karusiap Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 biedne malenstwo:( mam drgawki widzac kicie pod kroplowka:-(:placz: Quote
EVA2406 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 karusiap napisał(a):biedne malenstwo:( mam drgawki widzac kicie pod kroplowka:-(:placz: Tak, ja też mam złe wspomnienia .................:-( Quote
Tweety Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Isabel napisał(a):Trzymaj się Pestuniu:thumbs: mam nadzieję, że ona tam walczy. Boje się jutro tam dzwonić :roll: Wycałowałam koci brzuszek i kazałam jej walczyć, tak ze wszystkich sił Quote
Tweety Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Liwia, piękna szylkretka, ma ok. 2 lata. Jest wysterylizowana, odrobaczona i zaszczepiona. Z powodu choroby ukochanej Pani, wraz z ze swoją kocią rodziną trafiła na ulicę. Bardzo prosi o dom. Taki bezpieczny, już na zawsze. Nie sprawia kłopotów! Najbardziej lubi spędzać czas na parapecie albo na kolanach, jeśli mnie ktoś weźmie. Czasem sama wskakuje, ale ogólnie jest nieśmiała, nie chce się narzucać. Lubi inne kotki, ale nigdy nie dominuje, woli stać z boku. Wprost uwielbia mizianki, barankuje, tupta i głośno mruczy. Quote
Isabel Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Jaka śliczna:loveu: I na ulicy??? A co z Pestką? Quote
Tweety Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 zabralismy ją na DT a z Pestką będę wiedzieć, coś dopiero ok 18-stej, jakoś straciłam wiarę, że zastanę ją przy życiu, po tym jak rozmawiałam rano z doktorem :-( Quote
Tweety Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 A to Lusia, piękna srebrna kociczka, zabrana z budowy gdzie mieszkała jakiś czas. Wysterylizowana, odrobaczona i zaszczepiona. Szuka dla siebie domu, który zapewni jej dużo ciepła i mizianek, które uwielbia Quote
Tweety Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Tina, ur IX 2008, mieszkała na kłajskim śmietniku, marzła i dziczała, teraz łobuzuje, tuli się do człowieka i rozkosznie mrrrruczy. Z psami żyje za pan brat :-). Zaszczepiona, odrobaczona Quote
Tweety Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Burunia, ok. 2-letnia, załapana na terenie zakładu pracy, gdzie tylko rodziła kilka razy w roku, mama naszego Gabrysia. Bardzo przymilna koteczka, lubi "pogadać" z człowiekiem na różne tematy, czeka na swój dom. Wysterylizowana, odrobaczona, zaszczepiona Quote
Tweety Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Piękny olbrzym Filon, 2-letni, właśnie wykastrowany, zaszczepiony i odrobaczony. Bardzo przymilny. Wyrzucony z domu wraz z koteczką w swoim wieku i trójką ich dzieci na podwórko, gdzie nie miał łatwego życia po śmierci swojej pani. Stąd jego chore oczko, które ładnie się goi. Bardzo czeka na dom, w którym musiał się dobrze czuć Quote
Tweety Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Esma, siostra Pestki, ur. IX 2008. Razem mieszkały w pudełku w ogródku, również w te największe mrozy. Jeszcze troszkę nieufna ale już lubi głaskanie. Zaszczepiona, odrobaczona Quote
Tweety Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Arni, brat Pestki i Esmy, ur IX 2008, mieszkał z nimi w pudełku na mrozie i śniegu w czyimś ogródku. Odrobaczony i zaszczepiony. Już wie jakie fajne jest głaskanie Quote
Isabel Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ależ ten Filon ma oryginalne ubarwienie! Quote
Tweety Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Isabel napisał(a):Ależ ten Filon ma oryginalne ubarwienie! wygląda jakby miał piżamkę w paski;) no i jest olbrzymi Quote
malagos Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Tak jak Borys, ten to bije wszelkie rekordy :diabloti: Quote
karusiap Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Co raz czesciej boje sie zajrzec...jakie znowu beda wiesci:placz: Quote
weszka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Biedne kiciuszki :-( Tweety czy Liwia ma troszkę dłuższe futerko? Gdzie ona jest żeby ją obejrzeć? Quote
Isabel Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Biedna Pestka:placz:Dużo na tym świecie nie użyła:placz: Quote
jotpeg Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 jakie fantatyczne koty!!! :loveu::loveu::loveu: tyyyle ich :-( Quote
Recommended Posts