Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Z tego co wiem to Madzi juz troche lepiej:Dwiec licze na to ze wkrotce porobimy fotki:D:DMoze w sobote?:D:D

oby ;) Trzymam kciuki a szybki powrót do zdrowia ;)

Posted

On jest strasznie przygnębiony(strasznie przykro mi sie robi jak na niego patrze), ale na spacerku równym kroczkiem maszeruje za nami.Tak jak pisała Asia zdjęć nie ma bo strasznie lało i i tak wyszły by rozmyte.

Posted

dona20 napisał(a):
On jest strasznie przygnębiony(strasznie przykro mi sie robi jak na niego patrze), ale na spacerku równym kroczkiem maszeruje za nami.Tak jak pisała Asia zdjęć nie ma bo strasznie lało i i tak wyszły by rozmyte.

szkoda :-(

Posted

[quote name='jola od jadzi']Ten wątek jest straszliwie przygnębiający,jest faktycznie tak, jak pisałyście, nikt oprócz Was tu nie zagląda. A czy na ogłoszenia zareagowała chociaż jedna osoba?

niestety tak z mam z wieloma psiakami, niektóre są nawet młode i mają strasznego pecha :-(

Znalazłam jeszze jedną fotke:

Posted

Ale przecież na dogo jakoś sie odbywają adopcje, są psy w o wiele gorszym stanie(fizycznym) i znajdują się dla nich domy...
Dziewczyny, a może zacznijcie od początku, może doróbcie małemu jakąs tragiczną, wzruszającą historię,może to chwyci, już sama nie wiem, co robić, to co teraz jest nie rokuje dla psiaka za dobrze:shake:

Posted

Dziewczyny może poskaładałybyśmy sie na wyróżnione allegro dla niego i psiaka z niedowładem tylnych łapek? zrobiłoby sie jedno, koszt ok 13 zł... gdyby pare osób dało chociaż po 2, 3 zł...to zawsze większe szanse