Poetry63 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 :multi:Myślę Magdo,że będzie dobrze....daj jutro znać,,,czekam...pozdrowienia Gorące podziękowania dla ludzi o wielkich serduszkach.... Quote
Alicja Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Poetry63']:multi:Myślę Magdo,że będzie dobrze....daj jutro znać,,,czekam...pozdrowienia Gorące podziękowania dla ludzi o wielkich serduszkach.... [FONT=Arial];)....................[/FONT] Quote
clockwork Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Poetry63']:multi:Myślę Magdo,że będzie dobrze....daj jutro znać,,,czekam...pozdrowienia Gorące podziękowania dla ludzi o wielkich serduszkach.... [FONT=Arial]aaaa witamy witamy nowego forumowicza :razz::razz: z wielkim jak nasze serduchem :loveu:[/FONT] Quote
Poetry63 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Dziękuję za powitania również ślę takowe...wiesz Magdo te linki , które mi podałaś czytałem i powiem,że ta sytuacja woła o pomstę do nieba...ale trzymaj kciuki coś się jeszcze dobrego wymyśli Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Century Gothic]Ja sobie tu posiedze i poczekam na dobre wiadomosci:roll:[/FONT] Quote
agbar Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja sobie tu posiedze i poczekam na dobre wiadomosci:roll:[/FONT] przycupne obok.....:roll: Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='agbar']przycupne obok.....:roll:[FONT=Century Gothic]No oć bedzie cieplej:lol:[/FONT] Quote
Poetry63 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Myślę,że dziś już się wszystko wyjaśni,góra do niedzieli...jestem dobrej myśli...pozdrawiam Quote
agbar Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:kudlata jest................................... KUDLATKIEM buhahahahahhahaha:evil_lol::evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Wnioskuję, że...zauważono u niej coś między tylnymi łapami? :cool3: Cóż, nikt nie jest idealny.... :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Arial]Wróciłyśmy .... Otóż tak ....Qdłatka okazała się Qdłatkiem :roll::oops:...ale pojechał tak czy inaczej pojechał z Nami do Świętochłowic. Po przybyciu na miejsce powitala nas cała bardzo miła , ciepła i serdeczna Rodzinka oczekująca na psiaka ...rodzice i chłopaki ;) Rino , został już w nowym domku gdzie wraz z nową rodziną będzie czekał na przeprowadzkę z chwilowego skromnego metrażowo lokum do nowego mieszkanka która nastąpi latem .Jesteśmy z państwem w stałym kontakcie i jeśli beda jakiekolwiek problemy jest umowa że wsiadamy w auto i jedziemy .Zresztą za tydzień jedziemy zobaczyć jak nasz szalony chłopak zaaklimatyzował się w nowym domu . Jazda samochodem to dla niego atrakcja zupełnie nieznana ...przyjechał umęczony ale na miejscu czekały a niego 2 miski jedna z wodą druga z karmą . Państwo zakupili witaminki , zabawki pełne wyposażenie . Mam nadzieję , że nasze obopólne zaufanie jakim się obdarowaliśmy zaprocentuje najkochańszym domkiem dla Naszego ;) wspólnego pupilka . Aha no i Madzi siadła bateria jak byłysmy w schronisku :razz: To tyle ...jak jeszcze coś mi się przypomni dopiszę .[/FONT] Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Wróciłyśmy ....[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Century Gothic]no nareszcie bo juz mnoe doopka od tego czkania bolała a o kciukaskach nie wspomnę :lol:[/FONT] [FONT=Arial]Otóż tak ....Qdłatka okazała się Qdłatkiem :roll::oops:...[/FONT] [FONT=Arial]Buahahahhahahahahaha :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]ale pojechał tak czy inaczej pojechał z Nami do Świętochłowic.[/FONT] [FONT=Arial]Po przybyciu na miejsce powitala nas cała bardzo miła , ciepła i serdeczna Rodzinka oczekująca na psiaka ...rodzice i chłopaki ;)[/FONT] [FONT=Arial]Rino , został już w nowym domku gdzie wraz z nową rodziną będzie czekał na przeprowadzkę z chwilowego skromnego metrażowo lokum do nowego mieszkanka która nastąpi latem .Jesteśmy z państwem w stałym kontakcie i jeśli beda jakiekolwiek problemy jest umowa że wsiadamy w auto i jedziemy .Zresztą za tydzień jedziemy zobaczyć jak nasz szalony chłopak zaaklimatyzował się w nowym domu .[/FONT] [FONT=Arial]Jazda samochodem to dla niego atrakcja zupełnie nieznana ...przyjechał umęczony ale na miejscu czekały a niego 2 miski jedna z wodą druga z karmą .[/FONT] [FONT=Arial]Państwo zakupili witaminki , zabawki pełne wyposażenie .[/FONT] [FONT=Arial]Mam nadzieję , że nasze obopólne zaufanie jakim się obdarowaliśmy zaprocentuje najkochańszym domkiem dla Naszego ;) wspólnego pupilka .[/FONT] [FONT=Arial]Aha no i Madzi siadła bateria jak byłysmy w schronisku :razz:[/FONT] [FONT=Arial]To tyle ...jak jeszcze coś mi się przypomni dopiszę .[/FONT]Oj to cieszkam strasznie :multi::multi::multi:.....z Pieska nie z tego że madzi padła bateria:roll::eviltong: Quote
Alicja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Arial]A kciukaski nadal trzymamy aby nasze kochane psisko dobrze się sprawowało;) o czym dowiemy się za około tydzień . A teraz lece się wykąpać :cool1:cała przesiąkłam zapachem schroniskowego psiaczka ...teraz jestem dla Ozzulka obiektem aromaterapii ...no i załapałam się na kilka buziaków Rinusia :loveu::loveu::loveu:..... Mówie Wam On naprawdę jest cudowny i kochany i mam nadzieję że ON doceni że ma Domek a Domeczek że ma Rinusia :loveu: [/FONT] Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]A kciukaski nadal trzymamy aby nasze kochane psisko dobrze się sprawowało;) o czym dowiemy się za około tydzień .[/FONT] [FONT=Arial]A teraz lece się wykąpać :cool1:cała przesiąkłam zapachem schroniskowego psiaczka ...teraz jestem dla Ozzulka obiektem aromaterapii ...no i załapałam się na kilka buziaków Rinusia :loveu::loveu::loveu:.....[/FONT] [FONT=Arial]Mówie Wam On naprawdę jest cudowny i kochany i mam nadzieję że ON doceni że ma Domek a Domeczek że ma Rinusia :loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No ic sie wykoponowac do wody i wracaj szybko....a ja bede te kciukasy dalek ściskac:evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No ic sie wykoponowac do wody i wracaj szybko....a ja bede te kciukasy dalek ściskac:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] jeszcze siedze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....mówie wam ten psiak jest cudowny i chyba koffa dzieci :loveu::loveu:...więc liczę że będzie wiele przyjemnych zabaw z dzieciakami na działeczce :multi:[/FONT] Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]jeszcze siedze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....mówie wam ten psiak jest cudowny i chyba koffa dzieci :loveu::loveu:...więc liczę że będzie wiele przyjemnych zabaw z dzieciakami na działeczce :multi:[/FONT][FONT=Century Gothic]jestem pewna że jak wy mu znalazłyscie ten domek to bedzie tam szęśliwy;)[/FONT] Quote
gossia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Naprawde super wiadomość! Jak się cieszę! Będzie miał naprawde dobrze! Żeby było wszystko ok! To będe się tak cieszyć że chyba z krzesła spadne! Quote
Agnie Koty Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ojej, cudownie! Bardzo się cieszę! :multi:Wyglądał na takiego rodzinnego psiaka! Jak to cudownie, że już nie za kratami. Quote
Alicja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Arial]:splat: zapomnialam jeszcze dodać , ze Nowy Rodzinka Rina przekazała na bazarki kilka przedmiotów ...Magda zajmie się dystrybucją Dziekujemy :Rose:[/FONT] Quote
Poetry63 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Piesek Serce dusza i Anioł uwielbia się bawić z dziećmi.co też czynią ,jutro wstawię plik video z takiej zabawy a teraz jedno ze zdjęć jeszcze przed kąpielą...jutro wstawię zdjęcia po kąpieli wyczesanego pięknego border collie jakim jest bez wątpienia Rino oraz jak będzie pogoda zdjęcia w ogródku Dziś czeka go kąpiel czesanie, jest zmęczony więc w końcu spokojna noc w domowym zaciszu w ciepełku i z pełnym żołądeczkę oraz w końcu rodzina,która jest bardzo zadowolona z tak cudownego członka...pozdrawiam Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Poetry63']Piesek Serce dusza i Anioł uwielbia się bawić z dziećmi.co też czynią ,jutro wstawię plik video z takiej zabawy a teraz jedno ze zdjęć jeszcze przed kąpielą...jutro wstawię zdjęcia po kąpieli wyczesanego pięknego border collie jakim jest bez wątpienia Rino oraz jak będzie pogoda zdjęcia w ogródku Dziś czeka go kąpiel czesanie, jest zmęczony więc w końcu spokojna noc w domowym zaciszu w ciepełku i z pełnym żołądeczkę oraz w końcu rodzina,która jest bardzo zadowolona z tak cudownego członka...pozdrawiamFantastycznie:multi: to czekamy na filmik i cmokamy rodzinko :loveu: Tylko dlaczemu ja nie widze zdjęcia :hmmmm: Quote
MARCHEWA Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Super wiadomość:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Poetry63 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Mam problem ze wstawieniem zdjęcia Rina,nareszcie wstawiłem jest powyżej... Quote
Recommended Posts