...ZAbrze nie?

Posted

Mysia_ napisał(a):
nawet o tym nie słyszałam :roll::oops:

poważnie?
kilka psiaków z Katowic znalazło domy,co prawda 2,albo 3 wróciły,ale już nie do schroniska...

Myślałam, że każde schronisko ma swoje dni tam...

Posted

jola od jadzi napisał(a):
Cioteczki, czy mogłybyście napisać, co u Cukiereczka, jak daje sobie radę w schronisku,czy ktoś z nim wychodzi na spacer? Nic o nim nie piszecie...

bo u niego bez zmian :-( od 7 lat w kółko to samo....
Na spacery wychodzi z Asią_Klero i Dona20 ;)

Posted

Ja i Asia Klero chodzimy z nim na spacerki.Jutro bedziemy w schronisku i postaramy sie zabrać biedaka na spacer.Może porobimy mu fajne zdjęcia.

Posted

dona20 napisał(a):
Ja i Asia Klero chodzimy z nim na spacerki.Jutro bedziemy w schronisku i postaramy sie zabrać biedaka na spacer.Może porobimy mu fajne zdjęcia.

było by super :cool3:

Posted

Mysia_ napisał(a):
a kto to organizował? Trzeba pomyśleć.....
Najwięcej informacji udzielą Ci Amikat i Jotka, bo to ich inicjatywa i organizacja (i jeszcze Oliwii z Przystani Ocalenie, ale nie wiem czy ona jest na dogo) :).

Posted

maciaszek napisał(a):
Najwięcej informacji udzielą Ci Amikat i Jotka, bo to ich inicjatywa i organizacja (i jeszcze Oliwii z Przystani Ocalenie, ale nie wiem czy ona jest na dogo) :).

Dzięki ....:)