Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poetry63 napisał(a):
Piesek Serce dusza i Anioł uwielbia się bawić z dziećmi.co też czynią ,jutro wstawię plik video z takiej zabawy a teraz jedno ze zdjęć jeszcze przed kąpielą...jutro wstawię zdjęcia po kąpieli wyczesanego pięknego border collie jakim jest bez wątpienia Rino oraz jak będzie pogoda zdjęcia w ogródku

Super :multi: :multi: :multi: wspaniale wiesci :klacz:
I taka szybka adopcja :p wiadomo bylo, ze taki cudny pies nie bedzie dlugo czekal i juz ma swoja Rodzinke :p

Posted

Musiał gdzieś przebywać w dobrych rękach bowiem reaguje na komendy chodzi przy nodze grzecznie na podwórku uważa na dzieci i zaczynać pilnować jak ktoś idzie korytarzem czy puka lubi się bawić jest fajny..i razem z żoną pragniemy raz jeszcze podziękować za podjęcie pilnej decyzji i jej szybkiej realizacji dzieci są w siódmym niebie żonka także bo lubi głaskać bez przerwy...

Posted

[quote name='Poetry63']Musiał gdzieś przebywać w dobrych rękach bowiem reaguje na komendy chodzi przy nodze grzecznie na podwórku uważa na dzieci i zaczynać pilnować jak ktoś idzie korytarzem czy puka lubi się bawić jest fajny..i razem z żoną pragniemy raz jeszcze podziękować za podjęcie pilnej decyzji i jej szybkiej realizacji dzieci są w siódmym niebie żonka także bo lubi głaskać bez przerwy...Nasze dziewczyny Alunia i Madziunia są najlepsze!
Super ze zdecydowaliscie się go przygarnąć......jestescie rodzna o WIELKIM sercu! CUDOWNIE!:loveu:

Posted

[quote name='Poetry63']Musiał gdzieś przebywać w dobrych rękach bowiem reaguje na komendy chodzi przy nodze grzecznie na podwórku uważa na dzieci i zaczynać pilnować jak ktoś idzie korytarzem czy puka lubi się bawić jest fajny..i razem z żoną pragniemy raz jeszcze podziękować za podjęcie pilnej decyzji i jej szybkiej realizacji dzieci są w siódmym niebie żonka także bo lubi głaskać bez przerwy...

[FONT=Arial]z tego co dziś dowiedziałam się z rozmowy z panem dogladajacym psiaki to Rino był jego ulubieńcem i często pan wypuszczał go sobie na teren schroniska , calkiem możliwe że też i wtedy troszkę go uczył , no a taka sugestia że był w domku ktory ładnie go uczył to też jest mozliwa ....tylko co się stało ze znalazł się w schronisku ...nikt już się chyba nie dowie ...
A głaskanie będzie jeszcze przyjemniejsze jak psiunek pozbędzie się schroniskowego aromatu ;)

:loveu:widzialam jak nowa pańcia siedziala obok Rina i miziała a on poddawał się pieszczotkom

Życzę Wam i Nam aby wszystko się układało po dobrej myśli :cool2:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]aaaaa.... moja Qdłaczka której ostatnio cosik wyrosło pod podwoziem .. hahhahahah :evil_lol: skąd nam sie ubzdurało że to sunia- zabijcie- nie wiem... :evil_lol::evil_lol: ktoś nas wkręcił ;)
i choćby dlatego chciałabym żeby schron zgodził sie na wolontariat- wyprowadzanie psów, bo jak naszA QdłaczKA w schronie podniósł noge do sikania- obie z Ala zbladłyśmy i prawie zemdlałyśmy hahhahha... a ja sie położyłam na ziemi i patrzałam czy oby sunia nie dźwiga nogi do sikania ... buuahahaha ... ale nie... ON NORMALNIE jej tam wyrósł :cool1:

jak Ala pisała- nowy domek Rinusia, choć skromny, i chyba Państwo się nie obrażą jeśli powiem że nie zamożny- miejsca w sercu mają tyle że tylko pozazdrościć... miłość do żywych stworzeń było widać i słychać w każdym niemal słowie, czynie... czekamy teraz na nowe, większe mieszkanko na które Rino wraz z nową rodzinką przeprowadzą sie niebawem:multi:

w najbliższym czasie postaramy się zajrzeć do Rinusia i jego Panciostwa... żeby potwierdzić że to najlepszy domek na świecie- taki wyśniony

Pozdrawiam i dziękuję... do zobaczenia zaś!!

cmokal w nochala dla mojej Qdłaczki :loveu::evil_lol:

zobaczcie... tydzień temu jeszcze "go"... tego onego nie miał/a :cool1:

[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:teraz jak wiem że to On ;) to widzę ze go ma :oops::roll:....schowany za krateczką :razz:[/FONT]

[FONT=Arial]ja nie widze :grin::grin:[/FONT]

Posted

Rino już po kąpieli i wyczesany-jutro nowe zdjęcia- i video z zabawy z dziećmi, teraz przejśniał aż lśni border collie . Teraz już wypoczywa zaakceptował kołdrę i kocyk i sobie czujnie śpi pochrapując leciutko w ciepełku.
Jak go zobaczyłem na zdjęciach w schronisko aż mnie poniosło i z żoną powiedzieliśmy sobie ,że o niego powalczymy,żeby miał w końcu dom i rodzinę do , której może się zwrócić z każdą prośbą by jego życie było wesołe godne za okazywaną miłość i wierność. Nie macie pojęcia jak się cieszymy,że mimo tego co przeszedł w schronisku, nie stracił zaufania do człowieka....jeszcze raz dziękuję i chciałem również powiedzieć ,że służę pomocną dłonią w razie czego.Tel znany Pani Alicji i Magdzie....pozdrowienia...Rino przesyła łapeczki i cmokaski....