Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja własnie tę fotkę przesłałam znajomym...
Pzdr.

super :p...pozostałe są schroniskowe ....a my nie zrobiłyśmy więcej fotaskow po odnalezieniu bo maluch był brudaśny , mokry , głodny ....zasnął w samochodzie jak susełek ...na ciepłej kołderce i kocyku ....

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cóż zbanowany Was wita i przedstawia w foto blogu swoje pieski i nowe mieszkanie......macie rację po 45 latach trzeba stać się uczciwym człowiekiem kochającym zwierzęta....przepraszam za kłopot który Wam sprawiłem i możecie o mnie myśleć najgorzej jak tylko chcecie ale Qdłaczka nie wyrzuciłem uciekł,to jednak zostawiam dla Waszego osądu nie mnie osądzać innych i ich postępowanie itp,jesteście doświadczonymi osobami jeśli chodzi o pieski więc mnie możecie wszyscy osądzać...raz jeszcze przepraszam i już zmykam z forum abyście mnie tutaj nie widzieli..oto odnośnik
http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109962

mimo całej afery jaką moją osobą Was niepotrzebnie przytłoczyłem, było mi z Wami Super,jedynie po tym wszystkim co się stało,nie jestem godny by tutaj znajdować się w pośród Was...przepraszam....heniek

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Czy ten powyższy post to jakiś głupi żart chodzi mi o link do galerii???

to nie to mieszkanie:shake: ...nie jego pies ....aczkolwiek już mi psa żal ....jeśli przebywa gdzieś w pobliżu , bo nie wiadomo co może mu się przydarzyć...

Posted

To nie żart Atlantydo....ale co tam miałem się już nie produkować....więc pomilczę...jeśli władze tutejszego forum mi pozwolą tutaj bywać to raczej ograniczę się tylko do wstawienia nowych zdjęć w galerii ,którą dziś stworzyłem pod podanym linkiem co do reszty to nie będę zabierał głosu bowiem nie dorastam Wam do pięt i nie jestem godzień tutaj przebywać by móc cieszyć oczy pięknymi tekstami i fotografiami...raz jeszcze sorry...heniek

Posted

Prawda jest taka Alicjo,że niestety pieski są moje włącznie z książeczkami dla nich, zdjęcia także...zgadza się na zdjęciu jest lisek...teraz jednak ma na imię Jacky....

Posted

[quote name='doctor.watson1']Prawda jest taka Alicjo,że niestety pieski są moje włącznie z książeczkami dla nich, zdjęcia także...zgadza się na zdjęciu jest lisek...teraz jednak ma na imię Jacky....

dobrze ze napisałeś niestety ...bo już mi ich żal .....no ale cóż......

pamiętaj ....pies powinien mieć ZAWSZE wodę w misce :cool1:....i widzę , że teraz starasz się nie robić błędów ....no i raczej nie jesteś tu mile widziany po tym co zrobiłeś ........

Posted

Alicjo będę pamiętał Wasze wskazówki , które mi dawaliście i raz jeszcze przepraszam..."lisek" to piesek mały 6-cio miesięczny więc jego menu raczej różni się od menu Atmy ale nie wiele...woda to oczywiste Atma ma ponad 2 lata ale świetnie się bawią początkowo bałem się czy go zaakceptuje ale jest dobrze...Wiem ,że nie jestem tutaj mile widziany dlatego nie będę Wam zatruwał sobą powietrza..i raz jeszcze przepraszam Wszystkich na tutejszym forum...heniek

Posted

[quote name='doctor.watson1']To nie żart Atlantydo....ale co tam miałem się już nie produkować....więc pomilczę...jeśli władze tutejszego forum mi pozwolą tutaj bywać to raczej ograniczę się tylko do wstawienia nowych zdjęć w galerii ,którą dziś stworzyłem pod podanym linkiem co do reszty to nie będę zabierał głosu bowiem nie dorastam Wam do pięt i nie jestem godzień tutaj przebywać by móc cieszyć oczy pięknymi tekstami i fotografiami...raz jeszcze sorry...heniek

[quote name='doctor.watson1']Prawda jest taka Alicjo,że niestety pieski są moje włącznie z książeczkami dla nich, zdjęcia także...zgadza się na zdjęciu jest lisek...teraz jednak ma na imię Jacky....

[quote name='doctor.watson1']Alicjo będę pamiętał Wasze wskazówki , które mi dawaliście i raz jeszcze przepraszam..."lisek" to piesek mały 6-cio miesięczny więc jego menu raczej różni się od menu Atmy ale nie wiele...woda to oczywiste Atma ma ponad 2 lata ale świetnie się bawią początkowo bałem się czy go zaakceptuje ale jest dobrze...Wiem ,że nie jestem tutaj mile widziany dlatego nie będę Wam zatruwał sobą powietrza..i raz jeszcze przepraszam Wszystkich na tutejszym forum...heniek

faken szit :crazyeye::crazyeye:

heniek???

byłam na Twojej galerii...:crazyeye: gdzie fotki 8-miesięcznego psiaka od pani weterynarz??? już go nie masz?? :angryy::angryy:

chcesz sie z nami bawić w ciuciubabke???? nie udowadniaj nam że możesz zmieniać psy dzień po dniu... nam na złość nie zrobisz :angryy: pomysl chłopie logicznie o uczuciach tych psiaków :angryy: gościu!!! te psy czują...

Posted

Magdo to właśnie "lisek" jest od Pani weteryniarz i nie ma 8 miesięcy jak pisałem bowiem w książeczce pisze,że ma sześć miesiecy,zaś Atma data jej urodzin to 06.01.2006....O key zgrzeszyłem wobec Was Wszystkich teraz przepraszam,zdjęcie liska robiła Pani doktor mi do książeczki i takie Wam przedstawiłem...

Posted

[quote name='agaciaaa']:crazyeye::crazyeye:

Z tego co mi wiadomo NIE WOLNO zakładać drugiego konta. tym bardziej jeśli dostało sie bana :roll:

no jak nic mamy TROLLA:diabloti:

Posted

[quote name='doctor.watson1']Magdo to właśnie "lisek" jest od Pani weteryniarz i nie ma 8 miesięcy jak pisałem bowiem w książeczce pisze,że ma sześć miesiecy,zaś Atma data jej urodzin to 06.01.2006....O key zgrzeszyłem wobec Was Wszystkich teraz przepraszam,zdjęcie liska robiła Pani doktor mi do książeczki i takie Wam przedstawiłem...

powiedz mi o co ci biega...

chcesz- odkupie od Ciebie te psy :angryy: bo nie masz ich z dobroci serca :angryy:
i nie bierz mnie kolejny raz na piękne wypowiedzi- raz dałam się nabrać, za co Qdłaczek mógł przypłacić życiem .... ile chcesz za te psiaki???

Posted

Magdo ..one nie są na sprzedaż...one są w moim wnętrzu i we mnie pozostaną don końca moich dni...na słowa już nie muszę się silić a teraz możecie mnie ukarać za wszelkie kłopoty które Wam zrobiłem i całkowicie zbanować i tak jesteście kochani i wykazaliście multum ciepliwości dla takiego trolla jak ja...żegnam

Posted

[quote name='doctor.watson1']Magdo ..one nie są na sprzedaż...one są w moim wnętrzu i we mnie pozostaną don końca moich dni...na słowa już nie muszę się silić a teraz możecie mnie ukarać za wszelkie kłopoty które Wam zrobiłem i całkowicie zbanować i tak jesteście kochani i wykazaliście multum ciepliwości dla takiego trolla jak ja...żegnam

a szkieletorek??? zadałam pytanie!!!! gdzie szkieletorek :angryy: on nie zasłuży być w Twoim wnetrzu??? :angryy: zabawka która znudziła sie dzeciom???? QR** MAĆ!!! w co ty grasz??
szkoda ci psów że siedzą za kratami?? i twoim zadaniem jest wyciąganie ich zza krat i puszczanie na wolność?? masz jaką schize po kryminale???? nie widze innego wytłumaczenia ....

Posted

nie dowiemy się gdzie szkieletorek :shake:......on widać nie był godzien zająć wnętrze ....oby nie dosłownie :diabloti::diabloti:

a może zostanie nam oddana książeczka i numerek .....

Posted

doctor.watson1 napisał(a):
Magdo ..one nie są na sprzedaż...one są w moim wnętrzu i we mnie pozostaną don końca moich dni...na słowa już nie muszę się silić a teraz możecie mnie ukarać za wszelkie kłopoty które Wam zrobiłem i całkowicie zbanować i tak jesteście kochani i wykazaliście multum ciepliwości dla takiego trolla jak ja...żegnam

w całej tej sytuacji nie rozumiem jednego - robiąc takie zamieszanie z qdłaczkiem po jaka chorere pojawiasz sie tu pod innym nickiem i sijesz zamieszanie, pokazujesz jakąs pseudo galerię i udajesz skruszonego - NIKT SIE JUŻ NA TO NIE NABIERZE przynajmniej na tym forum ,a modów prosze o usunięcie tego pana z dogo