fona Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 torbe u siebie mam juz pełna, wiec jak bedziesz przejazdem w moich stronach, chetnie przekaze, natomiast kalendarze i reszte trzeba odebrac z mokotowa Quote
fona Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 ja moge miec fantów znacznie wiecej nie rozkrecam sie na razie, bo anouk uprzedzala, ze to mala loteria Quote
EVA2406 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='EVA2406']Przypominam, że kilka stron wstecz już Cię zapraszałam, łącznie z noclegiem. To nadal aktualne :lol:. Acha, widziałam się dzisiaj z Malagos, która powtórnie zaprosiła nas na festyn do Krasnosielca nad Narwią. " Maja " może wystawić stoisko. Już się zapowiedziało kilka innych fundacji i stowarzyszeń. Jeśli byłby taki składany pawilon i kilka chętnych osób, fanty mamy, jeszcze trochę ulotek i gotowe. Co Wy na to?[/quote] Jak jest tyle fantów to może zrobić jeszcze trochę ulotek i skorzystać z zaproszenia Malagos i Jej TZ, który jest organizatorem tego festynu. Quote
_beatka_ Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 ja też mam trochę fantów do przekazania:cool3: kto może odebrać ode mnie? dodatkowo dam dla psiaków z fundacji dwie puszki jedzonka i dwa malutkie zaczęte już opakowania suchego. Koleżance zmarł piesek więc mi dala, żeby jakieś bidy wspomóc. W mai się zawsze jedzonko przyda:razz: Quote
fona Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Beatko, moze sie umowic, a ja dorzuce do swojej torby i Zmysł odbierze calosc - tak chuba najprościej >) Quote
anouk92 Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Super że tyle osób pomaga:loveu:. Fona daj znać kiedy można odebrać kalendarze - wyślę mojego TZ. Zmysł ponownie witamy w świecie psiaków:multi: Quote
_beatka_ Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 może tak być oczywiście:multi: to kiedy się możemy spotkać?:razz: Quote
fona Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='_beatka_']może tak być oczywiście:multi: to kiedy się możemy spotkać?:razz:[/quote] jesli jutro, to do 11.45 lub wieczorem, ale nie wiem, o ktorej Quote
_beatka_ Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 wolałabym wieczorkiem:razz: daj znać o której godzinie;) Quote
fona Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 weszlam wlasnie, a blam tak zakrecona, ze zapomnialam esemeska napisac z drogi dzis juz pewnie Ci sie nie chce jutro znow nie wiem, o ktorej wracam Quote
anouk92 Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Dotarła kolejna paczka - kubki, smyczki, Harry Potter. Niestety ale jeden kubek Lipton nie przeżył transportu i ma pęknięte ucho:shake:. Bardzo dziękujemy nadawcy bo wstyd się przyznać ale nie wiem od kogo jest :oops: - przyznawać się. Quote
_beatka_ Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 fona wyczyść skrzynkę!!!;) pasuje mi o 19:cool3: Quote
fona Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 no, beatka przywiozla trzy reklamowy, Zmysle, przybywaj - juz i tak na raz nie udzwigne tego wszytskiego ;] Quote
_beatka_ Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 to będzie mega wielka loteria coś czuję:razz::evil_lol: Quote
fona Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='malagos']aż Wam zazdroszczę, kurcze.... ;)[/quote] malagos, powiem tak; obawiam sie, ze maja nie przerobi tego, co dla niej zebralam poza tym moge miec dowolna liczbe kalendarzy mojego psa, np. 400 szt. i ze sto kalendarzy wprostowych kiedy u was festyn/ moze jakos sie uda zrobic transfer :evil_lol: Quote
Zmysł Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='fona']no, beatka przywiozla trzy reklamowy, Zmysle, przybywaj - juz i tak na raz nie udzwigne tego wszytskiego ;][/quote] Jutro wieczorem? Może być? Quote
Zmysł Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 A fantów wciąż przybywa. Wczoraj odebrałem od Zolzunki dwie wielkie torby fajnych rzeczy. Dziękujemy:loveu: Quote
Zmysł Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='fona']czyli w piatek? niestety w pracy do pozna...[/quote] a dzisiaj? Quote
Recommended Posts