Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']Aguś w ogłoszeniach jest wzmianka o Nagrodzie.......:razz:;)

zauwazylam:cool1:chodzi mi jednak o podkreslenie slow NAGRODA....czyli zwykly chwyt marketingowy.....cos co przyciaga oko.Niestety wiekszosc ludzi predzej zwroci uwage na NAGRODA niz informacje ze zginal pies i pomoz szukac tak za darmo.....

Posted

[quote name='agbar']zauwazylam:cool1:chodzi mi jednak o podkreslenie slow NAGRODA....czyli zwykly chwyt marketingowy.....cos co przyciaga oko.Niestety wiekszosc ludzi predzej zwroci uwage na NAGRODA niz informacje ze zginal pies i pomoz szukac tak za darmo.....

są 3 rodzaje ogłoszeń więc na pewno w którymś się to bardziej rzuci w oczy ...
nie możemy sobie pozwolić na wywalenie już tych wydrukowanych bo szkoda i materiału i pracy ...a robiłyśmy to wszystko na gorąco , kiedy jeszcze emocje dyktowały warunki ....najważniejsze by było
tych ogłoszeń ich jak najwięcej ...w dobrych punktach tych punktach tych miejscowości

Posted

[quote name='Alicja']są 3 rodzaje ogłoszeń więc na pewno w którymś się to bardziej rzuci w oczy ...
nie możemy sobie pozwolić na wywalenie już tych wydrukowanych bo szkoda i materiału i pracy ...a robiłyśmy to wszystko na gorąco , kiedy jeszcze emocje dyktowały warunki ....najważniejsze by było tych ogłoszeń ich jak najwięcej ...w dobrych punktach tych punktach tych miejscowości

dobra...dobra..poddaje sie....

Posted

[quote name='agbar']dobra...dobra..poddaje sie....

:loveu::loveu:Aguś serio ...na razie nie jesteśmy w stanie nic więcej

Moje i Cezarego znajomości poza dogomaniackie też ruszone w tamtych stronach ..poodnawiane sprzed 20tu lat ...podobno mają się rozglądać ....
Mam nadzieję , że damy rade znaleźć , bo na tamten domek nie można raczej liczyć

Posted

ide pisać wyciskacz łez do GW i DZ... - znaczy ogłoszonko standart + fota ... zacznę od NAGRODA ZA ZNALEZIENIE PSA!!!
ale wyciskacz łez do redakcji żeby puścili ze zdjęciem :cool1:

ale żeście sie dogadały :evil_lol::evil_lol: Aga o ogłoszonkach do gazety

Jesli bys sie zdecydowala na te ogloszenia w gazecie zacznij od slow: ZAGINAL PIES!!NAGRODA!!!!! cos w tym rodzaju....

a Ala o papierowych :evil_lol::evil_lol:
są 3 rodzaje ogłoszeń więc na pewno w którymś się to bardziej rzuci w oczy ...
nie możemy sobie pozwolić na wywalenie już tych wydrukowanych bo szkoda i materiału i pracy

nie poddajemy sie kochane młe... znajdziemy go :cool3::cool3: MUSIMY!!!! :loveu:

Posted

bo ja zamiast wyciskacza łez pisać to se je sama wyciskałam :oops:...
bo kurde ...:-(

wysłałam do GW SMSa do rubryki CZŁOWIEK SZUKA PSA ....dupiate bez foty ale zawsze coś ...

Magda ino że Ci co liczą na nagrody nie czytają raczej gazet .......;/

Posted

maggie1971 napisał(a):
Czy schronisko w Katowicach było sprawdzane?

amikat obiecała że dziś zajedzie,fotki widziała.. ja im wczoraj wysłałam maila....
ale sprawdzenie okolicznych schronisk przez kogokolwiek kto skojarzył by psiaka wskazane :loveu:

text do gazet prawie gotowy... musiałam ich wziąć na litość... może odezwie sie w redaktorach serce i opublikują plakacik ze zdjęciem

Alu... może ktos zauważy Qdłaczka weźmie do domu i da znać... bo wczesniej zauważy ogłoszenie... skojarzy że ktoś tego psiaka szuka ,że ktoś staje na głowie... jednym rzuci sie w oczy zdjecie innym text nagroda... stworze na potrzeby gazet- o ile zgodzą się na wydruk- osobne ogłoszonka ...

Posted

posłałam Ci SMSa z potwierdzeniem ogłoszenia z GW...
przynajmniej tyle mogę zrobić ...jedynie to ze bez foty i znaków z kodem,ze spacjami i kontaktami 140....ale zawsze coś ...

Posted

a ja napisałam mailiki do GW, Metra, Agory, DZ...

aaa jeszcze FAKT... lece słac :razz:

mam nadzieje że moje błagania ruszą redakcje i opublikują ogłoszenia ze zdjęciem :roll::oops:

Posted

[quote name='Merii']witam ;) Jestem tutaj nowa i z Zabrza i również pomogę w szukaniu ;) plik już ściągnięty, jeszcze wrzuce linki na strony jakie się da - głowa do góry ;) znajdzie się
pozdrawiam

dopiero teraz zauważyłam .....wlasnie o Zabrzu też miałyśmy info ...więc supcio że tam porozwiaeszasz ....z góry dzięki

Posted

jesteśmy na alegratka.pl

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1197127_uwaga_zaginal_pies_a_la_collie_nagroda.html

wyróżniłam już o 3 pkty..

może ktoś jeszcze wyśle smsa??? kod zwrotny do mnie :oops:

Wyróżnienie ogłoszenia na 7 dni
Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt
Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie

Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty
Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie

Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów
Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie

Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów
Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie

Posted

biedny Qudłaczek, ale nie łamcie się dziewczyny, napewno sie znajdzie, a co do Pana Psa.........................................................:mad::mad::mad: nie powiem głośno każdy niech sobie dopowie bo ja mam dzis nerwy jak cholera i mogła bym za dużo napisac i nie potrzebnie

Posted

[quote name='ice_t']biedny Qudłaczek, ale nie łamcie się dziewczyny, napewno sie znajdzie, a co do Pana Psa.........................................................:mad::mad::mad: nie powiem głośno każdy niech sobie dopowie bo ja mam dzis nerwy jak cholera i mogła bym za dużo napisac i nie potrzebnie

ano właśnie Herbatko .... ja też mam dziś czas przemyśleń i też chyba zamilknę :roll:....lepiej milczeć niż powiedzieć za wiele;)

Posted

koniec czekania kochani;)

ODNALEZIONY!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:
dziewczyny napisza wiecej pozniej, psiak jedzie do hoteliku:multi: