Rodzice Maciusia :) Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 no i... czy coś wiadomo??:loveu: Quote
basia0607 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 :shake::shake::shake::shake::shake: Quote
Kasia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 dziwne, wydawało mi się że kobieta jest bardzo zainteresowana... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 te mordki znaczą, że nic się nie odzywają?... miejmy nadzieję, że to nie kolejni z tych wielce zainteresowanych, którym przeszkadza pryszcz na tyłku :angryy: Quote
basia0607 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Dostalam od zainteresowanej pani smsa. Wyslala zdjecie Dyzia męzowi, ktory bedzie za kilka dni w domu. Wstepnie Dyziek sie spodobal ale pozostaje tylko mediacja osobista. Pani kazala mi trzymac kciuki, Ale ja już o wszystkim powiedzialam Dyżkowi. Nie za bardzo sluchal tylko maszerowal jak general w trawie, prężyl się jak kogut bo jedna z suń ma cieczkę. Ale nic z tego, sunia w boksie. Quote
madcat1981 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Poczekajmy jeszcze trochę... tylko najlepsi zasługują na Dyzia! Quote
madcat1981 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 basia0607 napisał(a):Dostalam od zainteresowanej pani smsa. Wyslala zdjecie Dyzia męzowi, ktory bedzie za kilka dni w domu. Wstepnie Dyziek sie spodobal ale pozostaje tylko mediacja osobista. Pani kazala mi trzymac kciuki, Niech ta pani wyśle mężowi link do dyziowego forum:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Ja trzymam kciuki:bigok::bigok::bigok::bigok::bigok::bigok::bigok: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 tak, trzymamy :loveu: a Dyzik niech się pręży, tyle jego... :evil_lol: nie dla psa kiełbasa :evil_lol: Quote
Selenga Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Cieszę się, że Pani Małgorzata się odezwała, też mi się wydawało, że na prawdę jej na Dyziu zależy. Mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy - Dyzio będzie miał kochający dom i że się dogada z resztą stada - jamnisią i kotkami. A swoją drogą to miałby chłopak dobrze - same dziewczyny w zwierzęcym stadku :) Pani Małgorzato - serdecznie pozdrawiam i tak jak pisałam - na razie nie wznawiam ogłoszenia Dyzia na allegro Quote
basia0607 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Na razie czekamy na wyniki mediacji . Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 to on byłby otoczony dziewuchami???:cool1: zaszaleje chłopak :loveu: nie będzie wiedział w której się dziś zakochać :evil_lol: no ale na razie nie zapeszam, tylko trzymam kciuczyska :p Quote
Ra_dunia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Czekam z niecierpliwością na informacje... Czas na nowy domek Dyziulku :) Quote
Selenga Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 no to wznawiam allegro może do trzech razy sztuka.... Basiu może dałoby się zrobić małemu jakieś nowe fotki? te się już opatrzyły i zmniejszyła się ilość wejść na aukcję Quote
kamixx Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 oj i znowu nic :( no to hopaj piesku do góry Quote
madcat1981 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 basia0607 napisał(a):Nie wyszlo ! :(:(:(:( czy wiadomo dlaczego? :(:(:(:( może to jakiś powód którego uda nam si uniknąć w przyszłości? :(:(:( bo przecież szukać trzeba dalej... Biedny Dyziaczek:shake: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 :shake::shake::shake::-(:-(:-( biedny misiunio mały... a czy można poznać przyczyny? :oops: Quote
madcat1981 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Cześć Dyziu, nochal do góry chłopie:lol: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 ponawiam - czy można poznać przyczyny? Czy Dyzio nie wydał się odpowiedni czy Państwo? Quote
Ra_dunia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Ech Dyziulku... na pewno znajdziesz jakiś cudowny dom niedługo :) Quote
Recommended Posts