Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isabel napisał(a):
Trzymaj się Pestuniu:thumbs:

mam nadzieję, że ona tam walczy. Boje się jutro tam dzwonić :roll:
Wycałowałam koci brzuszek i kazałam jej walczyć, tak ze wszystkich sił

Posted

Liwia, piękna szylkretka, ma ok. 2 lata. Jest wysterylizowana, odrobaczona i zaszczepiona. Z powodu choroby ukochanej Pani, wraz z ze swoją kocią rodziną trafiła na ulicę. Bardzo prosi o dom. Taki bezpieczny, już na zawsze. Nie sprawia kłopotów! Najbardziej lubi spędzać czas na parapecie albo na kolanach, jeśli mnie ktoś weźmie. Czasem sama wskakuje, ale ogólnie jest nieśmiała, nie chce się narzucać. Lubi inne kotki, ale nigdy nie dominuje, woli stać z boku. Wprost uwielbia mizianki, barankuje, tupta i głośno mruczy.

Posted

zabralismy ją na DT
a z Pestką będę wiedzieć, coś dopiero ok 18-stej, jakoś straciłam wiarę, że zastanę ją przy życiu, po tym jak rozmawiałam rano z doktorem :-(

Posted

A to Lusia, piękna srebrna kociczka, zabrana z budowy gdzie mieszkała jakiś czas. Wysterylizowana, odrobaczona i zaszczepiona. Szuka dla siebie domu, który zapewni jej dużo ciepła i mizianek, które uwielbia

Posted

Tina, ur IX 2008, mieszkała na kłajskim śmietniku, marzła i dziczała, teraz łobuzuje, tuli się do człowieka i rozkosznie mrrrruczy. Z psami żyje za pan brat :-). Zaszczepiona, odrobaczona

Posted

Burunia, ok. 2-letnia, załapana na terenie zakładu pracy, gdzie tylko rodziła kilka razy w roku, mama naszego Gabrysia. Bardzo przymilna koteczka, lubi "pogadać" z człowiekiem na różne tematy, czeka na swój dom. Wysterylizowana, odrobaczona, zaszczepiona

Posted

Piękny olbrzym Filon, 2-letni, właśnie wykastrowany, zaszczepiony i odrobaczony. Bardzo przymilny. Wyrzucony z domu wraz z koteczką w swoim wieku i trójką ich dzieci na podwórko, gdzie nie miał łatwego życia po śmierci swojej pani. Stąd jego chore oczko, które ładnie się goi. Bardzo czeka na dom, w którym musiał się dobrze czuć

Posted

Esma, siostra Pestki, ur. IX 2008. Razem mieszkały w pudełku w ogródku, również w te największe mrozy. Jeszcze troszkę nieufna ale już lubi głaskanie. Zaszczepiona, odrobaczona

Posted

Arni, brat Pestki i Esmy, ur IX 2008, mieszkał z nimi w pudełku na mrozie i śniegu w czyimś ogródku. Odrobaczony i zaszczepiony. Już wie jakie fajne jest głaskanie