EVA2406 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='tomcug']Nie kuś, nie kuś, bo jestem skłonna rzucić wszystko i przyjechać :diabloti:.[/quote] Przypominam, że kilka stron wstecz już Cię zapraszałam, łącznie z noclegiem. To nadal aktualne :lol:. Acha, widziałam się dzisiaj z Malagos, która powtórnie zaprosiła nas na festyn do Krasnosielca nad Narwią. " Maja " może wystawić stoisko. Już się zapowiedziało kilka innych fundacji i stowarzyszeń. Jeśli byłby taki składany pawilon i kilka chętnych osób, fanty mamy, jeszcze trochę ulotek i gotowe. Co Wy na to? Quote
fona Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 sluchajcie, pokazalam pisemko w Moim Psie, przekaza kalendarze pytanko tylko, czy same kalendarze, czy razem z nuemrem pisma /zafoliowane/ i ile sztuk - powiedzialam 200, moze byc wiecej ;] Quote
EVA2406 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Myślę, że z numerem pisma. Niech naród czyta, może coś zostanie w głowach :eviltong: Quote
tomcug Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='EVA2406']Przypominam, że kilka stron wstecz już Cię zapraszałam, łącznie z noclegiem. To nadal aktualne :lol:. ?[/quote] Oczywiście, ze pamiętam i bardzo dziękuję :loveu:. U mnie problem bardzo przyziemny - samochód mamy, ale ja prawka jazdy niet :shake:. A pociągami to nie wiem, czy bym zdążyła obrócić tak, by w poniedziałek być w pracy. W pracy się pozmieniało, ale nie chcę o tym pisać, w każdym razie na wolny dzień nie mam co liczyć. :-( Quote
malagos Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Tomcug, bo tak sobie myslę, ze moze u Was jakiś festyn będzie, to przyjedziemy pozwiedzać Gory Świetokrzyskie? :evil_lol: tak na tydzień z walizką i rodzinką by sie człowiek zwalił na głowę Tobie i innym Kileczanom - w końcu mam kota z Kielc :diabloti: Quote
EVA2406 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='malagos']Tomcug, bo tak sobie myslę, ze moze u Was jakiś festyn będzie, to przyjedziemy pozwiedzać Gory Świetokrzyskie? :evil_lol: tak na tydzień z walizką i rodzinką by sie człowiek zwalił na głowę Tobie i innym Kileczanom - w końcu mam kota z Kielc :diabloti:[/quote] Noooooo, grunt to dobry pomysł :evil_lol: Quote
tomcug Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='EVA2406']Noooooo, grunt to dobry pomysł :evil_lol:[/quote] No proszę, jaki aplauz! :multi: Muszę Was rozczarować, u nas nie ma żadnego festynu (przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo), ale do mnie zapraszam bardzo serdecznie! W czasie wakacji możemy zrobić zlot i same urządzimy festyn!!!!! Malagos, Ewa - pakujcie walizki! :p Quote
malagos Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 He, he, Ty tak nie zapraszaj, bo.... co, EVA, jadziem? Quote
EVA2406 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='malagos']He, he, Ty tak nie zapraszaj, bo.... co, EVA, jadziem?[/quote] Jasne ;), jak Tomcug przyjedzie do nas na festyn, to może, może........... Quote
tomcug Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='EVA2406']Jasne ;), jak Tomcug przyjedzie do nas na festyn, to może, może...........[/quote] Toż to szantaż emocjonalny :eviltong: :diabloti: :evil_lol: Quote
fona Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 czekam z utesknieniem na Zmysla - bo mi sie fanty z torby wysypuja ;] Quote
pakita Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Zgodnie z obietnicą Fretkowi się zebrali i dziś zawieziemy fanty do Pani Małgosi do Zielonki. Cieszę sie że mogliśmy pomóc i do zobaczenia w Markach 14-go czerwca :p Quote
EVA2406 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='pakita']Zgodnie z obietnicą Fretkowi się zebrali i dziś zawieziemy fanty do Pani Małgosi do Zielonki. Cieszę sie że mogliśmy pomóc i do zobaczenia w Markach 14-go czerwca :p[/quote] Dziękujemy i do zobaczenia :lol: Quote
fona Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 DZIS przytargalam 10 numerow mp z kalendarzem - 200 nie jestem w stanie dzwignac na plecach, cos musimy wykombinowac z transportem z mokotowa. mam jeszcze obiecane plytki rozne z filmami lub z muzyka, ktore byly dodawane do mp i wprost, a takze jakies ksiazki ;] Quote
EVA2406 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='fona']czekam z utesknieniem na Zmysla - bo mi sie fanty z torby wysypuja ;][/quote] Jasne, że z utęsknieniem czekamy na Wujka Zmysła, naszego Dobrego Ducha ;), ale już Mu się laba kończy ;) Quote
anouk92 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='fona']DZIS przytargalam 10 numerow mp z kalendarzem - 200 nie jestem w stanie dzwignac na plecach, cos musimy wykombinowac z transportem z mokotowa. mam jeszcze obiecane plytki rozne z filmami lub z muzyka, ktore byly dodawane do mp i wprost, a takze jakies ksiazki ;][/quote] Fona skąd trzeba odebrać kalendarze? Z Domaniewskiej? Jeśli tak to mogę wysłać TZ tylko co ma powiedzieć na recepcji - trochę pomarudzi ale pewnie przywiezie. Quote
fona Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 O, byłoby super - ale jeszcze ich nie ma tam. w przyszla srode wszytsko dogadam, poprosze o spakowanie, naszykowanie - i wtedy sie umowimy. dzieki Quote
Marfi Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Witam, Jestem z forum fretkowego ale gdy tylko mogę robię za "taxówkę" dla MAJOWYCH adoptowanych psiaków. Chciałam Wam tylko powiedzieć, że na naszym frekowym robimy co możemy, żeby pomóc MAJI. Wczoraj przewieźliśmy zebrane fanty do Pani Małgosi i jeśli będziecie potrzebowali rąk do pomocy dajcie znać, napewno kilka chętnych osób się znajdzie :D Pozdrawiamy Fretkowi ;) Quote
anouk92 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='Marfi']Witam, Jestem z forum fretkowego ale gdy tylko mogę robię za "taxówkę" dla MAJOWYCH adoptowanych psiaków. Chciałam Wam tylko powiedzieć, że na naszym frekowym robimy co możemy, żeby pomóc MAJI. Wczoraj przewieźliśmy zebrane fanty do Pani Małgosi i jeśli będziecie potrzebowali rąk do pomocy dajcie znać, napewno kilka chętnych osób się znajdzie :D Pozdrawiamy Fretkowi ;)[/quote] Super bardzo Wam dziękujemy za pomoc i zapraszamy na festyn:multi: Quote
anouk92 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 A dotarły 3 paczki na festyn. Na pewno od Tomcug a dwie pozostałe od dwóch różnych Agnieszek.:loveu: Dziękujemy bardzo:multi: Quote
Zmysł Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 I rzeczywiście laba się skończyła. Jestem do dyspozycji. Jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie zrobić festyn kilkudniowy;) Quote
Zmysł Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='fona']O, jest wujek ;)[/quote] Jestem, jestem. To mam odebrać od Ciebie, czy jeszcze czekamy? Quote
Zmysł Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 No to może w następnym tygodniu wieczorkiem podskoczę do Ciebie? Quote
Recommended Posts