Paskuda_Bandzior Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Grota albo Beza:eviltong: Odprężona sędzina Masaj Quote
Torzysława Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Paskuda_Bandzior napisał(a):Ja posiadam, ale lecę po kolei :eviltong: :loveu: To czekam cierpliwie...;) Chociaż usłyszałam, że Antonina nie jest dobrym obiektem do focenia..:eviltong: Quote
Mudik Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 wendka napisał(a):Olu, uwazam, ze sprzecik to nie wszystko :diabloti: Mam nadzieje, ze jedziesz do Bydzi? :cool3: Mudik, Ty we mnie nie wzbudzaj poczucia winy :mad: Fotki jakies jeszcze mam i to sporo, tylko czasu brak :angryy: Florkowa tez sie jeszcze nie uaktywnila ;) Po prostu nie ma co liczyc na innych a trzeba samemu za focenie sie brac :evil_lol: A tak w ogole to w ostatni weekend doroslam do wymiany przeciku na sprzeciocho :loveu: Ja poczucie winy ???:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Czym??? Sama tez fociłam,ale moje umiejetności i sprzęt,no i samej siebie nie ufocę,nie?:razz: Ło matko to jakie foty będą skoro tym takie wychodzą?:-o:lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Grendelka Ponownie Ta hopka była strasznie nieszczęśliwa dla wielu psów :shake: Viola I znów Viola Quote
Torzysława Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Paula! Wielkie dzięki!:loveu: :multi::multi:Tego mi trzeba było...:evil_lol::loveu: Czy pozwolisz, że wrzucę na profil gronowy? :cool3: oczywiście podpisane.. Quote
Guciek Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 BRESKA Jumping Unę wrzucę później, cierpliwości proszę :cool3: Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Oczywiście, w niezmienionej formie można przerzucać :p Cirek Tola Quote
LALUNA Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ta hopka była strasznie nieszczęśliwa dla wielu psów :shake: Oj była, była. Byc moze kolory tyczek sie psom zlewały, może było jakoś pod słońce. Bo faktycznie bardzo duzo psów wpadało w te tyczki. Ola ma zdjecie Wendy jak skacze jak zając. :shake: Quote
Mokka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Paskuda_Bandzior napisał(a): Ta hopka była strasznie nieszczęśliwa dla wielu psów :shake: http://images30.fotosik.pl/208/da3a35ef99594e7f.jpg Się proszę więc nie dziwić, że mój sucz skakał ją z półmetrowym zapasem. Ona ją chyba dobrze widziała :evil_lol:, a może nawet lepiej. Super foty :lol: Quote
Ka-Vanga Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 LALUNA napisał(a):Raczej sprzęcicho. :lol: hehe chyba masz racje, bo mnbie po weekendzie niezle nadgarstki bolaly ;) wendka napisał(a):Olu, uwazam, ze sprzecik to nie wszystko :diabloti: Mam nadzieje, ze jedziesz do Bydzi? :cool3: Czy Ty mi sie podlizujesz :evil_lol: ;) :lol: :lol: W Bydzi raczej mnie nie bedzie :roll: Torzysława napisał(a):Chociaż usłyszałam, że Antonina nie jest dobrym obiektem do focenia..:eviltong: Łeeeee wcale tak nie mowilam :eviltong:, powiedzialam ze dla mnie jest trudnym, bo mi sie rozmazuje :eviltong:, ale mam nadzieje, ze cos mi sie uda wygrzebac ;) LALUNA napisał(a):Oj była, była. Byc moze kolory tyczek sie psom zlewały, może było jakoś pod słońce. Bo faktycznie bardzo duzo psów wpadało w te tyczki. Ola ma zdjecie Wendy jak skacze jak zając. :shake: Racja, mam - jak sie do niej dokopie to wrzuce :cool3: Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Oj była, była. Byc moze kolory tyczek sie psom zlewały, może było jakoś pod słońce. Bo faktycznie bardzo duzo psów wpadało w te tyczki. Ola ma zdjecie Wendy jak skacze jak zając. :shake: No właśnie dla Wendy też była nieszczęśliwa :shake: też mam interesującą foteczkę Quote
LALUNA Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 No właśnie dla Wendy też była nieszczęśliwa :shake: też mam interesującą foteczkę Taaaa. Dobrze że te tyczki są do zrzucania parkurowe, bo gdyby to były przeszkody "steaplowe" to byłoby kiepsko. I to jest właśnie dobry przykład, dlaczego nie powinno się skakać na przypadkowych przeszkodach w parku Quote
Ka-Vanga Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Czes na kolejna porcje fotek :) : Anti Ares Beza Blue ... Quote
anetta Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Jeeeeee, ile Masaja :multi::multi::multi: Paskuda i Ka Vanga, dziękuje. Dalsza część. :evil_lol: Quote
Recommended Posts