Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 921
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maleńki Dyzio tak bardzo cierpiał ,dostał szansę ,udało mu się!!!

Niech ktoś dziś da mu szansę, a zyska najwspanialszego , najwierniejszego przyjaciela na zawsze !!!

Posted

basia, mam ze sie tak brzydko wyraze zapotzrebowanie na adopcje szczeniaka, z ktorego wyrosnie maly psiak, kobieta mieszka neidaleko, masz jakiegos kandydata? moze jakby wszystko okazalo sie ok, to by cos z tego wyszlo??? wysylam ci na prywa adres mailowy, napisz do kobiety, jak jakiekos psiaka masz, ale ma wyrosnac maly psiak

Posted

Dziewczyny przepraszam , że jestem maloaktywna na wątku Dyzia. Musicie mnie zrozumieć , że jest to tylko spowodowane brakiem czasu, mianowicie mam u siebie 12 dniowe szczenię , ktore od 12 dni karmie smoczkiem co 2 godziny w dzien i w nocy. Dzisiaj doszly mi nastepne 2 szczeniaki, ktore z racji niedawnego parwo w przytulisku są u mnie. 7 psow w domu 4 moje 3 tymczasy +20 w przytulisku.Jak mi nie walnie na glowę to jakoś szcześliwie dożyję świąt ! Marzy mi się , że Dyzio doczeka się super domku !

Posted

ja jutro postaram się poprzeglądać wątek Dyzia i sprawdzić gdfziwe ma ogłoszenia. No chyba, że ktoś ma tą informację od razu. Dobrze byłoby ją na pierwszej stronie umieścić. Ja mu coś mogę porobić oprócz tych adopcji.org, to jest za idelany piesek żeby nie było nim zainteresowania!!