Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ale dwa szczesliwe jamniki!

W dodatku widać że "państwo" równie szczęśliwi......!!!:lol:
Powalająca fotorelacja.......:loveu:
/a tyle żeśmy się namartwiły o wrednego,dożartego jamniora.../

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Wiesci:)

Bercia ma sie swietnie jezdzi na wycieczki gdzie za namiastke domu robi jej rozpakowana walizka;) szykuja sie juz kolejne wyprawy:)
Z Tosia sie dogaduja sprzeczki zdarzaja sie raz na jakis czas (miesiac) niestety jej agresja do ludzi nadal nie ustaje, ostatnio ma na koncie pogryzienie kolezanki Pani Ani.... no i bedzie konieczna wizyta u behawiorysty zeby ataki ustały całkowicie, obecnie na Bercie trzeba uwazac i jak ktos przychodzi zamykac w innym pokoju.
Bercia i Tosia bawia sie razem ale Tosia musi bardzo uwazac bo Bercia nie zna sie na zartach ;)
Ciesze sie ze Bercia trafiła do Pani Ani bo do tej pory pewnie siedziałaby w schronie zabierana i oddawana a jej agresja by sie pogłebiała...

foteczki z kotliny kłodzkiej

Posted

Na tym zdjęciu" fotelowym", gdzie Bercia wpatruje się w swoją przyszłą ofiarę...
Widzicie ten błysk w oku Berci......:evil_lol:???
To bylo do przewidzenia ,że bedzie akcja....!
To ci Bercia, zgaga dożarta!!!
Takie są jamniory, cóz poradzić?

• 1 year later...
Posted

U Berci wszystko w najlepszym porządku. Od początku tego roku ma nowego wroga. Adoptowaliśmy ze schroniska pod Rzeszowem boksera Guinesa. Odkąd pojawił się u nas w domu Berta całą swoją energię skierowała na działania mające wygonić go z naszego domu. Tosia od tej chwili ma święty spokój bo Berta stara się z nią zawiązać koalicję przeciwko wspólnemu wrogowi. Guines jest już mocno posuniętym wiekowo emerytowanym pacyfistą i kompletnie nic nie robi sobie z pozorowanych ataków Berci. Pozostał jeszcze mały problem z agresją w stosunku do ludzi, a dokładniej niektórych mężczyzn, ale staramy się przymykać na to oko i liczymy potargane spodnie. Na dzień dzisiejszy jest ich 15 szt. Pozdrawiamy wszystkich dzięki którym Berta trafiła do nas.

Ania i Mirek

Fotka z całą gromadką, mam nadzieję że się załaduje.

Posted

Ojejku...jak miło czytac takie dobre wieści. To juz ze 2 lata minęły jak Amisia vel Bercia trafiła do Państwa.?
Pamiętam, pamiętam...dała zgaga popalić.
Tak mi ta historia Państwa zapadła w pamięć, że gdziekolwiek widziałam na spacerze dwa jamniory , zaraz podejrzewałam że może to te dogomaniackie;)....
Zdjęcie ciut za duże. Mod. może skasować.Dozwolone są max 640x640.

Prosimy o następne....:lol: