Rodzice Maciusia :) Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ok, poprawiłam Dyzniowi na rok 2002. Oczywiście znowu przez to czeka na akceptację moda, ale i tak będzie myślę szybko, bo wczoraj późno go dodałam, a już dziś rano był zaakceptowany :) Quote
Ra_dunia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Niech Dyziula ktoś przygarnie :) Ostatnio adopcje trochę ruszyły :cool3: więc mam nadzieję, że i Dyziu znajdzie szybko domek :loveu: Quote
EVA2406 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Dyziek już tak długo czeka. Kto da domek ślicznemu psiakowi? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Dyziucha, do góry śliczny malcu!! Quote
anovip1 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Maleńki Dyzio tak bardzo cierpiał ,dostał szansę ,udało mu się!!! Niech ktoś dziś da mu szansę, a zyska najwspanialszego , najwierniejszego przyjaciela na zawsze !!! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ależ piękny lisiczek z tą czerwoną obróżeczką :) Quote
jotpeg Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 taki sliczny maly-rudy psiak i co z domkiem dla niego?? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 podrzucę Cię kochany lisiuniu maleńki Quote
patch75 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 basia, mam ze sie tak brzydko wyraze zapotzrebowanie na adopcje szczeniaka, z ktorego wyrosnie maly psiak, kobieta mieszka neidaleko, masz jakiegos kandydata? moze jakby wszystko okazalo sie ok, to by cos z tego wyszlo??? wysylam ci na prywa adres mailowy, napisz do kobiety, jak jakiekos psiaka masz, ale ma wyrosnac maly psiak Quote
Selenga Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Dyziek ma drugiego obserwatora na allegro... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 obserwatorzy, okażcie się powaznymi ludźmi i niech któryś się wyłoni :) Quote
Jenny19 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ogłoszenia dla Dyzia: www.4lapy.pl www.animalia.pl www.bono-polska.pl www.etablica.com www.drobne.centrumofert.pl www.gieldaogloszen.pl www.gumtree.pl/Warszawa i Trójmiasto www.gielda.bai.pl www.kupiepsa.pl www.ogloszenia24polska.pl www.psy.pl/adopcje www.polskastrefa.eu www.dwukropek.pl www.ale.gratka.pl www.autogielda.pl www.eoferty.com.pl www.kupsprzedaj.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.ogloszenia.interpress.net Treść skopiowałam z allegro,mam nadzieję że autorka nie będzie mi miała tego za złe.;) Quote
Gosiapk Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Jenny19']Ogłoszenia dla Dyzia: www.4lapy.pl www.animalia.pl www.bono-polska.pl www.etablica.com www.drobne.centrumofert.pl www.gieldaogloszen.pl www.gumtree.pl/Warszawa i Trójmiasto www.gielda.bai.pl www.kupiepsa.pl www.ogloszenia24polska.pl www.psy.pl/adopcje www.polskastrefa.eu www.dwukropek.pl www.ale.gratka.pl www.autogielda.pl www.eoferty.com.pl www.kupsprzedaj.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.ogloszenia.interpress.net Treść skopiowałam z allegro,mam nadzieję że autorka nie będzie mi miała tego za złe.;) WOW! :crazyeye: robi wrażenie! Quote
Selenga Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Jenny19']Ogłoszenia dla Dyzia: www.4lapy.pl www.animalia.pl www.bono-polska.pl www.etablica.com www.drobne.centrumofert.pl www.gieldaogloszen.pl www.gumtree.pl/Warszawa i Trójmiasto www.gielda.bai.pl www.kupiepsa.pl www.ogloszenia24polska.pl www.psy.pl/adopcje www.polskastrefa.eu www.dwukropek.pl www.ale.gratka.pl www.autogielda.pl www.eoferty.com.pl www.kupsprzedaj.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.ogloszenia.interpress.net Treść skopiowałam z allegro,mam nadzieję że autorka nie będzie mi miała tego za złe.;) Oczywiście, że nie będzie miała :) Quote
Ra_dunia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 No to teraz Dyziulka na pewno ktoś wypatrzy :D Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 cześć Dyziczny. Ma już ktoś na ciebie chrapkę? Quote
Gosiapk Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Rodzice Maciusia :) napisał(a):cześć Dyziczny. Ma już ktoś na ciebie chrapkę? tylko niech to będzie porządny ludz! Quote
basia0607 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Dziewczyny przepraszam , że jestem maloaktywna na wątku Dyzia. Musicie mnie zrozumieć , że jest to tylko spowodowane brakiem czasu, mianowicie mam u siebie 12 dniowe szczenię , ktore od 12 dni karmie smoczkiem co 2 godziny w dzien i w nocy. Dzisiaj doszly mi nastepne 2 szczeniaki, ktore z racji niedawnego parwo w przytulisku są u mnie. 7 psow w domu 4 moje 3 tymczasy +20 w przytulisku.Jak mi nie walnie na glowę to jakoś szcześliwie dożyję świąt ! Marzy mi się , że Dyzio doczeka się super domku ! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 ja jutro postaram się poprzeglądać wątek Dyzia i sprawdzić gdfziwe ma ogłoszenia. No chyba, że ktoś ma tą informację od razu. Dobrze byłoby ją na pierwszej stronie umieścić. Ja mu coś mogę porobić oprócz tych adopcji.org, to jest za idelany piesek żeby nie było nim zainteresowania!! Quote
EVA2406 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Też myślę, że Dyzio to idealny psiak, tylko szczęścia jeszcze troszkę mu potrzeba. Quote
Recommended Posts