Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fokusi przydałby się dom z ogrodem. Uwielbia większość czasu spędzać na zewnątrz.Teraz, jak jest pogoda, to tylko na noc wraca do domu, a tak buszuje po ogrodzie. Chyba nie nadaje się tylko do mieszkania, bo w domu wiecznie czai się pod drzwiami, żeby tylko wyrwać. Ciekawe, gdzie mogła wczesniej mieszkać, że ma takie upodobania?

Posted

Jaaga napisał(a):
Fokusi przydałby się dom z ogrodem. Uwielbia większość czasu spędzać na zewnątrz.Teraz, jak jest pogoda, to tylko na noc wraca do domu, a tak buszuje po ogrodzie. Chyba nie nadaje się tylko do mieszkania, bo w domu wiecznie czai się pod drzwiami, żeby tylko wyrwać. Ciekawe, gdzie mogła wczesniej mieszkać, że ma takie upodobania?

Bo może się przyzwyczaiła do takiego trybu życia, ale myślę, że do mieszkania w bloku o le zapewni jej się długie spacerki tez się nada.;)

Posted

Niestety, nikt normalny nie pojawił się.
Dzis przyjechał ją zobaczyć jeden facet - debil. Jak podjechał pod dom, to na mnie zatrąbił, żeby dać znać, ze zajechał :cool1:. Młody, cwaniaczkowaty, w niemodnym dresie. Wyszłam do niego i od razu wybiegła Fokusia. Radośnie skoczyła mu na nogi a on rzucił: k...., nie skacz :angryy:. Pewnie gdyby był sam z psem, to już by jej rąbnął, bo mu od razu ręka latała, tylko się powstrzymał. Oczywiście, jak zobaczył jej blizny, to i tak nie był zainteresowany. Ode mnie nie dostałby nawet pchły. Żal mi psa, którego on sobie weźmie :shake:, a na pewno ktoś mu da jakiegoś. W aucie jeszcze był jakiś kumpel i rechocząca panienka. Doborowe towrzystwo.
Przyjechali ze Sosnowca. Gdyby do kogoś jeszcze podobne z opisu typki przyjechały w sprawie psa, to ostrzegam.

• 4 weeks later...