dona20 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='Mysia_']aha, Madziu, wrzuć na pierwszą stronę: http://www.adopcje.org/adopcja12518.html Już dodałam :lol: Quote
Asia_Klero Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Nazywa sie pryszcz poniewaz ma na pyszku pryszczyka;)I jak dla mnie to oryginalne imie,ktore od razu sie zauwaza w porownaniu z imieniem Misiu..;) Quote
Mysia_ Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 ktoś tu pisał, żebyśmy zdawały relacje co u niego słychać... Widzę go codziennie, ale codziennie musiała bym pisać to samo... Od ponad 7 lat to samo :roll: że Pryszczyk cały czas śpi, jak wychodzi na wybieg to się cieszy, ale najpierw trzeba go obudzić :roll::-( Quote
Asia_Klero Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 w gore kochany!!Ehh szkoda mi go bardzo:( Quote
jusstyna85 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Powiedźcie mi jak to sie dzieje, że te psy tyle lat czekają...? Nigdy nie spodobały sie nikomu? Dla mnie to jest niepojęte...:( Quote
Mysia_ Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 tylko raz mnie spytali ludzie o niego :roll: A było to całkiem niedawno, więc już niestety nie był pierwszej młodości :-( A szukali psiaka gdzieś do 3 lat.... Nawet próbowałam go zachwalać, ale niestety :-( Quote
jusstyna85 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Mysia_ napisał(a):tylko raz mnie spytali ludzie o niego :roll: A było to całkiem niedawno, więc już niestety nie był pierwszej młodości :-( A szukali psiaka gdzieś do 3 lat.... Nawet próbowałam go zachwalać, ale niestety :-( Mysiu Katowice i Ruda miały swoje dni w Silesii...ZAbrze nie? Quote
Asia_Klero Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 nie....a moze warto by bylo zorganizowac cos:P Quote
jola od jadzi Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 A ja dzisiaj po raz pierwszy zaprowadzę Cukiereczka na początek. A co! Niech się mały przypomina wszystkim cioteczkom! Quote
Mysia_ Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 jusstyna85 napisał(a):Mysiu Katowice i Ruda miały swoje dni w Silesii...ZAbrze nie? nawet o tym nie słyszałam :roll::oops: Quote
jusstyna85 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Mysia_ napisał(a):nawet o tym nie słyszałam :roll::oops: poważnie? kilka psiaków z Katowic znalazło domy,co prawda 2,albo 3 wróciły,ale już nie do schroniska... Myślałam, że każde schronisko ma swoje dni tam... Quote
jusstyna85 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Mysia_ napisał(a):a kto to organizował? Trzeba pomyśleć..... Zagadam do Kasi,ona najlepiej sie orientuje... Quote
jola od jadzi Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Cioteczki, czy mogłybyście napisać, co u Cukiereczka, jak daje sobie radę w schronisku,czy ktoś z nim wychodzi na spacer? Nic o nim nie piszecie... Quote
Mysia_ Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 jola od jadzi napisał(a):Cioteczki, czy mogłybyście napisać, co u Cukiereczka, jak daje sobie radę w schronisku,czy ktoś z nim wychodzi na spacer? Nic o nim nie piszecie... bo u niego bez zmian :-( od 7 lat w kółko to samo.... Na spacery wychodzi z Asią_Klero i Dona20 ;) Quote
dona20 Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Ja i Asia Klero chodzimy z nim na spacerki.Jutro bedziemy w schronisku i postaramy sie zabrać biedaka na spacer.Może porobimy mu fajne zdjęcia. Quote
Mysia_ Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 dona20 napisał(a):Ja i Asia Klero chodzimy z nim na spacerki.Jutro bedziemy w schronisku i postaramy sie zabrać biedaka na spacer.Może porobimy mu fajne zdjęcia. było by super :cool3: Quote
maciaszek Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Mysia_ napisał(a):a kto to organizował? Trzeba pomyśleć.....Najwięcej informacji udzielą Ci Amikat i Jotka, bo to ich inicjatywa i organizacja (i jeszcze Oliwii z Przystani Ocalenie, ale nie wiem czy ona jest na dogo) :). Quote
Asia_Klero Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Bardzo prosimy:DJA jestem za:DLubie organizowac takie akcje:D:D:DJak cos bedziesz wiedziala Mysiu to daj znac;)A jutro postaramy sie o foteczki ale zalezy od pogody... Quote
jusstyna85 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 maciaszek napisał(a):Najwięcej informacji udzielą Ci Amikat i Jotka, bo to ich inicjatywa i organizacja (i jeszcze Oliwii z Przystani Ocalenie, ale nie wiem czy ona jest na dogo) :). Dzięki ....:) Quote
Recommended Posts