Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:calus: cioteczki wyciągają w górę ...

już wróciłam z Ozzulkowego spacera ...już szukamy dalej Qdlaczku ...

a telefon milczy ....znajomi znajomych też :shake:

Posted

u mnie też Cisza :placz::placz:

dziś zrobie te ogłoszenia do szpitala ... zajde też do jasnetu z ogłoszeniem- bede po drodze ... i chyba tylko na to pozostanie nam liczyć.... więcej pomysłów nie mam ..............................

Posted

Ja mam pozwoleństwo na zawieszenie ogłoszenia w sklepie zoologicznym w centrum Rybnika ... jak dam radę wydrukować to zawiozę ...tylko najpierw Kuby praca do wydrukowania :cool1:

Posted

[quote name='agunia76']A może by tak przez gg spróbować,poszukać domku dla Qdłaczka ,bo już nie wiem co wymyślić.Moi znajomi,znajomych też milczą.

na to też trzeba mieć Qpe czasu.... ja niestety nie wyrabiam czasowo nawet żeby podzwonić i połazić za swoimi prywatnymi rzeczami ..... nr.1 jest dla mnie Qdłaty :shake: też już nie mam pomysłów i sytuacja zaczyna mnie przerastać......

Posted

[quote name='Selket']Przylazłam do Ciebie :evil_lol:

zaraz raźniej ;)

W czasie długiego weekendu podjedziemy z Madzią do Qdłaczka ....zobaczymy jak nasz chłopaczek ....zawieziemy szeleczki ...

Posted

ehhhh a miałbyć największym szczęściarzem na ziemi .....:shake::shake:

miałam go nie wyciągać do adopcji... może w schronie by sie ktoś zlitował nad nim :-(:-(

sory... mam doła jak lej po bombie

Posted

[quote name='clockwork']ehhhh a miałbyć największym szczęściarzem na ziemi .....:shake::shake:

miałam go nie wyciągać do adopcji... może w schronie by sie ktoś zlitował nad nim :-(:-(

sory... mam doła jak lej po bombie

Siostra nie smutkój :shake: Jeszcze trochę wiary i zobaczysz że będzie ok ;)
Teraz se tak myślę że mógł se zostać tą sunią , to może by się dogadali z Klockiem i w krytycznym momencie wzięłabym przynajmniej na DT , ale cóż życie to niejebajka :roll: