Asia_Klero Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 To ale wplacilabym pieniadze w czwartek bo dopiero w srode dostane kase i nie dam rady tego wplacic w srode:)Tylko podaj nr konta;) Quote
jusstyna85 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Asia_Klero napisał(a):Dostane w srode 20zł:Pwiec:Ddla Dinusia z Rudy sl 10zł miesiecznie wiec zaczne od maja...wiec teraz moge dać conajmniej 5zł dla Pryszczyka i 5zł dla Rufiego:) ja myśle, że w 1 wyróżnionym allegro możemy dać 3 psiaki-Timbo,pryszcz i z neidowładem łapek...wystarczy 5 zł :) Brakuje nam jeszcze 3 zł :) Quote
Mysia_ Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 jusstyna85 napisał(a):ja myśle, że w 1 wyróżnionym allegro możemy dać 3 psiaki-Timbo,pryszcz i z neidowładem łapek...wystarczy 5 zł :) Brakuje nam jeszcze 3 zł :) ja oczywiście moge dać te 3 zł ;) Quote
jusstyna85 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Mysia_ napisał(a):ja oczywiście moge dać te 3 zł ;) No to mamy już :) Zobaczymy jak to wyjdzie,bo jeszcze nie dawałam 3 psiaków do 1 ogłoszenia na allegro,ale może jednak sie uda...dam na 14 dni... Quote
Asia_Klero Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 No to mam nadzieje ze sie uda:)My z Mysia juz jestesmy dogadane co do wplat :)mam nadzieje,ze to cos pomoze... Quote
dona20 Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='Mysia_']Madziu, daj na pierwsza stronkę tą fotkęe Pryszzyka, którą wklejała Pati: http://images33.fotosik.pl/214/34815f493d164b7e.jpg . Jest z przed kilku lat, ale przynajmniej jest wyraźna..... Masz rację Myszko to zdjęcie jest najwyraźniejsze, już dałam je na 1 strone [quote name='jusstyna85']Dziewczyny może poskaładałybyśmy sie na wyróżnione allegro dla niego i psiaka z niedowładem tylnych łapek? zrobiłoby sie jedno, koszt ok 13 zł... gdyby pare osób dało chociaż po 2, 3 zł...to zawsze większe szanse Dopiero teraz to przeczytałam, jestem jak najbardziej za i oczywiście chcę sie dorzucić do kosztów. Quote
jusstyna85 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 dona20 napisał(a):Masz rację Myszko to zdjęcie jest najwyraźniejsze, już dałam je na 1 strone Dopiero teraz to przeczytałam, jestem jak najbardziej za i oczywiście chcę sie dorzucić do kosztów. Mamy już komplet...ja dorzuce 5 zł, Asia 5 zł i Mysia 3 zł :) 3 psiaki będą w 1 ogłoszeniu na allegro. Może kiedy aukcja sie skończy, to dorzucisz sie :) Quote
Mysia_ Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Justynko, kasa ode mnie i Asi poszła już wczoraj :cool3: Quote
jola od jadzi Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Dziewczyny, bardzo się cieszę, że po maleńku rusza się coś w sprawie Waszych schroniskowych długodystanstowców! Mam jeszcze jedną propozycję, tu na dogo działa też dziennikarka Iza Szumielewicz, może napiszcie do niej z prośbą o pomoc, przedstawcie sytuacje Cukierka i jego kolegów całą wiecznośc żyjących w schronisku, może Ona mogłaby pomóc, może mogłaby napisać jakiś artykuł czy opowiedziec o nim w radio. Przedstawcie sytuację, jaka jest naprawdę, że jest Was kilka i poza Wami nikogo nie interesuje los tych zwierząt nawet tu, na dogomanii. Może... Trzeba próbować wszystkiego... Quote
jusstyna85 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 jola od jadzi napisał(a):Dziewczyny, bardzo się cieszę, że po maleńku rusza się coś w sprawie Waszych schroniskowych długodystanstowców! Mam jeszcze jedną propozycję, tu na dogo działa też dziennikarka Iza Szumielewicz, może napiszcie do niej z prośbą o pomoc, przedstawcie sytuacje Cukierka i jego kolegów całą wiecznośc żyjących w schronisku, może Ona mogłaby pomóc, może mogłaby napisać jakiś artykuł czy opowiedziec o nim w radio. Przedstawcie sytuację, jaka jest naprawdę, że jest Was kilka i poza Wami nikogo nie interesuje los tych zwierząt nawet tu, na dogomanii. Może... Trzeba próbować wszystkiego... A podałabyś nick tej osoby? Quote
jola od jadzi Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Z tego co wiem to podpisuje się Iza Szumielewicz, tak mi się przynajmniej wydaje... Quote
jola od jadzi Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Wędruj na pierwsze miejsce biedaku...! Quote
Mysia_ Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Justynko, szukałaś tej dziennikarki? :roll: Dzisiaj przekładałam psiaki, zrobiłam taki boks dla największych boroków, Pryszczyk do niego trafil.... Quote
jusstyna85 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Mysia_ napisał(a):Justynko, szukałaś tej dziennikarki? :roll: Dzisiaj przekładałam psiaki, zrobiłam taki boks dla największych boroków, Pryszczyk do niego trafil.... Poszukam ok 22 00.Dzisiaj miałam dzień na allegro... Raz pewna os z Krakowa też załatwiła artkuł dla Aresa, po czasie 1 Pani dzwoniła...musze przeszukać... Quote
Mysia_ Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 widziałam, że dzisiaja działałaś :loveu: Zrobiłaś to wyróżnione Allegro? :cool3: Quote
dona20 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Justynko jak skończy sie allegro i nie będzie żadnego odzewu to na pewno dorzucę sie do kolejnego. Bardzo podoba mi sie pomysł z tą dziennikarka.Czy ktoś próbował już do niej coś pisać? Myszko a kto jeszcze jest teraz z Pryszczykiem w boksie?Jutro będę w schronisku to postaram sie go wziąć na troszkę na spacer(o ile nie będzie padało) Quote
Mysia_ Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 z samymi staruszkami (tymi nowszymi) i tym ala foksterierem ;) Quote
jusstyna85 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Mysia_ napisał(a):widziałam, że dzisiaja działałaś :loveu: Zrobiłaś to wyróżnione Allegro? :cool3: Chce wszystkie psiaki najpierw wrzucić na allegro,a potem zrobić tą wyróżnioną.Dzięki temu pzoostałe psiaki będą miały też większą oglądalność... Quote
Asia_Klero Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 oo to dobrze ze taki boks zrobilas:)Jejq a ja kocham staruszki....bede miala slabosc do nich:p ten co byl w 20 taki staruszek no poprostu przecudowny...ehh....a dałaś tam moze Puszka albo Nopika czy ich nie ruszylas?:) Quote
Mysia_ Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ich nie ruszałam, bo oni sobie świetnie radzą ;) Tam trafiły takie boroki.... Quote
Asia_Klero Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Oj widzialam to......myslalam ze sie poplacze ale naprawde.....obie z Dona20 stanelysmy i chyba mialysmy takie same miny...a raczej łzy w oczach.....tragedia:( Quote
jusstyna85 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Asia_Klero napisał(a):Oj widzialam to......myslalam ze sie poplacze ale naprawde.....obie z Dona20 stanelysmy i chyba mialysmy takie same miny...a raczej łzy w oczach.....tragedia:( Chcecie powiedziec, że na dogomanii nie są wystawione wszystkie staruszki? nie straszcie mnie, że ich jest tak dużo... Quote
Recommended Posts