Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 921
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostalam od zainteresowanej pani smsa. Wyslala zdjecie Dyzia męzowi, ktory bedzie za kilka dni w domu. Wstepnie Dyziek sie spodobal ale pozostaje tylko mediacja osobista. Pani kazala mi trzymac kciuki, Ale ja już o wszystkim powiedzialam Dyżkowi. Nie za bardzo sluchal tylko maszerowal jak general w trawie, prężyl się jak kogut bo jedna z suń ma cieczkę. Ale nic z tego, sunia w boksie.

Posted

basia0607 napisał(a):
Dostalam od zainteresowanej pani smsa. Wyslala zdjecie Dyzia męzowi, ktory bedzie za kilka dni w domu. Wstepnie Dyziek sie spodobal ale pozostaje tylko mediacja osobista. Pani kazala mi trzymac kciuki,

Niech ta pani wyśle mężowi link do dyziowego forum:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:
Ja trzymam kciuki:bigok::bigok::bigok::bigok::bigok::bigok::bigok:

Posted

Cieszę się, że Pani Małgorzata się odezwała, też mi się wydawało, że na prawdę jej na Dyziu zależy. Mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy - Dyzio będzie miał kochający dom i że się dogada z resztą stada - jamnisią i kotkami. A swoją drogą to miałby chłopak dobrze - same dziewczyny w zwierzęcym stadku :)
Pani Małgorzato - serdecznie pozdrawiam i tak jak pisałam - na razie nie wznawiam ogłoszenia Dyzia na allegro

Posted

no to wznawiam allegro
może do trzech razy sztuka....
Basiu może dałoby się zrobić małemu jakieś nowe fotki? te się już opatrzyły i zmniejszyła się ilość wejść na aukcję

Posted

basia0607 napisał(a):
Nie wyszlo !

:(:(:(:(

czy wiadomo dlaczego?

:(:(:(:(

może to jakiś powód którego uda nam si uniknąć w przyszłości?
:(:(:(

bo przecież szukać trzeba dalej...

Biedny Dyziaczek:shake: