luka1 Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 No wiec tak. Wszystko odbyło sie na trawniku przed blokiem. Skali przekupiona ciasteczkami - ktorych u mnie do pyska nie brała- bez jednego słowa pobiegła ze swoją nową panią do samochodu, wskoczyła i tyle ja widziałam. Pani, młodziutka dziewczyna ma pisać i focić na moją skrzynkę. Skali bardzo jej sie podobała i ............. :-(. Narazie wyglada wszystko bardzo dobrze. Myślę że Skali zaakceptowała nową pańcię. Quote
Isadora7 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 luka1 napisał(a):No niestety - pojechała. A miałam nadzieję że sie nie uda :evil_lol: Takie same mam odczucia przy każdym tymczasie :loveu:. Może nie odbiorą i zostanie. Tyle że już wtedy nie mogłabym brać tymczasików Quote
danka1234 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Tak to bardzo super,kolejna bida ma dom i żeby juz tak zostało. Quote
Ziutka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Cieszę się, że się udało :multi: :multi: :multi: ( a Ty ciotka Luka nie płacz bo będzie następny pewnie :diabloti: ) Quote
asiamm Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 ciotka, to może ulubieńca (Pajdę) teraz weźmiesz na dt? :cool3: Quote
luka1 Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Zadnych facetów - Kacper by go zjadła albo wykitował na serce:cool3: Quote
Szyszka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Wiedziałam! Wiedziałam, że Skali szybko znajdzie domek. Ale znane mi są te uczucie po tymczasie.:evil_lol: Quote
Recommended Posts