ATLANTYDA Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Mizianki dla Qudłaczka :loveu::loveu:.Gdzie ten domek no gdzie ??Taki skarbek czeka :multi::multi::multi: Quote
agnes1 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 I dalej nic ? Żaden domek nie chce powalczyć o takiego cudaczka? :-( Przecie jemu nic nie brakuje (przynajmniej na razie:diabloti:) to czemu musi być samotny? Kto chce przyjaciela na całe życie?? Quote
piq Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 I to takiego ślicznego przyjaciela O cechach charakteru nawet nie piszę bo te bezsprzecznie wyśmienite. Quote
Alicja Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='agnes1']I dalej nic ? Żaden domek nie chce powalczyć o takiego cudaczka? :-( Przecie jemu nic nie brakuje (przynajmniej na razie:diabloti:) to czemu musi być samotny? Kto chce przyjaciela na całe życie?? :shake::shake::shake:dziś ani 1 telefonu nie było ..... dokladnie piq ....jego trzeba poznać by się zakoffać :loveu::loveu: QDŁACZKOWE BAZARKI: gadżetosy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110300 świece,kadzidła: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110297 bielizna: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109875 spódnice: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109769 ciuszki damskie http://www.dogomania.pl/forum/showth...4#post10027104 Tatuaże/kolczyki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110303 Etui na klucze, na komórkę , piórnik i inne doopsy :p http://www.dogomania.pl/forum/showth...0#post10025560 Quote
ATLANTYDA Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Nawet nie macie pojęcia jak ja żałuje że nie mogę Qudłaczka zabrać do nas:oops::shake: Quote
Martunia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Jaki śliczny jest Qdłaczek! :loveu: :loveu: :loveu: Na prawdę cudowny! I domku nie ma? Nie możliwe... Quote
clockwork Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 ufffff... w końcu se obrobiłam z bazarkami i innymi pracami :mdleje: Aluś- super szeleczki- mam nadzieje że już sobie cffaniak nie poradzi z uwolnieniem .... Qdłaczuś- trzymaj sie- jeszcze troche i musi sie znaleźć domek.... mój tel też dziś milczał :-( Quote
Alicja Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='clockwork']ufffff... w końcu se obrobiłam z bazarkami i innymi pracami :mdleje: no i zapraszamy na Nasze bazarki ;) Aluś- super szeleczki- mam nadzieje że już sobie cffaniak nie poradzi z uwolnieniem .... szukałam pod kolor cioteczkowej farbki :evil_lol::evil_lol: Qdłaczuś- trzymaj sie- jeszcze troche i musi sie znaleźć domek.... mój tel też dziś milczał :-( musi znaleść ......ale widać teraz zły czas :shake: Quote
agaciaaa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Jakie śliczne szeleczki :loveu: Qdłaczek będzie w nich jeszcze ładniejszy ;) :loveu: Quote
Alicja Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='agaciaaa']Jakie śliczne szeleczki :loveu: Qdłaczek będzie w nich jeszcze ładniejszy ;) :loveu: i nie będzie się wysmykiwał ;) Dobranoc Qdłaczku :loveu::loveu::loveu: Dobranoc Cioteczki :loveu: Quote
agaciaaa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Alicja'] i nie będzie się wysmykiwał ;) to sie jeszcze okaże :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 wstawaj Qdłaty.. idziemy szukać domu ... mam nadzieje że doopsko ci nie marznie na zewnętrznym :roll: Quote
agbar Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Qdlaty zeby umyles???:razz:bo jak spotkasz na spacerze jakas mila frau i jej chuuuuuchniesz to wiesz....:razz::diabloti: Quote
Alicja Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='clockwork']wstawaj Qdłaty.. idziemy szukać domu ... mam nadzieje że doopsko ci nie marznie na zewnętrznym :roll: Nie zmarznie doopalonek , nie bojaj ... Quote
agbar Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Madzia...tak mi sie nasunelo...Qudlaty byl wlasnie na pierwszym miejscu na PWP...niestety wiesz co sie rzuca w oczy?? slowo ADOPTOWANY potem Qdlaczek......ADOPTOWANY....wiesz o co mi kaman??? niesmialo sugeruje zmiane tematu...albo chociaz pierwszego slowa...nie pytaj mnie na razie na jaki bo pan maz mi kawy nie zrobil porannej i nie mysle chwilowo.... Quote
Alicja Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='agbar']Madzia...tak mi sie nasunelo...Qudlaty byl wlasnie na pierwszym miejscu na PWP...niestety wiesz co sie rzuca w oczy?? slowo ADOPTOWANY potem Qdlaczek......ADOPTOWANY....wiesz o co mi kaman??? niesmialo sugeruje zmiane tematu...albo chociaz pierwszego slowa...nie pytaj mnie na razie na jaki bo pan maz mi kawy nie zrobil porannej i nie mysle chwilowo.... :hmmmm: oooo może fu.cktycznie .....pij te kaff i dawa jakiś proposition ;) Quote
agbar Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: oooo może fu.cktycznie .....pij te kaff i dawa jakiś proposition ;) a co spojrzalas tez?? widac tez slowo WYRZUCONY ale jednak pierwsze slowo to musi byc ten hmmm,.,,marketing ze tak to ujme:cool1: pije kaw...lykam jak pelikan szyyybkoooo....:evil_lol: Quote
agbar Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 wyrzucony skrzywdzony potraktowany jak smiec glosnio mysle i szukam nieco dramatyzmu Magda choooo tu bo ty masz dobre pomysly.....chyba ze w ogole nie widzisz potrzeby zmiany tematu ? Quote
Alicja Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='agbar']a co spojrzalas tez?? widac tez slowo WYRZUCONY ale jednak pierwsze slowo to musi byc ten hmmm,.,,marketing ze tak to ujme:cool1: pije kaw...lykam jak pelikan szyyybkoooo....:evil_lol: powiadasz śledziki kawą zapijasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... no teraz spojrzałam , że coś w tym jest ...może kombinujmy nad tym tytułkiem :hmmmm: Qdłaczek z nieudanej adopcji .... , cudem odnaleziony ...., kurde ....styki mi sie grzeją dajcie jeszcze z 20 minetek :cool1: Quote
agbar Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Alicja']powiadasz śledziki kawą zapijasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... no teraz spojrzałam , że coś w tym jest ...może kombinujmy nad tym tytułkiem :hmmmm: Qdłaczek z nieudanej adopcji .... , cudem odnaleziony ...., kurde ....styki mi sie grzeją dajcie jeszcze z 20 minetek :cool1: po te 20 to moze do C.sie zglos.....ja ci wybacz nie pomoge:diabloti: Quote
Alicja Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='agbar']po te 20 to moze do C.sie zglos.....ja ci wybacz nie pomoge:diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong: a może coś w ten deseń ....2 razy skrzywdzony , lecz nadal z wiarą w człowieka ...kuna doopa nic mi nie idzie :diabloti: Quote
clockwork Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 tysz fakt..... tytuł mylący..... a najlepsze jest to że latam po PWP i sugeruje zmiane tytułu, bo 1 słowo a wprowadza w błąd :cool1: niby że taki expert jestem :diabloti: myślcie:cool1:... na razie dam wyrzucony jak śmieć.... ;) a na razie lece do pracy :multi: Quote
Alicja Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='clockwork']tysz fakt..... tytuł mylący..... a najlepsze jest to że latam po PWP i sugeruje zmiane tytułu, bo 1 słowo a wprowadza w błąd :cool1: niby że taki expert jestem :diabloti: myślcie:cool1:... na razie dam wyrzucony jak śmieć.... ;) a na razie lece do pracy :multi: taaaa ale wszystkie takie mądrachy ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dawa ze śmieciem potem się wymysli ;) Quote
agbar Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 oooo zrobilo sie ...wstrzasjaco..i dobrze:cool1: Quote
Alicja Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='agbar']oooo zrobilo sie ...wstrzasjaco..i dobrze:cool1: myślę / no serio serio /, że tak powinno zostać.....znaczy jako tytuł ;) Quote
Recommended Posts