Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 921
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaganiec byl potrzebny bo inaczej nie dał się wziąść. Zebami klapal dookola. W misce dobrze sie czuł,woda ciepla na powietrzu. Tylko,że od razu po wyjściu z misku polecial sie przypudrowac do piachu. Futerko jest mięciutkie , blyszczace , chlopak na medal !

Posted

Pani sie nie odezawala. Lisio przeszedl cudowną metamorfiozę. Kręci dopką, cieszy się , przychodzi na wolanie. Nie mozemy poznać w jakim stanie są jego oczka. Raz wydaje nam się , że widzi, innym razem , że nie.

Posted

Z tego co wiem, pani Joanna jest od wtorku w szpitalu, może poczekajmy jeszcze chwilę żeby chociaż z tego szpitala wyszła. Mam do niej kontakt i za kilka dni się do niej odezwę jeśli ona się nie odezwie wcześniej.

Posted

Selenga napisał(a):
Z tego co wiem, pani Joanna jest od wtorku w szpitalu, może poczekajmy jeszcze chwilę żeby chociaż z tego szpitala wyszła. Mam do niej kontakt i za kilka dni się do niej odezwę jeśli ona się nie odezwie wcześniej.

Może możesz zadzwonić z życzeniami szybkiego powrotu do zdrowia od Dyzia i Dogomaniaków? :razz:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Może możesz zadzwonić z życzeniami szybkiego powrotu do zdrowia od Dyzia i Dogomaniaków? :razz:

Zadzwonię pod koniec tygodnia, miała wtedy wyjść już ze szpitala. Długo rozmawiałyśmy jak dzwoniła przed szpitalem i myslę, że tak będzie lepiej. Zżyczeniami wysłałam maila :)

Posted

Dyziek ma sie dobrze. To już nie nędzota a panisko , które ma chumory. Raz przylatuje aby go glaskac a innym razem nie wychodzi z budy. Dyżkowi przybywa coraz więcej pobratyńców a nam stresu i pracy .

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z p. Joanną. Jest w tej chwili w Warszawie na rehabilitacji i dlatego nie kontaktowała się jeszcze w sprawie Dyzia. Ale rodzina już wykonała przeprowadzkę, więc jak tylko p. Joanna wróci do domu, skontaktuje się z Basią i opiekunami Kapselka. Niestety, jak wiadomo u nas żeby się leczyć, trzeba mieć końskie zdrowie, więc dlatego to wszystko tak się ciągnie.

Posted

Dyzio tak śmiesznie chodzi na wyprostowanych nóżkach, jest najmniejszy z naszych psów i chyba wtedy wydaje mu sie , że jest wyższy. Mówimy na niego general a na Bobisia Krzyczkowego prezes !