Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I dalej nic ? Żaden domek nie chce powalczyć o takiego cudaczka? :-( Przecie jemu nic nie brakuje (przynajmniej na razie:diabloti:) to czemu musi być samotny?

Kto chce przyjaciela na całe życie??

Posted

[quote name='agnes1']I dalej nic ? Żaden domek nie chce powalczyć o takiego cudaczka? :-( Przecie jemu nic nie brakuje (przynajmniej na razie:diabloti:) to czemu musi być samotny?

Kto chce przyjaciela na całe życie??

:shake::shake::shake:dziś ani 1 telefonu nie było .....

dokladnie piq ....jego trzeba poznać by się zakoffać :loveu::loveu:

Posted

ufffff... w końcu se obrobiłam z bazarkami i innymi pracami :mdleje:

Aluś- super szeleczki- mam nadzieje że już sobie cffaniak nie poradzi z uwolnieniem ....

Qdłaczuś- trzymaj sie- jeszcze troche i musi sie znaleźć domek....

mój tel też dziś milczał :-(

Posted

[quote name='clockwork']ufffff... w końcu se obrobiłam z bazarkami i innymi pracami :mdleje:

no i zapraszamy na Nasze bazarki ;)

Aluś- super szeleczki- mam nadzieje że już sobie cffaniak nie poradzi z uwolnieniem ....

szukałam pod kolor cioteczkowej farbki :evil_lol::evil_lol:

Qdłaczuś- trzymaj sie- jeszcze troche i musi sie znaleźć domek....

mój tel też dziś milczał :-(

musi znaleść ......ale widać teraz zły czas :shake:

Posted

[quote name='agaciaaa']Jakie śliczne szeleczki :loveu: Qdłaczek będzie w nich jeszcze ładniejszy ;) :loveu:

i nie będzie się wysmykiwał ;)

Dobranoc Qdłaczku :loveu::loveu::loveu: Dobranoc Cioteczki :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']wstawaj Qdłaty.. idziemy szukać domu ...

mam nadzieje że doopsko ci nie marznie na zewnętrznym :roll:

Nie zmarznie doopalonek , nie bojaj ...

Posted

Madzia...tak mi sie nasunelo...Qudlaty byl wlasnie na pierwszym miejscu na PWP...niestety wiesz co sie rzuca w oczy?? slowo ADOPTOWANY potem Qdlaczek......ADOPTOWANY....wiesz o co mi kaman??? niesmialo sugeruje zmiane tematu...albo chociaz pierwszego slowa...nie pytaj mnie na razie na jaki bo pan maz mi kawy nie zrobil porannej i nie mysle chwilowo....

Posted

[quote name='agbar']Madzia...tak mi sie nasunelo...Qudlaty byl wlasnie na pierwszym miejscu na PWP...niestety wiesz co sie rzuca w oczy?? slowo ADOPTOWANY potem Qdlaczek......ADOPTOWANY....wiesz o co mi kaman??? niesmialo sugeruje zmiane tematu...albo chociaz pierwszego slowa...nie pytaj mnie na razie na jaki bo pan maz mi kawy nie zrobil porannej i nie mysle chwilowo....

:hmmmm: oooo może fu.cktycznie .....pij te kaff i dawa jakiś proposition ;)

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: oooo może fu.cktycznie .....pij te kaff i dawa jakiś proposition ;)

a co spojrzalas tez?? widac tez slowo WYRZUCONY ale jednak pierwsze slowo to musi byc ten hmmm,.,,marketing ze tak to ujme:cool1:
pije kaw...lykam jak pelikan szyyybkoooo....:evil_lol:

Posted

wyrzucony
skrzywdzony
potraktowany jak smiec
glosnio mysle i szukam nieco dramatyzmu
Magda choooo tu bo ty masz dobre pomysly.....chyba ze w ogole nie widzisz potrzeby zmiany tematu ?

Posted

[quote name='agbar']a co spojrzalas tez?? widac tez slowo WYRZUCONY ale jednak pierwsze slowo to musi byc ten hmmm,.,,marketing ze tak to ujme:cool1:
pije kaw...lykam jak pelikan szyyybkoooo....:evil_lol:
powiadasz śledziki kawą zapijasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....

no teraz spojrzałam , że coś w tym jest ...może kombinujmy nad tym tytułkiem :hmmmm: Qdłaczek z nieudanej adopcji .... , cudem odnaleziony ...., kurde ....styki mi sie grzeją dajcie jeszcze z 20 minetek :cool1:

Posted

[quote name='Alicja']powiadasz śledziki kawą zapijasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....

no teraz spojrzałam , że coś w tym jest ...może kombinujmy nad tym tytułkiem :hmmmm: Qdłaczek z nieudanej adopcji .... , cudem odnaleziony ...., kurde ....styki mi sie grzeją dajcie jeszcze z 20 minetek :cool1:

po te 20 to moze do C.sie zglos.....ja ci wybacz nie pomoge:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']po te 20 to moze do C.sie zglos.....ja ci wybacz nie pomoge:diabloti:

:eviltong::eviltong::eviltong:

a może coś w ten deseń ....2 razy skrzywdzony , lecz nadal z wiarą w człowieka ...kuna doopa nic mi nie idzie :diabloti:

Posted

tysz fakt..... tytuł mylący.....

a najlepsze jest to że latam po PWP i sugeruje zmiane tytułu, bo 1 słowo a wprowadza w błąd :cool1: niby że taki expert jestem :diabloti:

myślcie:cool1:... na razie dam wyrzucony jak śmieć.... ;)

a na razie lece do pracy :multi:

Posted

[quote name='clockwork']tysz fakt..... tytuł mylący.....

a najlepsze jest to że latam po PWP i sugeruje zmiane tytułu, bo 1 słowo a wprowadza w błąd :cool1: niby że taki expert jestem :diabloti:

myślcie:cool1:... na razie dam wyrzucony jak śmieć.... ;)

a na razie lece do pracy :multi:

taaaa ale wszystkie takie mądrachy ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dawa ze śmieciem potem się wymysli ;)