Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witamy,
jako że nie prowadzę swojej galerii piszę tutaj :)
U nas wszystko ok, powoli coraz lepiej się rozumiemy i nie lubimy :diabloti:
On mnie za to że tak dużo od niego wymagam, a ja za to że On na każdym razem sprawdza na ile może sobie pozwolić :p

Ostatnio na porannym spacerku chciał zjeść kiełbaskę jakieś pani, podbiegł do jakiejś niej ale na szczęście skończyło się tylko na zniszczeniu reklamówki :evil_lol:
Nie wiem czy pisałam ale nienawidzi kotów, jak jakiegoś widzi ma wielką ochotę Go zabić :roll: No cóż nikt nie może być idealny pod każdym względem
Uwielbia biegać przy rowerze choć muszę przyznać że ostatnio Go zaniedbuję pod tym względem. Strasznie się wylenił :evil_lol: już nie jest Qdłaczek tylko jakaś podróba :diabloti:
Fotek na razie nie mam ale postaram się jakieś załatwić "na czasie" :)
A i jeszcze jedno zważając na to jak widzę jaki ma charakter to bardziej przypomina niezależnego Husky niż Owczarka :evil_lol:
Ale dajemy radę :p

Pozdrawiam Luiza i Pam :)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapomniałaś wspomnieć,że jest nadpobudliwy i najbardziej kocha....lizać.
A co do tego ,że to nie Qdłaczek to chyba masz rację..dziewczyny Ci go w nocy podmieniły (ten nie jest juz tak kudłaty jak tamten:roll:, a do tego chyba w 50 % jest świnią,bo kładzie się w każdej błotnistej kałuży) :roll:.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hahaha, Qdłaczek nie jest Qdłaczkiem, tylko 50 & owczarkiem i 50 świnką!:lol:
Nonono, kto by pomyślał! Rzeczywiście jakas podróbka...
Pzdr.

:shake:ja w tym paluszków nie maczałam :p

Posted

Pamir :cool3: fotki zrobiłyśmy dzisiaj rano :cool3:... ponieważ Luzik nie ma dostępu do notu i rozwaliła telefon - musiałam jej troszkę pomóc:lol:. Jak widać Pamir już nie jest Qdłaczkiem:mad::diabloti:....

Pozdrawiamy : Marlena , Luzik i Pamir ;)

• 3 weeks later...
Posted

Żeby nie było że o Was zapominamy fotki z dzisiejszego spacerku:

Już biegnę :cool3:

Nie ma to jak bawić sie jakimś ciekawym "czymś" :evil_lol:

Podziwiajcie jaki jestem piękny :loveu:

Żeby nie było że się obijamy. Komenda "siad, zostań"...

...i "hop" :p

Reszta fotek w naszej galerii.
Zapraszamy :p

Posted

Na tym banerku to powinien być Charly :loveu::loveu::loveu:

A tak w ogóle to mój pies nie jest brzydki (z tym głupiutkim to jeszcze mogę się z Tobą zgodzić :diabloti:), a na pewno jest ładniejszy od Twojej Grety :siara:

Posted

Marlena:) napisał(a):
Jak rudzielec może być ładniejszy od blondynki :roll: (pomijając mnie oczywiście,ale ja ciemna,wiec sie nie liczy) jeszcze piegowaty? eee nie ma takiej opcji :diabloti:.

lizus :siara: