enia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Dziewczyny musimy gdzie indziej pisać o tym....... na Krzyczki są dowody i sama widzisz ile to trwa i nie wiemy jaki będzie finał..... bo mordercy nadal tam pracują i robia swoje! oby dostali wreszcie za to..... Quote
Ruduchna Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Mordercy nadal to robia,bo trzeba nalegac by sie tym zajeto chodzic,chodzic i jeszcze raz chodzic!!!Dopilnowac,aby osoba do której kieruje sie pismo przeczytała to pismo przy nas,ja wiem,ze mozna to zrobic. Ja proponuje nie pisac tutaj o tym tylko sie spotkac.Czy nie ma dowodów-świadków,a zdjecie tego psa, czy to nie dowód? Sa jeszcze obiektywni weterynarze,którzy powiini zobaczyc psy w jakim sa stanie? Czy to nie dowody?jakies bunkry,w których Bóg jeden wie co sie dzieje?Co to jest,jak nie dowody???!!! Quote
Ruduchna Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Potrzebni sa ludzie,którzy cos wiedza i mają chęci,sa konsekwentni!!! A co z policją?Nie może wejść do schroniska i zobaczyc co sie dzieje w takim bunkrze?Jest różnica miedzy psem pobitym,a pogryzionym!! Nie ma ludzi bezkarnych!!!Ja sie nie obawiam jakiegos debi... właściciela schroniska i ich pracowników na nich tez sie znajdzie sposób.LUDZIE WY JESTEŚCIE POTRZEBNI. Quote
malagos Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Czy ktoś wybiera sie z Lavinią obejrzec tgo poranionego psa? ciekawe, jak się ma, o ile sie jeszcze ma... :shake: Ruduchna, ja też tak myslę, ze w kupie i desperacji siła. Quote
Ruduchna Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Tylko jakos chetnych nie widzę. Apeluje do osób chętnych żeby sie spotkać ja mieszkam w Warszawie.Proszę kontaktować sie ze mna meilowo [email][email protected][/email] Razem możemy dużo zdziałać,ale potrzeba ludzi zdesperowanych i konsekwentnych!!!! Quote
lamia2 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Kasiaprodex co się dzieje z tym psem u pana Janka, a którego zdjęcia wstawiłaś pod koniec lutego na wątku krzyczkowym????? [IMG]http://img340.imageshack.us/img340/738/kudeki2tu7.jpg[/IMG] Quote
Weronia Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='lamia2']Kasiaprodex co się dzieje z tym psem u pana Janka, a którego zdjęcia wstawiłaś pod koniec lutego na wątku krzyczkowym????? quote] a to jest pies z Chrcynna????? [B][SIZE=3][COLOR=red]Ludziki z okolic!!!!! kto się przejedzie do Chrcynna??????????? [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=red]Może ktoś by sprawdził, co z tym pokrwawionym psem????[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
auraa Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 chyba Krzyczki wyczerpały wszystkich z dogo :shake:. Tymczasy pozajmowane, beznadzieja Quote
Weronia Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 No ale możnaby tam pojechać... ktoś z okolic?????? Quote
oktawia6 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 ja na razie mocno zajęta przy psach i zdrowiu swoim ale nadaję się do rozpierduchy i chętnie za goowno mogę się zabrac jeśli się wszystko unormuje-to grubszy temat-mały pikuś przy krzyczkach. krzyczuszki zostały łatwo rozpracowane-jak trzeba było to ciszę się zerwało-z tym też można wiele. nigdy nie piszcie szczeg. na pubic-niech psychopaci/mordercy żyją złudzeniami nadal bo i na nich przyjdzie kres kiedyś i bunkry staną otworem na światło dzienne!:angryy: Quote
Weronia Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Oktawia, ale nie Ty jedyna mieszkasz w okolicy.. Quote
Kamila2101 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Jestem tu nowa, ale może moje doświadczenie się przydada. Quote
malagos Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='lamia2']Kasiaprodex co się dzieje z tym psem u pana Janka, a którego zdjęcia wstawiłaś pod koniec lutego na wątku krzyczkowym????? [IMG]http://img340.imageshack.us/img340/738/kudeki2tu7.jpg[/IMG][/quote] wiec co z tym pieskiem? Quote
Weronia Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='Kamila2101']Jestem tu nowa, ale może moje doświadczenie się przydada.[/quote] witamy, witamy:) i sluchamy ... Quote
Kamila2101 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Jestem tu od wczoraj i już mam problem z panem k... Quote
Kamila2101 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Witaj Weronia, dlaczego nie odpisujesz, sprawa jest poważna. Quote
malagos Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Mam propozycje - moze spotkamy sie przy okazji Dnia ziemi na Polach Mokotowskich? Pogadamy, pomyślimy... Co Wy na to? Kto by mógł przyjść na godzinkę np. okolo południa? Quote
Karilka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ile tam jest psów? Przepraszam, nie mam czasu przerzucać całego watku... Jest jakiś dobek?:shake: Quote
Kamila2101 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Trudno powiedzieć bo psy ciągle znikają. Podobno sami niemogą się doliczyć. Quote
maggiejan Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Trzeba coś z tym zrobić, to nie może tak trwać...:shake: Jakie układy ma ten facet? Quote
Recommended Posts