Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danka1234']Skali, jamnisia która bardzo teskni szuka człowieka który ja pokocha na zawsze.

A ja dzisiaj zauwazylam ten watek dopiero. Witam wszystkich, no i oczywiscie Skali.

Posted

Skali dzis władowała sie pod kołderkę. To wyjątkowy nakolankowy piesek. Jestem wściekła. Próbowałam tłumaczyś sobie postepowanie włascicielki, ale teraz jestem wściekła na nią. Pies jest tak niesamowicie nauczony bycie z człowiekiem, a ona oddaje ja do schroniska. Nie wyobrażam sobie co ten pies przechodził w tym boksie.

Posted

Luka...Bogu dziękowałam :modla::modla::modla: całą drogę powrotną od Ciebie, że wzięłaś Skali do siebie - dziewczyny tego się nie da opisać jak ten pies tęskni za swoją Panią :shake: To jest jedna qpa nieszczęścia...mimo tego, że nie jest już w schronie tylko w domu z ludźmi, którzy oddali jej swoje serce ale ta jej tęsknota to ohh :-( Owszem, pobiegała i pobawiła się piłeczką z Olą (córką Luki) ale to chwilowe a potem - łóżeczko i piszczenie albo stanie w korytarzu i piszczenie.
Nie wiem co jeszcze napisać bo mam to samo co Luka, że jak patrzyłam na nią to mi się płakać chciało :-( ta tęsknota w jej oczach i smutek.....coś okropnego, zastanawiałyśmy się jak Ona przeżyła te dni w schronie, skoro teraz będąc z ludźmi w domu jest w takim stanie....i z jedzeniem też kiepsko ale Olcia ja karmi szyneczką i jakoś powoli idzie.

Posted

Jej pani powinna mieć nakręcony długometrażowy film o tęsknocie jamniczki i nakaz oglądanie przez cały dzień i noc. Przerywany pokazem zagryzionych psiaków ze schronów.

Posted

Dziś znowu cała noc niespana. Skali kręciła sie na łózku i piszczała. Niestety zasypiałam co chwila i kiedy przestawałam ja głaskać pies skomlił cichutko.Teraz śpi. Tak jest co dnia - do godziny 16 przesypia.Póżniej stoi przy drzwiach i piszczy. Kazdy odgłos z klatki schodowej jest pilnie wyłapywany. Nawet na kolanach, przytulona i głaskana cichutko skomli.
Kurde - do gazu z takimi ludżmi!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='luka1']Dziś znowu cała noc niespana. Skali kręciła sie na łózku i piszczała. Niestety zasypiałam co chwila i kiedy przestawałam ja głaskać pies skomlił cichutko.Teraz śpi. Tak jest co dnia - do godziny 16 przesypia.Póżniej stoi przy drzwiach i piszczy. Kazdy odgłos z klatki schodowej jest pilnie wyłapywany. Nawet na kolanach, przytulona i głaskana cichutko skomli.
Kurde - do gazu z takimi ludżmi!!!!!!!!!!!!!

[FONT=Arial Black]Biedna psina jak ona cierpi[/FONT]:-(:-(:-(

Posted

Ona skomli nie tylko w nocy. Praktycznie kiedy nie śpi to piszczy.Ale jest chyba lepiej bo dzis zjadła skrzydło z indyka - mięsko pokrojone w kosteczkę.A pózniej z rozpedu przeszła na ryż z mieskiem. Ze spacerków pędzi do domu i juz wie gdzie mieszka. A dzis pogryzła Majkę, która panoszy sie jak u siebie.

Posted

Luka jesteś fantastczną osobą, wiem to od zawsze, ale nie pamiętam czy czy kiedykolwiek Ci to napisałam.
Dzięki Tobie Skali ma szanse w godnych warunkach poczekać na nowy dom.

Dziękuję:Rose: