szajbus Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Harnaś czeka na ciebie człowieku! Spójrz w te rozmarzone oczka patrzące na łakę. Możesz go wyprowadzać każdego dnia na spacerek. On o tym marzy. Quote
ewatonieja Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Harnaś moze by tak sposnora poszukać tego od browaru? :cool3: Quote
ocelot Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 A ja czekam na relację ze spacerku, oby doszedł do skutku Quote
lupe Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Harnasiu....Harnasiu w górę. Ze sponsorem pomysł niegłupi.... Quote
szajbus Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Pokazuj sie psinko, czaruj tymi swoimi oczkami każdego kogo sie da! Quote
Aska25 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Byl spacerek, mizianko, ba nawet karma z witaminkami. Royal wymieszany z pucha (bo suche nie bardzo koledze smakuje), ktorego udalo mi sie wysepic z magazynu. Harnas ma tez podescik, ktory zbil mu pan pracownik, bo mu trulam dupe. Dostaltez kostke prasowana, ale schowal w budzie, bo wolal smyranki. Psiak coraz bardziej macha ogonkiem. Przytula sie, przychodzi do czlowieka. Boi sie gwaltownych ruchow. Hanka byla na spacerku wiec ona zda relacje. Ja fotorelacje z jedzonka ;) Na poczatku niesmialo dal pyszczek do zdjecia: A co my tu mamy: Dobra ta karemka ;) A tu po meczoncym jedzeniu przyszedl na przytulanki :-) Quote
ocelot Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Po tak długim pobycie w schronisku, te wasze wizyty to dla niego zapewn psi raj. Bieda kochana Quote
bellatriks Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Harnaś jest śliczny. Oby jak najszybciej znalazł dom! Quote
Ayia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Czemu nikt go nie chce? Harnasiu pokaz sie wszystkim! Quote
szajbus Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Kto pokocha tego ślicznego pieska skrzywdzonego przez los? Quote
hanka456 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Harnas dzisiaj rowniez był na spacerze. Cieszy sę jak mały psiak. Jest radosny, ufny, lagodny i czeka wyraźnie daje sygnały, ze nie stracił nadziei. Warto mu pomóc, napewno nie mozna go zostawić aby następne sześć lat czekał tylko na co w tym wypadku... Quote
ewatonieja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 na bude ? i spacery? bez sensu ,on potrzebuje wiecej Quote
szajbus Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 On potrzebuje ciebie dobry człowieku. To do cienie powinien sie przytulać i dla ciebie powinien mieć zarezerwowane spojrzenie wyrażające miłość i oddanie! Quote
agata51 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Harnasiu, w lipcu zeszłego roku przez dwa tygodnie, dzień po dniu, wertowałam strony łódzkiego schroniska, szukając tego jednego. Byłeś na liście. Lista była długa. Musiałam w końcu wybrać. Nie pytaj, jak to się stało, że wybrałam Lorda. Nie żałuję, ale bardzo bym chciała, żeby i ciebie ktos wypatrzył spośród kilkuset psich nieszczęść. Jestem pewna, że tak się stanie. I gratuluję wyboru twojemu przyszłemu Panu. Quote
ewatonieja Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Harnaś czeka juz tak długo,wiele przecierpiał ale udalo mu sie zachować wspaniały charakter i miłe usposobienie na prawde warto miec takiego przyjaciela Quote
ciapuś Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Poznałam dzisiaj Harnasia ,jest naprawdę wspaniały. Na mój widok się cieszył ale kiedy zobaczył Hanie która wychodzi z nim na spacery po prostu był zachwycony.Będzie dla kogoś wspaniałym i oddanym przyjacielem Quote
hanka456 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 URL=www.fotosik.pl] Tak sobie Harnaś wygląda zza węgła oczekując spotkania z człowiekiem. Quote
Recommended Posts