wiata Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 A może by tak na naszej-klasie dać ogłoszenia?? Nie wiem dokładnie jak to było, ale wiem, że już ktoś w ten sposób odnalazł zaginionego psiaka. W każdym razie po Rybniku też będę się rozglądać za Qdłaczkiem. Psy odnajdują się w najróżniejszych miejscach. Quote
Alicja Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Wróciłyśmy ....... nadal bardzo prosimy o pomoc w rozwieszaniu ogłoszeń ... Qdłaczka nie ma ...na 100% nie ma go też na chwilę obecną w schronisku w Chorzowie bo tam byłyśmy ....został także plakat z kolorowym zdjęciem oprócz tego ze poszły fotki na maila ....szukamy nadal i nadal bardzo prosimy o pomoc .... Quote
Alicja Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='wiata']A może by tak na naszej-klasie dać ogłoszenia?? Nie wiem dokładnie jak to było, ale wiem, że już ktoś w ten sposób odnalazł zaginionego psiaka. W każdym razie po Rybniku też będę się rozglądać za Qdłaczkiem. Psy odnajdują się w najróżniejszych miejscach. Magda ma na naszej klasie w swoim profilu fotę Kudłaczka .... szukamy , sprawdzamy wszelkie info ....dzięki Bogusiu za okazanie zainteresowania Quote
wiata Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 To może dodam qdłaczka do swojego profilu na naszej klasie. Quote
Alicja Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='wiata']To może dodam qdłaczka do swojego profilu na naszej klasie. u Nas też już jest w galerii ;) każda pomoc mile widziana Quote
agbar Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 a moze ogloszenie w prasie???? Jesli stwierdzicie ze tak,chetnie pokryje koszty...tylko tak moge pomoc...:shake: Quote
clockwork Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='agbar']a moze ogloszenie w prasie???? Jesli stwierdzicie ze tak,chetnie pokryje koszty...tylko tak moge pomoc...:shake: myślałam o tym.... nie mam pojęcia jakie gazety są poczytne w tamtych okolicach.... :shake: szukałam na stronie FAKT ... ale nic nie ma o dawaniu ogłoszeń... cholera.... Quote
agbar Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='clockwork']myślałam o tym.... nie mam pojęcia jakie gazety są poczytne w tamtych okolicach.... :shake: szukałam na stronie FAKT ... ale nic nie ma o dawaniu ogłoszeń... cholera.... hmmm..z racji iz nie korzystam to tez nie wiem...ale pomyslalam o Dzienniku Zachodnim....ma lokalne wydania i jest dosc poczytny... Quote
Alicja Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Ja myśle ze może jeszcze jakieś Markety , przystanki autobusowe , tramwajowe :razz::razz:...a prasa ....:hmmmm: te ogłoszenia są tak maleńkie że ktoś musi specjalnie szukać aby je znaleść przerabialam to w GW :cool1:....jedynie kącik adopcje jest widoczny Quote
agbar Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='Alicja']Ja myśle ze może jeszcze jakieś Markety , przystanki autobusowe , tramwajowe :razz::razz:...a prasa ....:hmmmm: te ogłoszenia są tak maleńkie że ktoś musi specjalnie szukać aby je znaleść przerabialam to w GW :cool1:....jedynie kącik adopcje jest widoczny to zrobic duuuuuze...a moze uda sie jakiegos wrazliwego redaktora przekonac zeby cos wiecej skrobnal.... Quote
Alicja Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='agbar']to zrobic duuuuuze...a moze uda sie jakiegos wrazliwego redaktora przekonac zeby cos wiecej skrobnal.... :shake: w GW jest ograniczona ilość znaków ....zgłoszenie trzeba oddać do środy , aby ukazało się w piątek i na dodatek bez foty :-( nie wiem jak DZ...ale tam nawet nie kojarze takiej rubryki ...a wtyków tam nie mam ..poza tym są wkładki na dane miasto i trzeba by załatwiać w miejscu docelowym .... Jedynie co można to spróbować dzwonić czy by się nie zgodzili na jakies wyjątki .... Quote
Weronikaa Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Dziewczyny !!!!!! A gdybym wstawiła parę jego fotek na swojego bloga, i ogłosiła bym, że zaginął, co wy na to ?????? Quote
Alicja Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Weronika13']Dziewczyny !!!!!! A gdybym wstawiła parę jego fotek na swojego bloga, i ogłosiła bym, że zaginął, co wy na to ?????? no jasne że tak ...każdy sposób jest dobry i za każdą pomoc jesteśmy wdzięczne :calus: Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 No i co? Dalej nic nie wiadomo? Qurcze może on wrócił do swojego pierwszego domu...wiecie psy tak potrafią.....czy wy wiecie skąd on był......kto go oddał do schronu? prowadzi się w ogóle taka ewidencję:roll: Quote
Alicja Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='apple']No i co? Dalej nic nie wiadomo? Qurcze może on wrócił do swojego pierwszego domu...wiecie psy tak potrafią.....czy wy wiecie skąd on był......kto go oddał do schronu? prowadzi się w ogóle taka ewidencję:roll: piesek z ulicy ....niestety ...bez czipa , bez adresówki ....ale mówiłam im jeszcze jak zostawiałam , wracałam się , uwazać , bo póki sie nie przyzwyczai może uciekać ......i doopa co se nagadałam to moje .....pan przyznał że to jego wina że powinien On zamknąć furtke a nie zlecić to dziecku ... Quote
agbar Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Alicja']:shake: w GW jest ograniczona ilość znaków ....zgłoszenie trzeba oddać do środy , aby ukazało się w piątek i na dodatek bez foty :-( nie wiem jak DZ...ale tam nawet nie kojarze takiej rubryki ...a wtyków tam nie mam ..poza tym są wkładki na dane miasto i trzeba by załatwiać w miejscu docelowym .... Jedynie co można to spróbować dzwonić czy by się nie zgodzili na jakies wyjątki .... jest rubryka zwierzeta i rosliny ,nie trzeba w miejscu docelowym tylko przez neta, nie mozny chyba tylko dac obrazka...ale nie jestem pewna nie wiem jak w dzienniku ale w GW mozna wybrac trzcionke, wyroznienie itp....tez przez neta.... Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Alicja']piesek z ulicy ....niestety ...bez czipa , bez adresówki ....ale mówiłam im jeszcze jak zostawiałam , wracałam się , uwazać , bo póki sie nie przyzwyczai może uciekać ......i doopa co se nagadałam to moje .....pan przyznał że to jego wina że powinien On zamknąć furtke a nie zlecić to dziecku ...No chociaz tyle że się poczuwa do winy......no nic trzeba szukać może jeszcze się znajdzie albo wróci do nich:roll: w co wątpie ale rózne cuda się zdarzają:roll: Quote
Merii Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 witam ;) Jestem tutaj nowa i z Zabrza i również pomogę w szukaniu ;) plik już ściągnięty, jeszcze wrzuce linki na strony jakie się da - głowa do góry ;) znajdzie się pozdrawiam Quote
clockwork Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 forma ogłoszeń jakakolwiek i gdziekolwiek mile widziana....:Rose: fakt... JEŻELi :roll: pies ma obroże to może to ludzi mylić... gdyby to był pittbul z obrożą,bez własciciela- luzik... natychmiast by wezwano hycla... Qdłaczek natomiast nie wzbudza respektu :placz: .... mimo to liczę że gdzieś ktoś napatoczy sie na jakiekolwiek ogłoszonko i jednak go odnajdę... nie ukrywam że bardziej liczę na Was kochane niż na własciciela... dla niego to może tylko jakiś pies... dla nas wszystkich chyba- pies z przeszłością, który miał szanse na lepsze życie... "właściciel" do niedzieli nie poczuł się do obowiązku przykleić jakikolwiek plakat w swoich okolicach... wczoraj zostawiłyśmy mu do sxerowania.. ale czy sxeruje i rozwiesi.... :niewiem: nie ukrywam że czuję się winna chyba najbardziej.... zabrałam go ze schronu a on teraz gdzieś znów się włóczy .... nie ma co jeść, gdzie spać....:placz::placz: Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='clockwork']forma ogłoszeń jakakolwiek i gdziekolwiek mile widziana....:Rose: fakt... JEŻELi :roll: pies ma obroże to może to ludzi mylić... gdyby to był pittbul z obrożą,bez własciciela- luzik... natychmiast by wezwano hycla... Qdłaczek natomiast nie wzbudza respektu :placz: .... mimo to liczę że gdzieś ktoś napatoczy sie na jakiekolwiek ogłoszonko i jednak go odnajdę... nie ukrywam że bardziej liczę na Was kochane niż na własciciela... dla niego to może tylko jakiś pies... dla nas wszystkich chyba- pies z przeszłością, który miał szanse na lepsze życie... "właściciel" do niedzieli nie poczuł się do obowiązku przykleić jakikolwiek plakat w swoich okolicach... wczoraj zostawiłyśmy mu do sxerowania.. ale czy sxeruje i rozwiesi.... :niewiem: nie ukrywam że czuję się winna chyba najbardziej.... zabrałam go ze schronu a on teraz gdzieś znów się włóczy .... nie ma co jeść, gdzie spać....:placz::placz:Madziu słońce nie możesz sobie robić wyrzutów:shake:.....chciałaś dobrze, bardzo się starałaś a nigdy nie dasz rady sprawdzić kogoś do końca....ludzie świetnie grają..........nie masz sobie nic do zarzucenie nie dopowaiadasz za nieodpowiedzialność innych...... No ni nie smutaj :loveu: On się znajdzie wierze w to...jest tak rozreklamowany że na pewno się uda :lol: Quote
clockwork Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 agbar napisał(a):jest rubryka zwierzeta i rosliny ,nie trzeba w miejscu docelowym tylko przez neta, nie mozny chyba tylko dac obrazka...ale nie jestem pewna nie wiem jak w dzienniku ale w GW mozna wybrac trzcionke, wyroznienie itp....tez przez neta.... aguś.. jak tylko uporam sie z podliczaniem moich nieszczęsnych ZUSów... wchodzę na stronke GW i DZ... jeżeli jest taka rubryczka...to jasne .... do DZ napiszę bezpośrednio do redakcji żeby w piątek puścili w katowickim wydaniu- pątek jest najbardziej poczytny- bo oprócz Katowic są w każdym mieście dodatki lokalne + program TV. klękne na kolana bede ich błagać... moge to odrobić w czynie społecznym.. nie wiem.... zrobie PRAWIE wszystko, byle dali sie namówić na plakacik :roll: Quote
Alicja Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Tak jak tu już ktoś napisał ....najwięcej dają plakaty porozwieszane w miejscach ogólnodostępnych ....tablice ogłoszeń, markety , dworce , targowiska, lecznice, nawet bym się połakomiła na zawieszenie obok przychodni ludzkich ...... Quote
Alicja Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='agbar']jest rubryka zwierzeta i rosliny ,nie trzeba w miejscu docelowym tylko przez neta, nie mozny chyba tylko dac obrazka...ale nie jestem pewna nie wiem jak w dzienniku ale w GW mozna wybrac trzcionke, wyroznienie itp....tez przez neta.... Aga ale to wsio bez foty :-(..... no i wsio może się ukazać najprędzej w piątek ...do środy trzeba dać ogłoszenie bo posyłalam na Timbusia... [quote name='Merii']witam ;) Jestem tutaj nowa i z Zabrza i również pomogę w szukaniu ;) plik już ściągnięty, jeszcze wrzuce linki na strony jakie się da - głowa do góry ;) znajdzie się pozdrawiam dzięki Merii ..... Quote
clockwork Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='apple']Madziu słońce nie możesz sobie robić wyrzutów:shake:.....chciałaś dobrze, bardzo się starałaś a nigdy nie dasz rady sprawdzić kogoś do końca....ludzie świetnie grają..........nie masz sobie nic do zarzucenie nie dopowaiadasz za nieodpowiedzialność innych...... No ni nie smutaj :loveu: On się znajdzie wierze w to...jest tak rozreklamowany że na pewno się uda :lol: wiem... liczyłam że zacznie nowe lepsze życie..... ale serce mi pęka że on gdzieś tam biega i znów nie ma domku :placz: i jest mi źle.... "pan" zakleił dziurę po Rinusiu psiakiem ze schroniska... wziął szkieletorka:oops: umownie ze schronem że jak znajdzie sie Rino-on im go odda (szkieletorka) :placz::placz: a mi pęka serce, łeb... już nie wiem co jeszcze moge... jestem za daleko.... na razie nie dopuszczam do siebie czarnych myśli :shake: ale z czasem... jak sie nie znajdzie- tfu tfu... nie wybaczę sobie nigdy :-( Quote
agbar Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Magda przestan!!!! Jakbym byla blizej to bym toba potrzasla.....przestan sie nad soba pastwic,jakbys wiedziala ze sie przewrocisz to bys sie polozyla..... Co do ogloszen.....swietochlowiece z tego co pamietam slynna z kilku hmmmm bardzo ciekawych dzielnic....:cool1:Jesli bys sie zdecydowala na te ogloszenia w gazecie zacznij od slow: ZAGINAL PIES!!NAGRODA!!!!! cos w tym rodzaju....nie chcialabym urazic nikogo kto mieszka na Pasnikach czy Lipinach bo sama mam tam znajomych( notabene poinformowanych o Kudlatym)ale mieszka tam sporo takich ,ktorzy oddadza go za butelke ...juz nawet nie wodki a wina marki wino.... Quote
Recommended Posts