Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

on nie szczeka Marta - on piszczy/piszczał, zawodzil jakos tak raczej bo juz siedzi cicho

dzieki wplacie ciotki Lotty jestem do tyły "tylko" 400 złotych ( bylo 510 - 60 moje + 50 Lotty) - proszę pomóżcie pokryć to choć w części!!

Posted

troche chce ale przeciez nie wezme od nich 200 zlotych za adopcje..... problem polega na tym, ze ja mam z TZ wspolne konto, tak nam taniej wygodniej i nie mam zamieru tego zmieniac i najpierw wzielam 500 na pana pekinczka a dzis 150 na rudzielca - oj zachwycony jest :evil_lol:

Posted

zdjelam maluchowi kolnierz, normalnie sie zalatwia, nie wymiotuje, rana bardzo ladnie sie goi, jutro mam z nim isc na jakis zastrzyk, chyba antybiotyk czy cos takiego jak wroce napisze o co chodzilo

są nowe fotki tamtego malucha pekinczykowego w jego temacie

Posted

jutro zamykam wszystkie bazarki dla Pekinka o godzinie 22:00.
powysyłam privy do osób które wygrały-Twoje namiary GameBoy do przelewu wstawię na pierwszy post każdej aukcji.
na tip top wszystko.

Posted

Okta nie podawaj mojego konta na forum
moge ja lub Ty - bo go masz rozeslac na PW

ta noc juz spokojna, maluch spal w kolnierzu- bo tylko bym nadsluchiwala czy sie nie lize ale od rana ma zdjety i jest ok

Posted

bylismy u weta, maly dostal antybiotyk coś na B nazwa podobna jak botox :eviltong:
w kazdym razie jest w porzadku, ide zaraz dzwonic do domku adopcyjnego ustalic szczegoły

Posted

uwaga na ludzi o nr telefonu 509 585 054, 509 33 77 17 szukaja pekinczyka - towarzysza dla suczki, rozmnazac nie chca ale pies wykastrowany ich nie interesuje---- ciekawe dlaczego?!:angryy:

Posted

GameBoy napisał(a):
dokładnie tak to się nazywało, dzieki ciotka

a tam nie, rozmnazac nie chca ale "pies bez jajek to juz nie pies"

hmm - jeśli sunia wsterylizowana (ale pewnie nie) ... aż wstyd przyznać ale mój TŻ też się wzbrania przed tym zabiegiem na jego Panie Psie. Może faceci mają jednak uraz na tym tle czy jak. :mad:

Posted

dla mnie to jest bzdura, pies niewykastrowany dla mnie za przeproszeniem śmierdzi, jego mocz jakos tak szczegolnie "pachnie"
dobrze, ze ja z TZ nie mam takich jazd

Posted

GameBoy napisał(a):
dla mnie to jest bzdura, pies niewykastrowany dla mnie za przeproszeniem śmierdzi, jego mocz jakos tak szczegolnie "pachnie"
dobrze, ze ja z TZ nie mam takich jazd

Bzdura, nie bzdura. U mnie fakt. Co do moczu to szczeście, że nie muszę go wąchać :-) pies w mieszkaniu nie sika a i sam też tym nie śmierdzi. A że pozostałe 3/4 zwierzyńca już jest pozbawione zdolności rozrodczych przyjdzie i kreska na Pana Psa. Chyba, że znajdą się jakieś super przeciwskazania.

Ale nie o tym ten wątek. Ja przepraszam ale mnie glowka tak dziś daje się we znaki że nie dam rady całego wątku przeczytać a tknęło mnie coś.
Pekin nie ma imienia? Jak na niego wołasz GameBoy? A dwa w pierwszych postach o tym nie ma nic ale skąd się psiak wziął? Znaleziony, podrzucony?

Posted

wołam go Mały
a historia skąd on jest w ostatnich postach mojego poprzedniego tymczasa, tez pekina, jak masz chec przez moj profil znajdziesz w tematach mojego autorstwa