Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Koperek']
Łoj, daje daje! Najlepiej działa w takich przypadkach! :evil_lol:
[/quote]

Nie melisa!!! Tu trza czegoś mocniejszego niestety :evil_lol:

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Koperek'][B]ecci[/B]- przecież wiesz o co mi chodzi- umiesz chyba czytać ze zrozumieniem?? :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

:diabloti:nie zrozumiałam czegoś? Mam za dużo na głowie!!!:diabloti:

ps. jestem filologiem, więc z czytaniem dobrze, ale gorzej z rozumieniem!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Jak psiaki wyjeżdżały to zapomniałam, niestety zajrzeć do suńki :oops: :oops: Ale wtedy naprawdę się spieszyłam, więc proszę o wybaczenie!!!

Jutro będę w schronie, bo muszę do weta podejść, więc jak ktoś dzisiaj nic nie napiszę to wieści będą tomorrow!

Posted

Ważna sprawa przepraszam za offa.
Ciężko chory Pan psiaka Brajla z tego wątku:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97116

Potrzebna krew (każdej grupy) na tzw. wymianę (Wy dajecie np A Rh+, a Włodek dostaje tu A Rh-) !!!! Krew można oddawać w całej Polsce, z zaznaczeniem dla kogo!

Tu wszelkie info na temat oddawania krwi: http://www.rckik-katowice.com.pl/

Przy oddawaniu krwi trzeba zaznaczyć dla kogo. A oto dane:
WŁODZIMIERZ GWÓŹDŹ, Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. św.Barbary w Sosnowcu, oddział neurologiczny

Krew potrzebna jest dla Włodka, który miał jakiś czas temu wylew, leży cały czas w szpitalu i ciągle są jakieś komplikacje...

Posted

No i kolejka do Dziekana zepsuła całą wyprawę :angryy:, a Bonusiek drapie się straszliwie :shake: i nawet nie miałam czasu do weta podejść:placz:

Dziewczyny "schroniskowe"! KTO COŚ WIE O SUŃCI???

Posted

[quote name='iwa77']Dostałam smutną wiadomość od Agi Visenny - biedna sunieczka nie żyje.
Bądz szczęśliwa sunieczko za TM

• O Boże :placz::placz::placz:
    Sunieczko pozdrów Edunia on ciebie tam oprowadzi

:-(:-(:-(

Iwonko może przenieś wątek do TM

Posted

Niestety była aż tak bardzo pobryziona, że zaczęła się robić martwica i kawałkami (takimi plastrami) zaczęła jej odpadać skóra, a potem nawet kawałki ciała :-( :-( :-( Leciała z tego ropa z krwią, a suczeńka bardzo cierpiała- nie mogę sobie wyobrazić przeżywanego przez nią bólu...:shake:
    Odkażenia i czyszczenie ran codziennie robione kompletnie stanu rzeczy nie poprawiało...

Najgorsze jest to, że był to pies z mieszkania! Chyba po zmarłym właścicielu! I w takie okropne warunki trafiła z dnia na dzień- i chyba w trzeciej dobie została tak pożarta!

KOMPLETNIE NIE BYŁA PRZYGOTOWANA NA TAKĄ SYTUACJĘ, ANI TEŻ NIE POTRAFIŁA SIĘ OBRONIĆ, A MY NIC NIE MOGLIŚMY ZROBIĆ!!!!!!!:placz: :placz: :placz:

Posted

O Boże dlaczego??? Takiego obrotu sprawy nie spodziewałam się. Przecież była mowa o DT dla suni. Z ciepłego domu do zimnego boksu pełnego psów, które w jakiś sposób muszą rozładować stres .... i rozładowują go na słabszych od siebie.... Tak bardzo mi przykro:-(.Sunieczko tam Cię chociaż już nic nie zaboli, nikt Cię już nie skrzywdzi...

Posted

:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

Tak bardzo mi przykro............i smutno..............myslalam ciagle o niej............powinnam byla ja wziasc.........wybacz psinko.........:-(:-(:-(

Posted

Ale dziewczyny to też nie tak!

Nie jesteśmy w stanie brać wszystkich psów od właścicieli, którzy zmarli bądź znależli się w szpitalu- TO ICH RODZINA POWINNA ZADBAĆ O STAN ZWIERZĄT!:angryy:

Przecież to nie pierwsza i nie ostatnia suczka, która została wrzucona na głęboką wodę z mieszkania!!!:shake:

Dużo jest takich psów- ostatnio coraz więcej i wiecie, że słabsi przegrywają!:-(