Kasia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Koperek'] Łoj, daje daje! Najlepiej działa w takich przypadkach! :evil_lol: [/quote] Nie melisa!!! Tu trza czegoś mocniejszego niestety :evil_lol: Quote
ecci Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Koperek'][B]ecci[/B]- przecież wiesz o co mi chodzi- umiesz chyba czytać ze zrozumieniem?? :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :diabloti:nie zrozumiałam czegoś? Mam za dużo na głowie!!!:diabloti: ps. jestem filologiem, więc z czytaniem dobrze, ale gorzej z rozumieniem!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Koperek Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Jak psiaki wyjeżdżały to zapomniałam, niestety zajrzeć do suńki :oops: :oops: Ale wtedy naprawdę się spieszyłam, więc proszę o wybaczenie!!! Jutro będę w schronie, bo muszę do weta podejść, więc jak ktoś dzisiaj nic nie napiszę to wieści będą tomorrow! Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ważna sprawa przepraszam za offa. Ciężko chory Pan psiaka Brajla z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97116 Potrzebna krew (każdej grupy) na tzw. wymianę (Wy dajecie np A Rh+, a Włodek dostaje tu A Rh-) !!!! Krew można oddawać w całej Polsce, z zaznaczeniem dla kogo! Tu wszelkie info na temat oddawania krwi: http://www.rckik-katowice.com.pl/ Przy oddawaniu krwi trzeba zaznaczyć dla kogo. A oto dane: WŁODZIMIERZ GWÓŹDŹ, Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. św.Barbary w Sosnowcu, oddział neurologiczny Krew potrzebna jest dla Włodka, który miał jakiś czas temu wylew, leży cały czas w szpitalu i ciągle są jakieś komplikacje... Quote
Koperek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 No i kolejka do Dziekana zepsuła całą wyprawę :angryy:, a Bonusiek drapie się straszliwie :shake: i nawet nie miałam czasu do weta podejść:placz: Dziewczyny "schroniskowe"! KTO COŚ WIE O SUŃCI??? Quote
ecci Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 zrobic jej allegro??? czemu tu nikt nie zagląda???:mad: Quote
Poker Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 zaglądam codziennie,ale nie ma wiadomości , więc się nie odzywam... Quote
iwa77 Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Dostałam smutną wiadomość od Agi Visenny - biedna sunieczka nie żyje. Bądz szczęśliwa sunieczko za TM [*][*][*][*] Quote
Isadora7 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='iwa77']Dostałam smutną wiadomość od Agi Visenny - biedna sunieczka nie żyje. Bądz szczęśliwa sunieczko za TM O Boże :placz::placz::placz: Sunieczko pozdrów Edunia on ciebie tam oprowadzi :-(:-(:-( Iwonko może przenieś wątek do TM Quote
Poker Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 dlaczego nie żyje??:-( nie dało się nic zrobić? :placz: Quote
Koperek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Niestety była aż tak bardzo pobryziona, że zaczęła się robić martwica i kawałkami (takimi plastrami) zaczęła jej odpadać skóra, a potem nawet kawałki ciała :-( :-( :-( Leciała z tego ropa z krwią, a suczeńka bardzo cierpiała- nie mogę sobie wyobrazić przeżywanego przez nią bólu...:shake: Odkażenia i czyszczenie ran codziennie robione kompletnie stanu rzeczy nie poprawiało... Najgorsze jest to, że był to pies z mieszkania! Chyba po zmarłym właścicielu! I w takie okropne warunki trafiła z dnia na dzień- i chyba w trzeciej dobie została tak pożarta! KOMPLETNIE NIE BYŁA PRZYGOTOWANA NA TAKĄ SYTUACJĘ, ANI TEŻ NIE POTRAFIŁA SIĘ OBRONIĆ, A MY NIC NIE MOGLIŚMY ZROBIĆ!!!!!!!:placz: :placz: :placz: Quote
magdawi Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 O Boże dlaczego??? Takiego obrotu sprawy nie spodziewałam się. Przecież była mowa o DT dla suni. Z ciepłego domu do zimnego boksu pełnego psów, które w jakiś sposób muszą rozładować stres .... i rozładowują go na słabszych od siebie.... Tak bardzo mi przykro:-(.Sunieczko tam Cię chociaż już nic nie zaboli, nikt Cię już nie skrzywdzi... Quote
Reksiu21 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 :bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: Tak bardzo mi przykro............i smutno..............myslalam ciagle o niej............powinnam byla ja wziasc.........wybacz psinko.........:-(:-(:-( Quote
Koperek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ale dziewczyny to też nie tak! Nie jesteśmy w stanie brać wszystkich psów od właścicieli, którzy zmarli bądź znależli się w szpitalu- TO ICH RODZINA POWINNA ZADBAĆ O STAN ZWIERZĄT!:angryy: Przecież to nie pierwsza i nie ostatnia suczka, która została wrzucona na głęboką wodę z mieszkania!!!:shake: Dużo jest takich psów- ostatnio coraz więcej i wiecie, że słabsi przegrywają!:-( Quote
Reksiu21 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Wiem Koperku, ale i tak ciezko..................:placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts