ecci Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 kurcze! Faktycznie! Myślałam, że to tydzień, porozmawiam jeszcze z tą osobą czy nie mogłaby na dłużej bo wiem, że teraz jest na urlopie i do 31 ma wolne, kończy jej się wypowiedzenie i jest bezrobotna, więc nadal siedziałaby w domu. Zapytam jeszcze, a miejsce jest we Wrocławiu na Psim Polu. Quote
iwa77 Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Nie pisałam rano bo byłam dzisiaj u suni . Żyje ! Wiecie co to nie wygląda dobrze - tak rozległe to pogryzienie.Ona jest w izolatce . Leży bidulinka - jak mnie zobaczyła to podniosła nawet łepek.Widać, że cierpi.Ona musi wyjśc ze schronu , bo ... Ja nie chcę mówić o rokowaniach ale chyba bardzo ostrożne. W domu myśle , że byłoby jej choc odrobine lepiej. Zaraz będzie zdjęcie - tylko jedno , bo nie chciałam jej denerwowac i straszyćl lampa błyskową. Quote
ecci Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Iwo co z tym zdjęciem??? Makabra, chce mi się ryczec!:-( Quote
Isadora7 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Iwonko sprawdź czy wyszło na pewno od ciebie. Siedzę na serwerze i wpadają maile ale twojego nie ma Quote
dorota412 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Ecci, upros te osobe o wiecej czasu, takie rany dlugo moga sie goic:-( A jak koszty weta, opatrunków czy innch lekow? 10zl dziennie za DT, to niewiele, ja zaplace za pierwszy tydzien Quote
ecci Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 10 złotych to koszt samego pobytu + karma:-( wieczorem, ale późnym będę wiedziała więcej. Quote
Poker Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 zrobię bazarek i oprócz tego dorzucę 50 zł Leki i opiekę weta powinien dać schron. Quote
ecci Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 :buzi: Poker! Tylko żeby ten tymczas wypalił!!!Cała w nerwach jestem dzisiaj! Quote
ecci Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 nowe zdjęcie sunieczki, jak dla mnie jest śliczna i oczka ma takie smutne! [IMG]http://images28.fotosik.pl/185/0bb943641d7661ad.jpg[/IMG] Quote
dorota412 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 :-(:-(:-(prosto z domu do piekła:-(:-(:-( Quote
Poker Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 my tez miał ybysmy co najmniej taką minę z obdartą d...:placz: Quote
Isadora7 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Zdjęcie suni: [IMG]http://img523.imageshack.us/img523/9683/p3280022aaalo5.jpg[/IMG] Quote
Kasia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Czekamy na wieści odnośnie tego DT bo jakby co to również mam w zanadrzu do zrobienia bazarek i chciałabym go zrobić dla niej. :lol: Czy ona ma jakieś imię? Quote
Koperek Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Słuchajcie, nie panikujcie tak!:mad: Bo jak zobaczyłam tytuł to myślałam, że odlecę w zaświaty!!!:shake: Jeżeli w pierwszą dobę po pogryzieniu suńcia nadal żyje, normalnie je i pije to nie ma tragedii! Pewnie, że najlepiej by było uniknąć tego wszystkiego ale kto mógł to przewidzieć... [B]Także najlepiej jest szukać jakiegoś DT na dłuższy okres, ale już po rekonwalescencji w izolatce[/B]- nie wiem ile tam suńcia będzie- dowiem się w poniedziałek, jak trzeba. Bo tymczas nawet na tydzień i co później- znów do schronu?- [B]TO NIE WCHODZI W GRĘ!!![/B] Quote
ecci Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Dobra, to ja już z tym ewentualnym tygodniowym Dt nie będę rozmawiała w takim razie. Czyli szukac stałego domu tymczasowego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Koperek Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [B]ecci[/B]- przecież wiesz o co mi chodzi- umiesz chyba czytać ze zrozumieniem?? :evil_lol: :evil_lol: Quote
iwa77 Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Koperek']Słuchajcie, nie panikujcie tak!:mad: Bo jak zobaczyłam tytuł to myślałam, że odlecę w zaświaty!!!:shake: Czy to już tak zawsze będzie , że wszystko co robię jest żle ? W takim razie na jaki tytuł mam zmienić , żebyś nie odleciała w zaświaty i nie było paniki ? Quote
dorota412 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Ja mysle,ze tytul dobry, bo przyciaga, a jak inaczej sie przebic przez tyle psich nieszczesc:shake: Moze jednak ta pani wzielaby ja na dluzej, skoro narazie nie pracuje, a z tej izolatki to od razu wroci do boksu? z taka rana? Zalamuja mnie takie historie Quote
Koperek Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='iwa77'][quote name='Koperek']Słuchajcie, nie panikujcie tak!:mad: Bo jak zobaczyłam tytuł to myślałam, że odlecę w zaświaty!!!:shake: Czy to już tak zawsze będzie , że wszystko co robię jest żle ? W takim razie na jaki tytuł mam zmienić , żebyś nie odleciała w zaświaty i nie było paniki ?[/quote] Oj,[B] iwa[/B]!:roll: Tytuł dobry, tylko ja wrażliwa na wszystko co z WROCŁAWIEM związane i trochę za bardzo się przeraziłam! :shake: A że panikujecie to ŚWIĘTA prawda!:diabloti: Żeby dobić się do konkretnego posta, opisującego całą sytuację to musiałam się najpierw nakręcić czytając przykładowo- [I]Oj żeby nie było już za późno[/I], albo coś w tym stylu:cool1: No i zgon gotowy! :diabloti: Quote
iwa77 Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 ha, ha ha - a mam Cię - to rewanż za prowokacje na wątku Dymka :diabloti::evil_lol: Dobrze jest ciotka - jeszcze trochę - a będziemy sie bez słów rozumieć. A podejście musi być marketingowe bo inaczej :shake: Na nerwy kupię Ci herbatkę z melisą chcesz? Quote
Kasia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='iwa77'] Na nerwy kupię Ci herbatkę z melisą chcesz? [/quote] Nic nie daje. Sprawdzałam :p Quote
Koperek Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Łoj, daje daje! Najlepiej działa w takich przypadkach! :evil_lol: Quote
Recommended Posts