Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byl spacerek, mizianko, ba nawet karma z witaminkami. Royal wymieszany z pucha (bo suche nie bardzo koledze smakuje), ktorego udalo mi sie wysepic z magazynu. Harnas ma tez podescik, ktory zbil mu pan pracownik, bo mu trulam dupe. Dostaltez kostke prasowana, ale schowal w budzie, bo wolal smyranki. Psiak coraz bardziej macha ogonkiem. Przytula sie, przychodzi do czlowieka. Boi sie gwaltownych ruchow.

Hanka byla na spacerku wiec ona zda relacje. Ja fotorelacje z jedzonka ;)

Na poczatku niesmialo dal pyszczek do zdjecia:

A co my tu mamy:

Dobra ta karemka ;)

A tu po meczoncym jedzeniu przyszedl na przytulanki :-)

Posted

Harnas dzisiaj rowniez był na spacerze. Cieszy sę jak mały psiak. Jest radosny, ufny, lagodny i czeka wyraźnie daje sygnały, ze nie stracił nadziei.
Warto mu pomóc, napewno nie mozna go zostawić aby następne sześć lat czekał tylko na co w tym wypadku...

Posted

Harnasiu, w lipcu zeszłego roku przez dwa tygodnie, dzień po dniu, wertowałam strony łódzkiego schroniska, szukając tego jednego. Byłeś na liście. Lista była długa. Musiałam w końcu wybrać. Nie pytaj, jak to się stało, że wybrałam Lorda. Nie żałuję, ale bardzo bym chciała, żeby i ciebie ktos wypatrzył spośród kilkuset psich nieszczęść. Jestem pewna, że tak się stanie. I gratuluję wyboru twojemu przyszłemu Panu.

Posted

Poznałam dzisiaj Harnasia ,jest naprawdę wspaniały.
Na mój widok się cieszył ale kiedy zobaczył Hanie która wychodzi z nim na spacery po prostu był zachwycony.Będzie dla kogoś wspaniałym i oddanym przyjacielem