Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurcze! Faktycznie! Myślałam, że to tydzień, porozmawiam jeszcze z tą osobą czy nie mogłaby na dłużej bo wiem, że teraz jest na urlopie i do 31 ma wolne, kończy jej się wypowiedzenie i jest bezrobotna, więc nadal siedziałaby w domu. Zapytam jeszcze, a miejsce jest we Wrocławiu na Psim Polu.

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie pisałam rano bo byłam dzisiaj u suni . Żyje ! Wiecie co to nie wygląda dobrze - tak rozległe to pogryzienie.Ona jest w izolatce . Leży bidulinka - jak mnie zobaczyła to podniosła nawet łepek.Widać, że cierpi.Ona musi wyjśc ze schronu , bo ...
Ja nie chcę mówić o rokowaniach ale chyba bardzo ostrożne.
W domu myśle , że byłoby jej choc odrobine lepiej.
Zaraz będzie zdjęcie - tylko jedno , bo nie chciałam jej denerwowac i straszyćl
lampa błyskową.

Posted

Ecci, upros te osobe o wiecej czasu, takie rany dlugo moga sie goic:-(
A jak koszty weta, opatrunków czy innch lekow? 10zl dziennie za DT, to niewiele, ja zaplace za pierwszy tydzien

Posted

Czekamy na wieści odnośnie tego DT bo jakby co to również mam w zanadrzu do zrobienia bazarek i chciałabym go zrobić dla niej. :lol:

Czy ona ma jakieś imię?

Posted

Słuchajcie, nie panikujcie tak!:mad: Bo jak zobaczyłam tytuł to myślałam, że odlecę w zaświaty!!!:shake:

Jeżeli w pierwszą dobę po pogryzieniu suńcia nadal żyje, normalnie je i pije to nie ma tragedii! Pewnie, że najlepiej by było uniknąć tego wszystkiego ale kto mógł to przewidzieć...

[B]Także najlepiej jest szukać jakiegoś DT na dłuższy okres, ale już po rekonwalescencji w izolatce[/B]- nie wiem ile tam suńcia będzie- dowiem się w poniedziałek, jak trzeba.

Bo tymczas nawet na tydzień i co później- znów do schronu?- [B]TO NIE WCHODZI W GRĘ!!![/B]

Posted

Dobra, to ja już z tym ewentualnym tygodniowym Dt nie będę rozmawiała w takim razie. Czyli szukac stałego domu tymczasowego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Koperek']Słuchajcie, nie panikujcie tak!:mad: Bo jak zobaczyłam tytuł to myślałam, że odlecę w zaświaty!!!:shake:

Czy to już tak zawsze będzie , że wszystko co robię jest żle ?
W takim razie na jaki tytuł mam zmienić , żebyś nie odleciała w zaświaty i nie było paniki ?

Posted

Ja mysle,ze tytul dobry, bo przyciaga, a jak inaczej sie przebic przez tyle psich nieszczesc:shake:
Moze jednak ta pani wzielaby ja na dluzej, skoro narazie nie pracuje, a z tej izolatki to od razu wroci do boksu? z taka rana?
Zalamuja mnie takie historie

Posted

[quote name='iwa77'][quote name='Koperek']Słuchajcie, nie panikujcie tak!:mad: Bo jak zobaczyłam tytuł to myślałam, że odlecę w zaświaty!!!:shake:

Czy to już tak zawsze będzie , że wszystko co robię jest żle ?
W takim razie na jaki tytuł mam zmienić , żebyś nie odleciała w zaświaty i nie było paniki ?[/quote]

Oj,[B] iwa[/B]!:roll: Tytuł dobry, tylko ja wrażliwa na wszystko co z WROCŁAWIEM związane i trochę za bardzo się przeraziłam! :shake:

A że panikujecie to ŚWIĘTA prawda!:diabloti: Żeby dobić się do konkretnego posta, opisującego całą sytuację to musiałam się najpierw nakręcić czytając przykładowo- [I]Oj żeby nie było już za późno[/I], albo coś w tym stylu:cool1: No i zgon gotowy! :diabloti:

Posted

ha, ha ha - a mam Cię - to rewanż za prowokacje na wątku Dymka :diabloti::evil_lol:
Dobrze jest ciotka - jeszcze trochę - a będziemy sie bez słów rozumieć.
A podejście musi być marketingowe bo inaczej :shake:
Na nerwy kupię Ci herbatkę z melisą chcesz?