togaa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Szpilka!!!! Aż się boję cieszyć, w obawie że Bercia znowu jakis numer wywinie.... Tosie zeżre,albo coś gorszego.... Odczekam z tą radościa........;);) Quote
SZPiLKA23 Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Ja tez sie boje, i tak jak zmieniałam temat mysle sobie do 3 razy sztuka! Quote
Isadora7 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Aż wstrzymałam oddech. Oby już wszystko poszło dobrze, to najlepsze rozwiązanie z najlepszych. Quote
danka1234 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Cudowna jest ta Pani Ania,tyle czasu poświęcila Berci,tyle miała z nią problemów a mimo to zostawia ja u siebie na zawsze. Berciu kochana badż grzeczn bo masz cudowny domek. Quote
Ola164 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Jestem przeszczęśliwa że mała znalazła swoje miejsce na ziemi :loveu: Quote
Becia66 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Wyczułam wielki optymizm w mailu p.Ani, przyznam że i mnie się udzielił...:loveu: Jestem raczej pewna - TO TEN DOM !!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Czyż ona nie jest szczęśliwa ??? :eviltong: Żeby tylko sobą chciała dać szczęscie innym...:loveu: Quote
Neczka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Cudne foty:loveu: A to pytanie było chyba retoryczne:eviltong::loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Ze Bercia dogadała sie z Toska ale do ludzi nadal jest agresywna broni swojego terenu, ze na jachcie na poczatku sie bała ale potem juz była bardziej swobodna ze obie panienki slicznie pływaja i ze wybieraja sie na Mazury na prawdziwy rejs duzym jachtem i nasze czarne damy beda paradowały w kamizelkach ratunowych;) Czyli wakacje pełna geba ;) Quote
Neczka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 A więc jednak znalazła ten swój wymarzony domek:loveu::loveu: Quote
Becia66 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):No to Becia mnie uprzedziła :D Po prostu miałam więcej czasu.....:eviltong:...i wielką przyjemność ......:evil_lol: Quote
Ola164 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Oj... boskie te foty :loveu: Takie rodzinne :loveu: Pełne miłości :) Quote
togaa Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Oby jak najwięcej takich historii na dogo.... z happy endem...:lol: Quote
SZPiLKA23 Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Narazie cisza...... umowiłam sie z Pania Ania ze zadzonie do niej za jakis czas, ale mysle ze jakby było cos nie tak to ona by zadzoniła. Quote
Ludek Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Cieszę sie bardzo, że sunia ma DS. Wiem co to znaczy mieć agresywnego psa i wiem jak ciężko się z tym żyje. Tym bardziej jestem pełna podziwu dla Pani Ani i jej rodziny. Quote
SZPiLKA23 Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Narazie nie dzwoniłam, mysle ze to sytuacja sie juz unormowała Quote
SZPiLKA23 Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 No i mamy wiesci nawet nie musiałam dzwonic, Pani Ania wysłala mi relacje z wakacji :-P A wiec tak obie panienki (Bercia i Tosia) pojechały z rodzinka na Mazury pływały jachtem:) w slicznych kapoczkach, a ludzie robili sobie z nimi zdjecia;) Na poczatku Bercia sie bała bo została oderwana od "srodowiska naruralnego" czyli kanapy ;) ale szybko jej przeszło, Tosia 2 razy zaliczyła wodowanie ale naszczescie nie grozne a Bercie użarły osy i spuchł jej pysio tak ze wygladała jak shar pei naszczescie Pani Ania szybko zareagowała i same okłady wystarczyły:) Po rejsowaniu panienki zameldowały sie na Mierzei Wislanej i tam spedzały czas w spokojnym ustronnym miejscu idealnym dla psiakow, dla ludzi nie do konca ;) to taka krótka relacja wakacjowa a teraz z zycia:) Bercia jest po sterylce, swietnie dogaduje sie z Tosia, uspokoiła sie i jest łagodniejsza, jedynie na pudle zle reaguje (moze sie jej fryzura nie podoba;)) ludzi nadal atakuje ale sa to wybrane osoby nie napada na wszystkich ale jak juz to robi to przewaznie nie spodziewanie, dlatego podczas wizyt nielubianych gosci musi byc izolowana, ale i nad tym nadal jest pracowane. Podsumowując Bercia ma sie swietnie :) Mam fotki ale narazie nie moge ich scignac z poczty bo sie mi cos popsuło Quote
Recommended Posts