Jump to content
Dogomania

Koniec - Zbieramy fanty oraz osoby do pomocy na festyn dla Fundacji Maja

Recommended Posts

Posted

[quote name='tomcug']Nie kuś, nie kuś, bo jestem skłonna rzucić wszystko i przyjechać :diabloti:.[/quote]

Przypominam, że kilka stron wstecz już Cię zapraszałam, łącznie z noclegiem. To nadal aktualne :lol:.
Acha, widziałam się dzisiaj z Malagos, która powtórnie zaprosiła nas na festyn do Krasnosielca nad Narwią. " Maja " może wystawić stoisko. Już się zapowiedziało kilka innych fundacji i stowarzyszeń. Jeśli byłby taki składany pawilon i kilka chętnych osób, fanty mamy, jeszcze trochę ulotek i gotowe. Co Wy na to?

• Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sluchajcie, pokazalam pisemko w Moim Psie, przekaza kalendarze

pytanko tylko, czy same kalendarze, czy razem z nuemrem pisma /zafoliowane/

i ile sztuk - powiedzialam 200, moze byc wiecej ;]

Posted

[quote name='EVA2406']Przypominam, że kilka stron wstecz już Cię zapraszałam, łącznie z noclegiem. To nadal aktualne :lol:.
?[/quote]

Oczywiście, ze pamiętam i bardzo dziękuję :loveu:. U mnie problem bardzo przyziemny - samochód mamy, ale ja prawka jazdy niet :shake:. A pociągami to nie wiem, czy bym zdążyła obrócić tak, by w poniedziałek być w pracy. W pracy się pozmieniało, ale nie chcę o tym pisać, w każdym razie na wolny dzień nie mam co liczyć. :-(

Posted

Tomcug, bo tak sobie myslę, ze moze u Was jakiś festyn będzie, to przyjedziemy pozwiedzać Gory Świetokrzyskie? :evil_lol: tak na tydzień z walizką i rodzinką by sie człowiek zwalił na głowę Tobie i innym Kileczanom - w końcu mam kota z Kielc :diabloti:

Posted

[quote name='malagos']Tomcug, bo tak sobie myslę, ze moze u Was jakiś festyn będzie, to przyjedziemy pozwiedzać Gory Świetokrzyskie? :evil_lol: tak na tydzień z walizką i rodzinką by sie człowiek zwalił na głowę Tobie i innym Kileczanom - w końcu mam kota z Kielc :diabloti:[/quote]

Noooooo, grunt to dobry pomysł :evil_lol:

Posted

[quote name='EVA2406']Noooooo, grunt to dobry pomysł :evil_lol:[/quote]

No proszę, jaki aplauz! :multi: Muszę Was rozczarować, u nas nie ma żadnego festynu (przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo), ale do mnie zapraszam bardzo serdecznie! W czasie wakacji możemy zrobić zlot i same urządzimy festyn!!!!! Malagos, Ewa - pakujcie walizki! :p

Posted

[quote name='malagos']He, he, Ty tak nie zapraszaj, bo.... co, EVA, jadziem?[/quote]

Jasne ;), jak Tomcug przyjedzie do nas na festyn, to może, może...........

Posted

[quote name='EVA2406']Jasne ;), jak Tomcug przyjedzie do nas na festyn, to może, może...........[/quote]

Toż to szantaż emocjonalny :eviltong: :diabloti: :evil_lol:

Posted

Zgodnie z obietnicą Fretkowi się zebrali i dziś zawieziemy fanty do Pani Małgosi do Zielonki. Cieszę sie że mogliśmy pomóc i do zobaczenia w Markach 14-go czerwca :p

Posted

[quote name='pakita']Zgodnie z obietnicą Fretkowi się zebrali i dziś zawieziemy fanty do Pani Małgosi do Zielonki. Cieszę sie że mogliśmy pomóc i do zobaczenia w Markach 14-go czerwca :p[/quote]

Dziękujemy i do zobaczenia :lol:

Posted

DZIS przytargalam 10 numerow mp z kalendarzem - 200 nie jestem w stanie dzwignac na plecach, cos musimy wykombinowac z transportem z mokotowa.

mam jeszcze obiecane plytki rozne z filmami lub z muzyka, ktore byly dodawane do mp i wprost, a takze jakies ksiazki ;]

Posted

[quote name='fona']czekam z utesknieniem na Zmysla - bo mi sie fanty z torby wysypuja ;][/quote]

Jasne, że z utęsknieniem czekamy na Wujka Zmysła, naszego Dobrego Ducha ;), ale już Mu się laba kończy ;)

Posted

[quote name='fona']DZIS przytargalam 10 numerow mp z kalendarzem - 200 nie jestem w stanie dzwignac na plecach, cos musimy wykombinowac z transportem z mokotowa.

mam jeszcze obiecane plytki rozne z filmami lub z muzyka, ktore byly dodawane do mp i wprost, a takze jakies ksiazki ;][/quote]

Fona skąd trzeba odebrać kalendarze? Z Domaniewskiej? Jeśli tak to mogę wysłać TZ tylko co ma powiedzieć na recepcji - trochę pomarudzi ale pewnie przywiezie.

Posted

O, byłoby super - ale jeszcze ich nie ma tam. w przyszla srode wszytsko dogadam, poprosze o spakowanie, naszykowanie - i wtedy sie umowimy. dzieki

Posted

Witam,
Jestem z forum fretkowego ale gdy tylko mogę robię za "taxówkę" dla MAJOWYCH adoptowanych psiaków.

Chciałam Wam tylko powiedzieć, że na naszym frekowym robimy co możemy, żeby pomóc MAJI. Wczoraj przewieźliśmy zebrane fanty do Pani Małgosi i jeśli będziecie potrzebowali rąk do pomocy dajcie znać, napewno kilka chętnych osób się znajdzie :D

Pozdrawiamy
Fretkowi ;)

Posted

[quote name='Marfi']Witam,
Jestem z forum fretkowego ale gdy tylko mogę robię za "taxówkę" dla MAJOWYCH adoptowanych psiaków.

Chciałam Wam tylko powiedzieć, że na naszym frekowym robimy co możemy, żeby pomóc MAJI. Wczoraj przewieźliśmy zebrane fanty do Pani Małgosi i jeśli będziecie potrzebowali rąk do pomocy dajcie znać, napewno kilka chętnych osób się znajdzie :D

Pozdrawiamy
Fretkowi ;)[/quote]

Super bardzo Wam dziękujemy za pomoc i zapraszamy na festyn:multi: