Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Oczy mi się zamgliły jak to przeczytalam i zrobiło mi się tak cieplutko na serduchu ......całą drogę głaskałam tego brudaska :loveu:i mam nadzieję ze za tydzień jeszcze Nas pozna ;)i pozwoli wygłaskać to cudne futerko
Z pewnością będziemy w kontakcie .
A na fotki będę jutro czekać .

...od wczoraj wieczór o niczym innym nie myślałałyśmy z Magdą jak tylko o tym jak wszystko zorganizować , by Nasze Słonko miało już swoj domeczek i udało się
[/FONT]

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście Alicjo,że pozna i da się Wam głaskać w to jestem święcie przekonany,jest mądry wie kto się o niego troszczył w trudnych chwilach...i potrafi się Wam odwdzwięczyć cudownym uśmiechem,podaniem łapki i całusem...

Posted

jejuś chwilę mne tu nie było a tu takiwe super wieśći :loveu::loveu::loveu: Buziaki dla Nowego Pańciostwa Riunusia vel Qdłaczki :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Poetry63']Oczywiście Alicjo,że pozna i da się Wam głaskać w to jestem święcie przekonany,jest mądry wie kto się o niego troszczył w trudnych chwilach...i potrafi się Wam odwdzwięczyć cudownym uśmiechem,podaniem łapki i całusem...
[FONT=Arial]
;)całuski zbierałam od niego w samochodzie ...bardzo mnie chciał namówić na wysiadkę :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='ice_t']jejuś chwilę mne tu nie było a tu takiwe super wieśći :loveu::loveu::loveu: Buziaki dla Nowego Pańciostwa Riunusia vel Qdłaczki :eviltong::eviltong:
[FONT=Arial]bardzo śmieszne bardzo...:eviltong::eviltong:. młoda psina to i jeszcze ciało sie kształtuje... tam coś zanika tam wyrasta :diabloti: chciałabym tylko mieć fote naszych durnych min jak NASZA SUNIA ......podniósł noge do sikania [/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]bardzo śmieszne bardzo...:eviltong::eviltong:. młoda psina to i jeszcze ciało sie kształtuje... tam coś zanika tam wyrasta :diabloti: chciałabym tylko mieć fote naszych durnych min jak NASZA SUNIA ......podniósł noge do sikania [/FONT]

no była by to fota sezonu godna plakatu:evil_lol::evil_lol:

Posted

ice_t napisał(a):
no była by to fota sezonu godna plakatu:evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]ani nie mów :oops::oops:...bo chyba nie chciałabym się zobaczyć :evil_lol:

:hmmmm: chyba że ....za prawa autorskie do foty wystawiłybyśmy hotel dla bezdomniaczków :loveu:
A tak na fakcie ja zaniemówiłam na kilka chwil :roll:a Magda zaczęła sie po chwili jąkać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Ola164']Bo nas tu nie było :D:D:D

Ja chce jakies foty! :loveu:

[FONT=Arial]Myślę że jutro dostaniemy w nagrodę za dzielne czekanie jakieś fotasy RINUSIA :loveu:..i proszę o fotki z małymi urwisami ;)Denisem , Sewerynem i Oskarkiem [/FONT]

Posted

Cichutko bowiem dziś miałem nawał pracy redaktorskiej oczym dziś późnym wieczorem pisałem z Magdą,dlatego-możecie mnie ochrzanić-lecz nie wstawiłem tego co obiecałem....jutro jednak będzie z całą stanowczością więcej zdjęć...owszem Alicjo wstawię rodzinkę,zwłaszcza Deniska,który tak Cię zaabsorbował u nas....Rino świetnie się dogaduje z dziećmi ,bawi cudo i anioł...sami ocenicie podczas odwiedzin....to już nie ten Qdłaczek z schroniska ale śliczny collie o wiernej duszyczce.Co prawda obcych traktuje z dystansem-np: podczas odwiedzin znajomych...staje się wobec nich nieufny,lecz zachowuje się jak prawdziwy dżentelmen nie warczy na nich ,da się pogłaskać lecz ma ich na celowniku...dusza i to śliczna ...myślę,że każdy chciałby tak oddanego i wiernego przyjaciela...pozdrawiam do jutra w południe

heniek z rodziną

Posted

[FONT=Arial]:multi::multi: moja kochana Qdłaczka:evil_lol:.... :multi::multi::loveu:

i Denisek:multi::multi:

czy ja dobrze widze?? pies na łóżku??? :razz::razz: no bo już sie martwiłam żeby czasem nie kazano mu spać na ziemi .... hhhahahah:evil_lol::evil_lol:;)

co do nieufności wobec obcych Heńku- nie wiemy jaka jest przeszłość Rinusia... to pies z nieznaną przeszłością, dlatego potrzebuje socjalizacji z człowiekiem, nauki, udowodnienia że człowiek jest OK.... zapoznawajcie go z ludźmi jak tylko to możliwe.... może na zasadzie rarytasków z rąk Waszych gości- niech skuma że człowiek nie zrobi mu krzywdy, jest młody, nauczy się ;)

a jak z załatwianiem potrzeb??? sygnalizuje że chce na dwór??
jak przyjechaliśmy od razu nasikał na futryne... ale pies ze schroniska leje i załatwia się pod siebie- w kojcu, nie wie że za potrzebą sie wychodzi. Mam nadzieje że już wie że po to są spacerki i nie zdarza mu się to w domu :roll:;)
[/FONT]

Posted

Jeśli chodzi o załatwianie się to sygnalizuje je nie dając się zwieść tak długo aż się znim pójdzie...a teraz następne zdjęcia

rozrabiaczki przesyłają Wam całuski

żonka z deniskiem

Oskarek przesyła Wam uśmiech

Rino pilnuje łóżeczka -uwielbia ciasteczka

seweryn za smoczek dałby wszystko

samochody to jego hobby

oskarek zawsze wesoły

śmieszek pozdrawia

Ja ,siostrzenica i maleńki oskarek

denisek i oskarek

więcej zdjęć rinka n ieco później...pozdrawiam