Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
:loveu:

Aha oczywscie porobie jeszcze ogłoszeń suni, dane rozumiem te co u luki na allegro

Numer telefonu podawaj mój 502 156 186
no i [email protected]

Ok jak sie uporam podam sznurki. Chyba dobrze się stało bo w Łodzi jest jakiś 2 letni jamniczek włąsnie zabrany od wariatki (i 30 kotów) podobno kanał totalny i stanie sie tragedia jak wejdzie na boksy, totalna załamka.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Numer telefonu podawaj mój 502 156 186
no i [email protected]

Ok jak sie uporam podam sznurki. Chyba dobrze się stało bo w Łodzi jest jakiś 2 letni jamniczek włąsnie zabrany od wariatki (i 30 kotów) podobno kanał totalny i stanie sie tragedia jak wejdzie na boksy, totalna załamka.

O kurcze a gdzie on jest.

Posted

luka1 - to i ja może jakies ogłoszenia zrobie :) Kontakt mam rozumieć podaje do Ciebie :) A masz może aparat? Jakieś ładne zdjecia by mi się przydały :)
A zaraz jakis baner zrobie ;)

Posted

okazało sie że ona ma na imię Skali - Małgosia sprawdziła w książeczce. Ale niech narazie zostanie Imi. Sunia cały czas macha ogonkiwm i piszczy. Pcha sie na kolana i przytula strasznie. Okropnie smutna :-(

Posted

Imi jest bardzo grzeczna, ale strasznie tęskni. Przy każdym ruch drzwi wejściowych, pędzi sprawdzićkto przyszedł. I cały czas piszczy.
Z Kacprem nie musi sie dogadywać bo Kacper stary jak węgiel więc nie bardzo za nią nadąża. Koty :shake: goni czasami ale pracujemy nad tym. Tylko Kili nie goni bo Kili nie ucieka. Na syczy ciagnie ale daje sie opanować :cool3: