Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poetry63']:multi:Myślę Magdo,że będzie dobrze....daj jutro znać,,,czekam...pozdrowienia Gorące podziękowania dla ludzi o wielkich serduszkach....

[FONT=Arial];)....................[/FONT]

Posted

[quote name='Poetry63']:multi:Myślę Magdo,że będzie dobrze....daj jutro znać,,,czekam...pozdrowienia Gorące podziękowania dla ludzi o wielkich serduszkach....

[FONT=Arial]aaaa witamy witamy nowego forumowicza :razz::razz: z wielkim jak nasze serduchem :loveu:[/FONT]

Posted

Dziękuję za powitania również ślę takowe...wiesz Magdo te linki , które mi podałaś czytałem i powiem,że ta sytuacja woła o pomstę do nieba...ale trzymaj kciuki coś się jeszcze dobrego wymyśli

Posted

[FONT=Arial]Wróciłyśmy ....

Otóż tak ....Qdłatka okazała się Qdłatkiem :roll::oops:...ale pojechał tak czy inaczej pojechał z Nami do Świętochłowic.
Po przybyciu na miejsce powitala nas cała bardzo miła , ciepła i serdeczna Rodzinka oczekująca na psiaka ...rodzice i chłopaki ;)
Rino , został już w nowym domku gdzie wraz z nową rodziną będzie czekał na przeprowadzkę z chwilowego skromnego metrażowo lokum do nowego mieszkanka która nastąpi latem .Jesteśmy z państwem w stałym kontakcie i jeśli beda jakiekolwiek problemy jest umowa że wsiadamy w auto i jedziemy .Zresztą za tydzień jedziemy zobaczyć jak nasz szalony chłopak zaaklimatyzował się w nowym domu .
Jazda samochodem to dla niego atrakcja zupełnie nieznana ...przyjechał umęczony ale na miejscu czekały a niego 2 miski jedna z wodą druga z karmą .
Państwo zakupili witaminki , zabawki pełne wyposażenie .
Mam nadzieję , że nasze obopólne zaufanie jakim się obdarowaliśmy zaprocentuje najkochańszym domkiem dla Naszego ;) wspólnego pupilka .

Aha no i Madzi siadła bateria jak byłysmy w schronisku :razz:

To tyle ...jak jeszcze coś mi się przypomni dopiszę .
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Wróciłyśmy ....[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Century Gothic]no nareszcie bo juz mnoe doopka od tego czkania bolała a o kciukaskach nie wspomnę :lol:[/FONT]

[FONT=Arial]Otóż tak ....Qdłatka okazała się Qdłatkiem :roll::oops:...[/FONT]
[FONT=Arial]Buahahahhahahahahaha :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]ale pojechał tak czy inaczej pojechał z Nami do Świętochłowic.[/FONT]
[FONT=Arial]Po przybyciu na miejsce powitala nas cała bardzo miła , ciepła i serdeczna Rodzinka oczekująca na psiaka ...rodzice i chłopaki ;)[/FONT]
[FONT=Arial]Rino , został już w nowym domku gdzie wraz z nową rodziną będzie czekał na przeprowadzkę z chwilowego skromnego metrażowo lokum do nowego mieszkanka która nastąpi latem .Jesteśmy z państwem w stałym kontakcie i jeśli beda jakiekolwiek problemy jest umowa że wsiadamy w auto i jedziemy .Zresztą za tydzień jedziemy zobaczyć jak nasz szalony chłopak zaaklimatyzował się w nowym domu .[/FONT]
[FONT=Arial]Jazda samochodem to dla niego atrakcja zupełnie nieznana ...przyjechał umęczony ale na miejscu czekały a niego 2 miski jedna z wodą druga z karmą .[/FONT]
[FONT=Arial]Państwo zakupili witaminki , zabawki pełne wyposażenie .[/FONT]
[FONT=Arial]Mam nadzieję , że nasze obopólne zaufanie jakim się obdarowaliśmy zaprocentuje najkochańszym domkiem dla Naszego ;) wspólnego pupilka .[/FONT]

[FONT=Arial]Aha no i Madzi siadła bateria jak byłysmy w schronisku :razz:[/FONT]

[FONT=Arial]To tyle ...jak jeszcze coś mi się przypomni dopiszę .[/FONT]Oj to cieszkam strasznie :multi::multi::multi:.....z Pieska nie z tego że madzi padła bateria:roll::eviltong:

Posted

[FONT=Arial]A kciukaski nadal trzymamy aby nasze kochane psisko dobrze się sprawowało;) o czym dowiemy się za około tydzień .

A teraz lece się wykąpać :cool1:cała przesiąkłam zapachem schroniskowego psiaczka ...teraz jestem dla Ozzulka obiektem aromaterapii ...no i załapałam się na kilka buziaków Rinusia :loveu::loveu::loveu:.....
Mówie Wam On naprawdę jest cudowny i kochany i mam nadzieję że ON doceni że ma Domek a Domeczek że ma Rinusia :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]A kciukaski nadal trzymamy aby nasze kochane psisko dobrze się sprawowało;) o czym dowiemy się za około tydzień .[/FONT]

[FONT=Arial]A teraz lece się wykąpać :cool1:cała przesiąkłam zapachem schroniskowego psiaczka ...teraz jestem dla Ozzulka obiektem aromaterapii ...no i załapałam się na kilka buziaków Rinusia :loveu::loveu::loveu:.....[/FONT]
[FONT=Arial]Mówie Wam On naprawdę jest cudowny i kochany i mam nadzieję że ON doceni że ma Domek a Domeczek że ma Rinusia :loveu:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]No ic sie wykoponowac do wody i wracaj szybko....a ja bede te kciukasy dalek ściskac:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No ic sie wykoponowac do wody i wracaj szybko....a ja bede te kciukasy dalek ściskac:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]
jeszcze siedze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....mówie wam ten psiak jest cudowny i chyba koffa dzieci :loveu::loveu:...więc liczę że będzie wiele przyjemnych zabaw z dzieciakami na działeczce :multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial]jeszcze siedze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....mówie wam ten psiak jest cudowny i chyba koffa dzieci :loveu::loveu:...więc liczę że będzie wiele przyjemnych zabaw z dzieciakami na działeczce :multi:[/FONT][FONT=Century Gothic]jestem pewna że jak wy mu znalazłyscie ten domek to bedzie tam szęśliwy;)[/FONT]

Posted

Naprawde super wiadomość! Jak się cieszę! Będzie miał naprawde dobrze! Żeby było wszystko ok! To będe się tak cieszyć że chyba z krzesła spadne!

Posted

[FONT=Arial]:splat: zapomnialam jeszcze dodać , ze Nowy Rodzinka Rina przekazała na bazarki kilka przedmiotów ...Magda zajmie się dystrybucją
Dziekujemy :Rose:
[/FONT]

Posted

Piesek Serce dusza i Anioł uwielbia się bawić z dziećmi.co też czynią ,jutro wstawię plik video z takiej zabawy a teraz jedno ze zdjęć jeszcze przed kąpielą...jutro wstawię zdjęcia po kąpieli wyczesanego pięknego border collie jakim jest bez wątpienia Rino oraz jak będzie pogoda zdjęcia w ogródku

Dziś czeka go kąpiel czesanie, jest zmęczony więc w końcu spokojna noc w domowym zaciszu w ciepełku i z pełnym żołądeczkę oraz w końcu rodzina,która jest bardzo zadowolona z tak cudownego członka...pozdrawiam

Posted

[quote name='Poetry63']Piesek Serce dusza i Anioł uwielbia się bawić z dziećmi.co też czynią ,jutro wstawię plik video z takiej zabawy a teraz jedno ze zdjęć jeszcze przed kąpielą...jutro wstawię zdjęcia po kąpieli wyczesanego pięknego border collie jakim jest bez wątpienia Rino oraz jak będzie pogoda zdjęcia w ogródku

Dziś czeka go kąpiel czesanie, jest zmęczony więc w końcu spokojna noc w domowym zaciszu w ciepełku i z pełnym żołądeczkę oraz w końcu rodzina,która jest bardzo zadowolona z tak cudownego członka...pozdrawiamFantastycznie:multi: to czekamy na filmik i cmokamy rodzinko :loveu: Tylko dlaczemu ja nie widze zdjęcia :hmmmm: