Luzia Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 witamy, jako że nie prowadzę swojej galerii piszę tutaj :) U nas wszystko ok, powoli coraz lepiej się rozumiemy i nie lubimy :diabloti: On mnie za to że tak dużo od niego wymagam, a ja za to że On na każdym razem sprawdza na ile może sobie pozwolić :p Ostatnio na porannym spacerku chciał zjeść kiełbaskę jakieś pani, podbiegł do jakiejś niej ale na szczęście skończyło się tylko na zniszczeniu reklamówki :evil_lol: Nie wiem czy pisałam ale nienawidzi kotów, jak jakiegoś widzi ma wielką ochotę Go zabić :roll: No cóż nikt nie może być idealny pod każdym względem Uwielbia biegać przy rowerze choć muszę przyznać że ostatnio Go zaniedbuję pod tym względem. Strasznie się wylenił :evil_lol: już nie jest Qdłaczek tylko jakaś podróba :diabloti: Fotek na razie nie mam ale postaram się jakieś załatwić "na czasie" :) A i jeszcze jedno zważając na to jak widzę jaki ma charakter to bardziej przypomina niezależnego Husky niż Owczarka :evil_lol: Ale dajemy radę :p Pozdrawiam Luiza i Pam :) Quote
Alicja Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 :roll::evil_lol:ale nam tu teraz nagadałaś ...zwrotów nie przyjmujemy ;) Supcio że się odezwałaś :calus: Quote
Marlena:) Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Zapomniałaś wspomnieć,że jest nadpobudliwy i najbardziej kocha....lizać. A co do tego ,że to nie Qdłaczek to chyba masz rację..dziewczyny Ci go w nocy podmieniły (ten nie jest juz tak kudłaty jak tamten:roll:, a do tego chyba w 50 % jest świnią,bo kładzie się w każdej błotnistej kałuży) :roll:. Quote
Asiaczek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Hahaha, Qdłaczek nie jest Qdłaczkiem, tylko 50 & owczarkiem i 50 świnką!:lol: Nonono, kto by pomyślał! Rzeczywiście jakas podróbka... Pzdr. Quote
Alicja Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Asiaczek']Hahaha, Qdłaczek nie jest Qdłaczkiem, tylko 50 & owczarkiem i 50 świnką!:lol: Nonono, kto by pomyślał! Rzeczywiście jakas podróbka... Pzdr. :shake:ja w tym paluszków nie maczałam :p Quote
Marlena:) Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Pamir :cool3: fotki zrobiłyśmy dzisiaj rano :cool3:... ponieważ Luzik nie ma dostępu do notu i rozwaliła telefon - musiałam jej troszkę pomóc:lol:. Jak widać Pamir już nie jest Qdłaczkiem:mad::diabloti:.... Pozdrawiamy : Marlena , Luzik i Pamir ;) Quote
Alicja Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 :loveu::loveu::loveu:wprawdzie nie Qdlaczek ale jaki slodziak Quote
Asiaczek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Zmienił futerko na lżejszy model!:loveu: Ale i tak wygląda super!:lol: Pzdr. Quote
Luzia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Żeby nie było że o Was zapominamy fotki z dzisiejszego spacerku: Już biegnę :cool3: Nie ma to jak bawić sie jakimś ciekawym "czymś" :evil_lol: Podziwiajcie jaki jestem piękny :loveu: Żeby nie było że się obijamy. Komenda "siad, zostań"... ...i "hop" :p Reszta fotek w naszej galerii. Zapraszamy :p Quote
Asiaczek Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Hohoho, nie, no, nauka "pełnym pyskiem" odchodzi...:loveu: Pzdr. Quote
Luzia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:byłam TAM :p Gdzie :razz: Quote
Alicja Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Gdzie :razz: w waszym blogasku :grins: Quote
Luzia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Alicja']w waszym blogasku :grins: Chwalipięta :diabloti: Jak mi się uda pożyczyć aparat to dzisiaj będą świeże :razz: Quote
mm2559 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Nie rozumiem jak można zachwycac się tak brzydkim i ... (głupiutkim) psem :diabloti::Dog_run::diabloti: Quote
Marlena:) Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Nasz Zgredek ładniejszy :diabloti::diabloti::diabloti: .... Quote
mm2559 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Marlena:) napisał(a):Nasz Zgredek ładniejszy :diabloti::diabloti::diabloti: .... taaaaaa, prawie jak świnka na banerku:diabloti: Quote
Marlena:) Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Hmmm.... Jest taki śliczny,że zasługuje na to,by być na jednym banerku z Osią :eviltong:... phi - tego nie przebijesz :diabloti: Quote
Luzia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Na tym banerku to powinien być Charly :loveu::loveu::loveu: A tak w ogóle to mój pies nie jest brzydki (z tym głupiutkim to jeszcze mogę się z Tobą zgodzić :diabloti:), a na pewno jest ładniejszy od Twojej Grety :siara: Quote
Marlena:) Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Jak rudzielec może być ładniejszy od blondynki :roll: (pomijając mnie oczywiście,ale ja ciemna,wiec sie nie liczy) jeszcze piegowaty? eee nie ma takiej opcji :diabloti:. Quote
Luzia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Marlena:) napisał(a):Jak rudzielec może być ładniejszy od blondynki :roll: (pomijając mnie oczywiście,ale ja ciemna,wiec sie nie liczy) jeszcze piegowaty? eee nie ma takiej opcji :diabloti:. lizus :siara: Quote
Marlena:) Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Bo wszystko jest ładniejsze od Pama :lol::lol::lol:...:diabloti: Quote
Luzia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Marlena:) napisał(a):Bo wszystko jest ładniejsze od Pama :lol::lol::lol:...:diabloti: Ta teraz się tłumacz :evil_lol: Quote
Marlena:) Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 E tam Ty głupia jesteś... :loveu::loveu::loveu: Przyzwyczaiłam się :evil_lol:. Quote
Recommended Posts