luka1 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Och Szyszka :oops:zawstydzasz mnie. Pogadaja z moimi domownikami jaka jestem super :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 luka1 napisał(a):Och Szyszka :oops:zawstydzasz mnie. Pogadaja z moimi domownikami jaka jestem super :evil_lol: Ja bym wolała zapytać czworonogi o zdanie, jakoś dziwnie podejrzewam ze miały by takie zdanie jak Szyszka:loveu::loveu: Quote
kasikitd Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Zwierzęta nas mocno przeceniają, a ludzie nie doceniają...a Luka jest rewelacyjną osobą....( wiem, bo Nelson mi powiedział ) ;) Quote
luka1 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 No chyba sie zaczyna przyzwyczajać. Wtrąbiła dzis wszytko co Olcia jej podała - łyżeczką :crazyeye:. Póżniej dopominała sie o pizzę, Trzeba będzie zacząć wydzielać jedzonko bo sie roztyje. Już tak nie piszczy. Quote
Ziutka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='luka1']No chyba sie zaczyna przyzwyczajać. Wtrąbiła dzis wszytko co Olcia jej podała - łyżeczką :crazyeye:. Póżniej dopominała sie o pizzę, Trzeba będzie zacząć wydzielać jedzonko bo sie roztyje. Już tak nie piszczy. Chwała Bogu.......ufff :lol: Quote
Isadora7 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 luka1 napisał(a):No chyba sie zaczyna przyzwyczajać. Wtrąbiła dzis wszytko co Olcia jej podała - łyżeczką :crazyeye:. Póżniej dopominała sie o pizzę, Trzeba będzie zacząć wydzielać jedzonko bo sie roztyje. Już tak nie piszczy. Uffff - pomiziaj ją ode mnie Quote
malagos Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Powoli sie moze przyzwyczja, to popiskiwanie coraz rzadsze.... Będzie dobrze! :p Luka :loveu: Quote
danka1234 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Będzie dobrze tylko trzeba dac jej czas. Ta sytuacja ją przerosla. Quote
luka1 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Przed południem Skali nie ma, włazi pod kocyk i cichutko śpi. Widocznie jej pani pracowała, bo budzi sie dopiero koło 15 i woła o spacerek. To taka grzeczna psika i przytulak i lizak.:loveu: Quote
Szyszka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Nie ma to jak tymczas, zwóćcie uwagę ile można dowiedzieć sie o psie i go zareklamować. Quote
Ziutka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Szyszka napisał(a):Nie ma to jak tymczas, zwóćcie uwagę ile można dowiedzieć sie o psie i go zareklamować. Święta racja Szyszko :lol: Quote
luka1 Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Skali dostała wczoraj od ciotki Ziutki piłeczkę i jeżyka. Piłeczkę ganiała pół nocy a z jezykiem obudziłam sie dzisiaj. Jeżyk podczas gryzienia popiskuje co wkurza Kacpra, ale Skali dzielnie występuje w jego obronie ( jezyka oczywiście). Majka dzis nie przyszła więc będzie trochę spokojniej. Skali szybko sie uczy zwyczajów domowych - wczoraj gdy ją zostawiam w domu samą strasznie rozpaczała, a dzis juz tylko chwilke popiszczała. Za to jak wracam szaleje z radości. Zresztą tak wita wszystkich wchodzących do domu - sąsiadów też:roll: Quote
Ziutka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 luka1 napisał(a):Skali dostała wczoraj od ciotki Ziutki piłeczkę i jeżyka. Piłeczkę ganiała pół nocy a z jezykiem obudziłam sie dzisiaj. Skali jeszcze uwielbia szperać w torebkach :evil_lol: zrobiła mi remanent doskonały :loveu: luka1 napisał(a):Zresztą tak wita wszystkich wchodzących do domu - sąsiadów też:roll: I całuski jeszcze rozdaje na prawo i lewo :loveu: dostałam takie wczoraj :shiny: Quote
luka1 Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Szkoda że taka psina została pozbawiona rodziny, to jest legalna zdrada. Quote
luka1 Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Szkoda że taka psina została pozbawiona rodziny, to jest legalna zdrada. Quote
luka1 Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Psina dochodzi do siebi. Postanowiła podokuczać Sziwie. Cały dzień za nią goni - a ta głupia przed nią ucieka. Kili i Luka olewają Skali więc ta nie wysila sie aby ja nastraszyć, ale Sziwa biedna ciągle siedzi na szafie, albo na daszku nad wejściem do klatki schodowej. Quote
Isadora7 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 luka1 napisał(a):Psina dochodzi do siebi. Postanowiła podokuczać Sziwie. Cały dzień za nią goni - a ta głupia przed nią ucieka. Kili i Luka olewają Skali więc ta nie wysila sie aby ja nastraszyć, ale Sziwa biedna ciągle siedzi na szafie, albo na daszku nad wejściem do klatki schodowej. Czyli ma prawidłowe reakcje, super :loveu::loveu::loveu: Quote
luka1 Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 No własnie próbowała przestraszyć Sziwę, ale na drodze stanęła Kili i Skali zrezygnowała. Kili jest znana z tego, że atakuje psy nawet te wieksze od siebie. Jest jak na kota malutka a mimo to taka Skali dla nie to pestka. Kacper też sie denerwuje, bo sunia gania za piłeczką, a on facet w podeszłym wieku nie lubi jak mu gnojki rwetes robią. Kłapie dziąsłami ale Skali ma ząbeczki i nie jest mu dłużna. Ogólnie jest wesoło, szczególnie jak idę spać i musze prosić by pozwolono mi wejść do łóżka. :evil_lol: Quote
Ziutka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 No i jakoś dziwnie nikt nie dzwoni o Skali :evil_lol: :eviltong: Quote
luka1 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Dzwoniła Małgosia że są ludzie zainteresowani Skali. Maja przyjechac do schroniska aby ja adoptować. Skali jest nie sterylizowana, bedza więc mieli czas zastanowic się czy ją chcą. A ja będę miała czas sprawdzić domek. Myślę że dogo mi pomoże. Narazie nie wiem skąd są Quote
Isadora7 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 luka1 napisał(a):Dzwoniła Małgosia że są ludzie zainteresowani Skali. Maja przyjechac do schroniska aby ja adoptować. Skali jest nie sterylizowana, bedza więc mieli czas zastanowic się czy ją chcą. A ja będę miała czas sprawdzić domek. Myślę że dogo mi pomoże. Narazie nie wiem skąd są Trzymam kciuki aby był dobry domek. Ja dzisiaj swojego tymczasika Prezesa oddałam do domciu i oby jej sie trafił taki domek. Quote
luka1 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 domek narazie milczy - może sie rozmyślił, albo potrzebuje dłuższego myslenia Quote
Recommended Posts