Alicja Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Aguś w ogłoszeniach jest wzmianka o Nagrodzie.......:razz:;) Quote
agbar Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Alicja']Aguś w ogłoszeniach jest wzmianka o Nagrodzie.......:razz:;) zauwazylam:cool1:chodzi mi jednak o podkreslenie slow NAGRODA....czyli zwykly chwyt marketingowy.....cos co przyciaga oko.Niestety wiekszosc ludzi predzej zwroci uwage na NAGRODA niz informacje ze zginal pies i pomoz szukac tak za darmo..... Quote
Alicja Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='agbar']zauwazylam:cool1:chodzi mi jednak o podkreslenie slow NAGRODA....czyli zwykly chwyt marketingowy.....cos co przyciaga oko.Niestety wiekszosc ludzi predzej zwroci uwage na NAGRODA niz informacje ze zginal pies i pomoz szukac tak za darmo..... są 3 rodzaje ogłoszeń więc na pewno w którymś się to bardziej rzuci w oczy ... nie możemy sobie pozwolić na wywalenie już tych wydrukowanych bo szkoda i materiału i pracy ...a robiłyśmy to wszystko na gorąco , kiedy jeszcze emocje dyktowały warunki ....najważniejsze by było tych ogłoszeń ich jak najwięcej ...w dobrych punktach tych punktach tych miejscowości Quote
agbar Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Alicja']są 3 rodzaje ogłoszeń więc na pewno w którymś się to bardziej rzuci w oczy ... nie możemy sobie pozwolić na wywalenie już tych wydrukowanych bo szkoda i materiału i pracy ...a robiłyśmy to wszystko na gorąco , kiedy jeszcze emocje dyktowały warunki ....najważniejsze by było tych ogłoszeń ich jak najwięcej ...w dobrych punktach tych punktach tych miejscowości dobra...dobra..poddaje sie.... Quote
Alicja Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='agbar']dobra...dobra..poddaje sie.... :loveu::loveu:Aguś serio ...na razie nie jesteśmy w stanie nic więcej Moje i Cezarego znajomości poza dogomaniackie też ruszone w tamtych stronach ..poodnawiane sprzed 20tu lat ...podobno mają się rozglądać .... Mam nadzieję , że damy rade znaleźć , bo na tamten domek nie można raczej liczyć Quote
clockwork Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 ide pisać wyciskacz łez do GW i DZ... - znaczy ogłoszonko standart + fota ... zacznę od NAGRODA ZA ZNALEZIENIE PSA!!! ale wyciskacz łez do redakcji żeby puścili ze zdjęciem :cool1: ale żeście sie dogadały :evil_lol::evil_lol: Aga o ogłoszonkach do gazety Jesli bys sie zdecydowala na te ogloszenia w gazecie zacznij od slow: ZAGINAL PIES!!NAGRODA!!!!! cos w tym rodzaju.... a Ala o papierowych :evil_lol::evil_lol: są 3 rodzaje ogłoszeń więc na pewno w którymś się to bardziej rzuci w oczy ... nie możemy sobie pozwolić na wywalenie już tych wydrukowanych bo szkoda i materiału i pracy nie poddajemy sie kochane młe... znajdziemy go :cool3::cool3: MUSIMY!!!! :loveu: Quote
maggie1971 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Czy schronisko w Katowicach było sprawdzane? Quote
Alicja Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 bo ja zamiast wyciskacza łez pisać to se je sama wyciskałam :oops:... bo kurde ...:-( wysłałam do GW SMSa do rubryki CZŁOWIEK SZUKA PSA ....dupiate bez foty ale zawsze coś ... Magda ino że Ci co liczą na nagrody nie czytają raczej gazet .......;/ Quote
clockwork Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 maggie1971 napisał(a):Czy schronisko w Katowicach było sprawdzane? amikat obiecała że dziś zajedzie,fotki widziała.. ja im wczoraj wysłałam maila.... ale sprawdzenie okolicznych schronisk przez kogokolwiek kto skojarzył by psiaka wskazane :loveu: text do gazet prawie gotowy... musiałam ich wziąć na litość... może odezwie sie w redaktorach serce i opublikują plakacik ze zdjęciem Alu... może ktos zauważy Qdłaczka weźmie do domu i da znać... bo wczesniej zauważy ogłoszenie... skojarzy że ktoś tego psiaka szuka ,że ktoś staje na głowie... jednym rzuci sie w oczy zdjecie innym text nagroda... stworze na potrzeby gazet- o ile zgodzą się na wydruk- osobne ogłoszonka ... Quote
Alicja Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 posłałam Ci SMSa z potwierdzeniem ogłoszenia z GW... przynajmniej tyle mogę zrobić ...jedynie to ze bez foty i znaków z kodem,ze spacjami i kontaktami 140....ale zawsze coś ... Quote
clockwork Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 a ja napisałam mailiki do GW, Metra, Agory, DZ... aaa jeszcze FAKT... lece słac :razz: mam nadzieje że moje błagania ruszą redakcje i opublikują ogłoszenia ze zdjęciem :roll::oops: Quote
Alicja Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Z GW przyszedł rano SMS potwierdzający z akceptacją ogłoszenie w rubryce Człowiek Czeka Na Psa ...więc ukaże się w piątek Quote
Alicja Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Merii']witam ;) Jestem tutaj nowa i z Zabrza i również pomogę w szukaniu ;) plik już ściągnięty, jeszcze wrzuce linki na strony jakie się da - głowa do góry ;) znajdzie się pozdrawiam dopiero teraz zauważyłam .....wlasnie o Zabrzu też miałyśmy info ...więc supcio że tam porozwiaeszasz ....z góry dzięki Quote
clockwork Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 jesteśmy na alegratka.pl http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1197127_uwaga_zaginal_pies_a_la_collie_nagroda.html wyróżniłam już o 3 pkty.. może ktoś jeszcze wyśle smsa??? kod zwrotny do mnie :oops: Wyróżnienie ogłoszenia na 7 dni Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Quote
clockwork Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='furciaczek']Czy z zagranicy da rade?? raczej nie ... to numery czterocyfrowe 7xxx :shake: Quote
furciaczek Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Chyba zadzwonie do Tatusia wieczorkiem z prosba zeby wyslal coreczce smsa;) Quote
ice_t Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 biedny Qudłaczek, ale nie łamcie się dziewczyny, napewno sie znajdzie, a co do Pana Psa.........................................................:mad::mad::mad: nie powiem głośno każdy niech sobie dopowie bo ja mam dzis nerwy jak cholera i mogła bym za dużo napisac i nie potrzebnie Quote
Alicja Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='ice_t']biedny Qudłaczek, ale nie łamcie się dziewczyny, napewno sie znajdzie, a co do Pana Psa.........................................................:mad::mad::mad: nie powiem głośno każdy niech sobie dopowie bo ja mam dzis nerwy jak cholera i mogła bym za dużo napisac i nie potrzebnie ano właśnie Herbatko .... ja też mam dziś czas przemyśleń i też chyba zamilknę :roll:....lepiej milczeć niż powiedzieć za wiele;) Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Czekam i czekam i nie moge się doczekać...........:roll: Quote
agbar Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 koniec czekania kochani;) ODNALEZIONY!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: dziewczyny napisza wiecej pozniej, psiak jedzie do hoteliku:multi: Quote
agnes1 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 :multi::multi::multi: świetna wiadomość :multi::multi::multi: Lada moment będzie relacja ... A Qdłaczek już w ciepełku Quote
Recommended Posts