Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agata51 :) Masz racje nie pomyslalam ;)
Harnas sie dzisiaj odczepil od budy, a raczej smyczke przegryzl i zaczal biegac. Przywiazalam go i poszlam po Kelvina. Jak wrocilam okazalo sie, ze go nie ma. No to oczywiscie poszlam po niegio i okazalo sie, ze jest przy budzie pomiedzy 1/2 pawilonem. Boze jak sie ucieszyl jak mnie zobaczyl. Jak tylko podeszlam tood razu sie na rece pakowal. Przechodzil moj znienawidzony pracownik. Harnas na jego widok tylko sie skulil. Ciekawe co ten ### mu zrobil :( No i juz na rekach wrocilismy do Budy ale juz na lancuch przypiety, Potem dostal jedzonko gotowane.
Harnasmial 2 kosci kolo budy i je pilnowal. Dziabna suke, kt przyszla za pania dyr, ale nie zrobil jej krzywdy, otem pogonil Wiwata. Skapnelam sie, ze cos nie tak i zobaczylam kosci schowane w trawie. Zabralam mu bez problemu. Na koniec poszlam doniego posiedziec kolo budy.Harnas standardowo wlazie na mnie lapkami, lize, przytula i na koncu wtula i probuje spac. Kocham go :)

Posted

Plowe takie, sliczne jestescie. Aśka, jestem pełna podziwu i uznania. Gdybym była młodsza, dziewczyno...
Mnie bardziej interesują te w boksach. Te bidy zapomniane, niewyprowadzane. Asieńko, prosze, jesli mozesz, zajrzyj do Lenoksa nr 3052 box 3 i do Iry nr 395 box 29. Gdyby im zalozyc watki, napewno znalazlyby czlowieka. Pozdrawiam.

Posted

ewatonieja napisał(a):
Ira to moja faworytka, psinka idealna mam jednak obwy czy lepiej jej bedzie przy budzie,szczególnie w te upały

Ja nie chcę ich dawać do budy. Ja tylko proszę, żeby do nich zajrzeć i ewentualnie wątki założyć. Może ktoś je zauważy.

Posted

Musze sie wytlumaczyc, bo napisalam w sposob kt mozna bylo zle zinterpretowac.

Jak napisalam, ze przemyce Harnasia na spacerek to chodzilo o to, ze psow narazie sie nie wyprowadza, bo sie denerwuja te w zagrodkach i sie gryza. Dlatego czekamy, az skoncza klasc kostke i potem sie zrobi jakas furtke z boku. Spacery sa mozliwe i nie ma z tym problemow, ale nie kosztem pogryzien.
Mowiac, ze go przemyce chodzilo o to, ze go wloze do torby, albo pod bluze, zeby go psy w zagrodkach nie widzialy. Nie dlatego, ze chcialam go ukryc przed pracownikami schronu

Co do zdrowia Harnasia jest super :) jak tylko weszlam wiedzialam, ze jest ok. Szczekał merdajac ogonkiem. Zlapal lapkami. Tulil sie i lizal mnie po twarzy. Potem musial siedziec sam, bo bylam zalatana. Jak boksie przepielam to tulilam ja i harnasia na 2 rece. Kiedy siedzialam z Harnasiem na palecie i on obie na moich kolanach lezal. To pogonil Wiwata jak zaczal sie nastawiac do glaskania z 2 strony.
Moj dzidzius kochany. Jutro go na 100% na spacer wezme.