Alicja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 a ja zaczęłam pisać aby w razie draki słać na maila [email protected] Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Century Gothic]Jest Rino :multi:vel. Qudłaczka:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]http://images30.fotosik.pl/189/ceae446b89c9d46a.jpg[/FONT] [FONT=Century Gothic]Śliczny :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:Nasze Słoneczko :loveu:[/FONT] Quote
Ulka18 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Poetry63 napisał(a):Piesek Serce dusza i Anioł uwielbia się bawić z dziećmi.co też czynią ,jutro wstawię plik video z takiej zabawy a teraz jedno ze zdjęć jeszcze przed kąpielą...jutro wstawię zdjęcia po kąpieli wyczesanego pięknego border collie jakim jest bez wątpienia Rino oraz jak będzie pogoda zdjęcia w ogródku Super :multi: :multi: :multi: wspaniale wiesci :klacz: I taka szybka adopcja :p wiadomo bylo, ze taki cudny pies nie bedzie dlugo czekal i juz ma swoja Rodzinke :p Quote
furciaczek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Nie bylo mnie chwilke a tu taka niespodzianka:multi::multi::multi::loveu: Cudownie po prostu cudownie:loveu: Quote
Poetry63 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Zdjęcię trochę mi nie wyszło Rino podczas czesania Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Century Gothic]Co tam nie wazne ja tam wszystko widze....Jaki grzeczny :loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]http://images32.fotosik.pl/204/3880d02719a3397amed.jpg[/FONT] Quote
Alicja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ;)[FONT=Arial]oj widzę ,że już zaczyna się metamorfoza Rina :loveu::loveu: http://images32.fotosik.pl/204/3880d02719a3397amed.jpg[/FONT] Quote
Ulka18 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ale grzeczny pies :klacz: ze tak sie daje czesac bez mrugniecia :wink: Quote
Poetry63 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Musiał gdzieś przebywać w dobrych rękach bowiem reaguje na komendy chodzi przy nodze grzecznie na podwórku uważa na dzieci i zaczynać pilnować jak ktoś idzie korytarzem czy puka lubi się bawić jest fajny..i razem z żoną pragniemy raz jeszcze podziękować za podjęcie pilnej decyzji i jej szybkiej realizacji dzieci są w siódmym niebie żonka także bo lubi głaskać bez przerwy... Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Poetry63']Musiał gdzieś przebywać w dobrych rękach bowiem reaguje na komendy chodzi przy nodze grzecznie na podwórku uważa na dzieci i zaczynać pilnować jak ktoś idzie korytarzem czy puka lubi się bawić jest fajny..i razem z żoną pragniemy raz jeszcze podziękować za podjęcie pilnej decyzji i jej szybkiej realizacji dzieci są w siódmym niebie żonka także bo lubi głaskać bez przerwy...Nasze dziewczyny Alunia i Madziunia są najlepsze! Super ze zdecydowaliscie się go przygarnąć......jestescie rodzna o WIELKIM sercu! CUDOWNIE!:loveu: Quote
Alicja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Poetry63']Musiał gdzieś przebywać w dobrych rękach bowiem reaguje na komendy chodzi przy nodze grzecznie na podwórku uważa na dzieci i zaczynać pilnować jak ktoś idzie korytarzem czy puka lubi się bawić jest fajny..i razem z żoną pragniemy raz jeszcze podziękować za podjęcie pilnej decyzji i jej szybkiej realizacji dzieci są w siódmym niebie żonka także bo lubi głaskać bez przerwy... [FONT=Arial]z tego co dziś dowiedziałam się z rozmowy z panem dogladajacym psiaki to Rino był jego ulubieńcem i często pan wypuszczał go sobie na teren schroniska , calkiem możliwe że też i wtedy troszkę go uczył , no a taka sugestia że był w domku ktory ładnie go uczył to też jest mozliwa ....tylko co się stało ze znalazł się w schronisku ...nikt już się chyba nie dowie ... A głaskanie będzie jeszcze przyjemniejsze jak psiunek pozbędzie się schroniskowego aromatu ;) :loveu:widzialam jak nowa pańcia siedziala obok Rina i miziała a on poddawał się pieszczotkom Życzę Wam i Nam aby wszystko się układało po dobrej myśli :cool2: [/FONT] Quote
clockwork Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [FONT=Arial]aaaaa.... moja Qdłaczka której ostatnio cosik wyrosło pod podwoziem .. hahhahahah :evil_lol: skąd nam sie ubzdurało że to sunia- zabijcie- nie wiem... :evil_lol::evil_lol: ktoś nas wkręcił ;) i choćby dlatego chciałabym żeby schron zgodził sie na wolontariat- wyprowadzanie psów, bo jak naszA QdłaczKA w schronie podniósł noge do sikania- obie z Ala zbladłyśmy i prawie zemdlałyśmy hahhahha... a ja sie położyłam na ziemi i patrzałam czy oby sunia nie dźwiga nogi do sikania ... buuahahaha ... ale nie... ON NORMALNIE jej tam wyrósł :cool1: jak Ala pisała- nowy domek Rinusia, choć skromny, i chyba Państwo się nie obrażą jeśli powiem że nie zamożny- miejsca w sercu mają tyle że tylko pozazdrościć... miłość do żywych stworzeń było widać i słychać w każdym niemal słowie, czynie... czekamy teraz na nowe, większe mieszkanko na które Rino wraz z nową rodzinką przeprowadzą sie niebawem:multi: w najbliższym czasie postaramy się zajrzeć do Rinusia i jego Panciostwa... żeby potwierdzić że to najlepszy domek na świecie- taki wyśniony Pozdrawiam i dziękuję... do zobaczenia zaś!! cmokal w nochala dla mojej Qdłaczki :loveu::evil_lol: zobaczcie... tydzień temu jeszcze "go"... tego onego nie miał/a :cool1: [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
madzia828 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 super wiadomość :multi::multi: to ściągam Rino z ogłoszeń ;) Quote
Poetry63 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Jutro jak obiecałem będzie plik video i zdjęcia już wykąpanego Rina i wyczesanego jest cudnym przyjacielem Quote
Alicja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:teraz jak wiem że to On ;) to widzę ze go ma :oops::roll:....schowany za krateczką :razz:[/FONT] Quote
Poetry63 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Można ściągać z ogłoszeń i zapraszam za tydzień w odwiedziny do nas i Rina Quote
clockwork Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:teraz jak wiem że to On ;) to widzę ze go ma :oops::roll:....schowany za krateczką :razz:[/FONT] [FONT=Arial]ja nie widze :grin::grin:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Poetry63']Rino się cieszy... http://images32.fotosik.pl/204/951e57c33b251929.jpg [FONT=Arial]to uśmiechnięte pysio mówi samo za siebie ;)[/FONT] Quote
Poetry63 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Rino już po kąpieli i wyczesany-jutro nowe zdjęcia- i video z zabawy z dziećmi, teraz przejśniał aż lśni border collie . Teraz już wypoczywa zaakceptował kołdrę i kocyk i sobie czujnie śpi pochrapując leciutko w ciepełku. Jak go zobaczyłem na zdjęciach w schronisko aż mnie poniosło i z żoną powiedzieliśmy sobie ,że o niego powalczymy,żeby miał w końcu dom i rodzinę do , której może się zwrócić z każdą prośbą by jego życie było wesołe godne za okazywaną miłość i wierność. Nie macie pojęcia jak się cieszymy,że mimo tego co przeszedł w schronisku, nie stracił zaufania do człowieka....jeszcze raz dziękuję i chciałem również powiedzieć ,że służę pomocną dłonią w razie czego.Tel znany Pani Alicji i Magdzie....pozdrowienia...Rino przesyła łapeczki i cmokaski.... Quote
furciaczek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Zeby kazdy psiak trafial na tak wspaniala rodzine swiat bylby piekny:loveu: Quote
Recommended Posts