Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Takie zachowanie to nic dziwnego, pies dotąd niekochany, kiedy wyczuwa swego człowieka może być o niego zaborczo zazdrosny.
Harnaś po prostu potrzebuje szybko dobrego domu, gdzie będzie oczkiem w głowie.

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Harnas byl dzis ze mna na spacerku. Wiecie on kompletnie nie wykazuje agresji do psow. Spotkalismy na spacerze rudego i jego "bande" - w sumie 4 psy. Harnas elegancko podszedl izaczal merdac ogonem. Jednak nie chcialy sie z nim bawic... Ja za to sie z nim pobawilam. Wiecie on jest cudny ganial mnie, szczekal, podbiegal i uciekal (oczywiscie na lince 5m). Jak siadalam to wlazil na mnie i lizal po twarzy. Merdal ogonem jak szalony. Po spacerku grzecznie wrocil do budy. No i oczywiscie pilnowalhosp. Prawie ugryzl dziewczyne kt zwiedzala i chciala go poglaskac. :)

Posted

podnoszę!!

ale jestem inteligentna ^^" wstawiłam zdjecie bez odsyłacza .. :roll:
ale własnie, miałam wczesniej odysłącze, a teraz zapomnialam jak to sie robi .. :oops: podpowie ktoś:razz:

Posted

W długi weekend Harnaś był na spacerkach: raz z Asią a raz ze mną i moim przyjacielem Henrykiem- wzieliśmy go razem ze Skrzekiem z budy 1,dodatkowo były też mój pies i suka-cała banda spacerowała zgodnie,bez agresji. Harnaś pilnował na początku hospicjum,ale potem już nie szczekał.To bardzo fajny i wesoły psiak-dzielnie wytrzymuje w schronie już 6 czy 7 rok.

Posted

Harnas byl wczoraj na spacerze ze mna. Nie wiem czemu ale strasznie ciezko mi bylo go zapiac na smycz, bo wpadl w jakis amok skakania. Nie moglam go uspokoic wiec sie troche poszarpalismy i w koncu sie udalo. Harnatek na spacerze jak zwykle szalal. Myslalam nawet przez chwile zeby go spuscic z linki, ale mysle ze jest na to za wczesnie jeszcze. Strasznie duzo jadl trawy, az sie balam ze mu zaszkodzi. Jak sie siada to Harnas przybiega i sie przytula. Wchodzi na kolana, lize po twarzy, przewraca sie na plecy i wywala brzuchol. Harnas jest przeslodki. Lata w boksie ogolnym sprawily ze pies zachowuje sie na spacerach jak szczeniak. Ma mase energii. Harnas nie je tego co gotuja. Zawsze jak jestem daje mu suche wymieszane z pucha, bo ma miske nie tknieta z jedzeniem kt rano roznosza. Zawsze ladnie zjada. Ciesze sie ze Harnas ma bude i mozliwosc kontaktu z czlowiekiem. Mimo wszystko nie wszystkim ufa i zaciekle broni Hospicjum.