Jaaga Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 W górę Fokusiu. Może jeszcze ktoś cię zobaczy i zabije mocniej jego serce? Quote
maciaszek Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Fokusiu, dlaczego nikt Cię nie chce??? :( Quote
Kasia_82 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Fokusia Ty jeszcze u Jaagi? U nas z domkami docelowymi rowniez ciezko... Quote
kama_i_ja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Jaago, mogłabyś wypełnić te rubryczki dot. Fokusi..? 1. Rasa: 2. Płeć: 3. Wiek: 4. Wielkość/ masa ciała: 5. Stan zdrowia: 6. Kastracja: 7. Stosunek do ludzi (w tym dzieci): 8. Stosunek do innych psów: 9. Stosunek do kotów (ew. innych zwierząt): 10. Temperament (w tym aktywność w domu): 11. Cechy charakteru: 12. Uwagi: Wrzucimy ją wreszcie na wątek tymczasów! Quote
Alicja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Jaaga wstaw moze też fotaski sunieczek ..... Quote
Jaaga Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Fokusia dziś została wysterylizowana. Zdjęcie wklejam po zabiegu razem z Franką. Jeszcze odsypiają. Mają zrobioną zagródkę, bo są jeszcze ledwo przytomne, no i gazetki do siusiania, jak szczeniaczki :evil_lol:. Już odpowiadam na pytania odnosnie fokusi 1 mieszaniec 2 suka 3 1-2 lata 4 mała, ok. 8-9 kg 5 zdrowa 6 sterylizacja 7 towarzyska, kontaktowa, łagodna, lubi zabawy z dziećmi 8 lubi wszystkie psy, raczej uległa 9 nie lubi kotów, obszczekuje, nie goni 10 lubi bawić się, nie jest uciążliwa, średnio aktywna 11 łagodna, wiecznie zadowolona i pogodna, lubi spacery i zabawę 12 blizny pooparzeniowe na grzbiecie i nodze. Dziękuję wszystkim, którzy finansowo pomogli przy sterylizacji. mam nadzieję, że resztę ceny zabiegu uda mi się pokryć z bazarku, który jest dla niej wystawiony. Serdecznie zapraszam na zakupy dla dzieci :lol:: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110364 Fotkę rachunku za zabieg wkleję do wątku moich tymczasowiczek. Quote
kama_i_ja Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Dzięki, dziś wieczorem ją wstawie;) A to jaśniejsze miejsce, które widać na zdjęciu na nóżce Fokusi to te oparzenie? Bo wydaje się ciemniejsze niż było.. Mi się wydaje czy ono porosło troszkę? Quote
maciaszek Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Ale bidy przyćpane, hehe :). Ja też mam wrażenie, że wyłysiałe miejsce troszkę zarosło! Quote
kama_i_ja Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Jaaga, mogę twoje konto? Mam w końcu te swoje 10 zł żeby wpłacić:eviltong: Quote
Jaaga Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Blizna niestety jest łysa i nie porośnie, ale pogoiły się ślady pogryzień na niej i cała skóra zrobiła się ciemna. Teraz nie rzuca się już tak w oczy, ale na żywo jednak widać ją wyraźnie. Bardzo dziękuję za wstawienie Fokusi do segregatora. Quote
Jaaga Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Wstawiam zdjęcie brzuszka Fokusi. Uważam, że było warto zbierać na płatną sterylkę, jechac aż do Mikołowa i zamiast darmowego cięcia na cały brzuch dać zrobić takie: Jest zainteresowana Fokusią rodzina. Dziś wieczorem powinnam wiedzieć, czy się na nią zdecydują. Jeśli tak, to zawozimy ją do Jastrzębia. Na razie za zabieg Fokusi jest jeszcze dług, ale ureguluję go z bazarku, który zrobiłyśmy z Od-Nowa. Quote
MARCHEWA Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Czyli Fokusia będzie u mnie w mieście;)a od kiedy? Quote
Jaaga Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Dziś dopiero dowiem się, czy będzie. Oby udało się. Jeśli zdecydują się, to pojechałaby tam do końca tyg. Quote
Jaaga Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Rybka 39, obyś miała rację. Pani rozmawiała ze mną dziś dwa razy. Fokusia miałaby tam idealny dla siebie dom. Większość czasu mogłaby spędzać w ogrodzie i bawić się z dziećmi. Pani i wnuki chcą ją, ale zadecydować musi jej córka. Dziś z nią będzie rozmawiać i do jutra ma dać znać. czyli dalej czekamy. Quote
kama_i_ja Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Jeju, ale bym chciała, żeby Fokusi się udało i trafiła do tej pani! Zresztą - na pewno się uda;) kto by się oparł urokowi takiego słodkiego zwierzątka Quote
Recommended Posts