Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To może następna jakąś weź na nas - a my prześlemy jakąś kasę. Dołozymy cos do Loli. Nie wiedziałam że chora. Nie było widać - dlatego jest mi tak jakos źle z tym wszystkim.

• 2 weeks later...
Posted

Dziewczyny, nie wiem, czy uda się w schronisku do czegokolwiek dotrzeć, bo ewidencja tam dalej polega głównie na wypisywaniu kart ręcznie,ale jedno jest pewne - jeśli Lola wyszła z niego jako dorosła suka, to na 99% jest po sterylce.

Posted

Ja mam dylemat. Bo dzwoni do mnie dużo osób, ktore mają psy i szukają towarzystwa dla swoich pupili. Jedyną sunią zgadzającą się z psami jest Lola. Ale nie moge jej wydać do psa nie mają 100% pewności, że jest wysterylizowana.

Posted

doddy napisał(a):
Ja mam dylemat. Bo dzwoni do mnie dużo osób, ktore mają psy i szukają towarzystwa dla swoich pupili. Jedyną sunią zgadzającą się z psami jest Lola. Ale nie moge jej wydać do psa nie mają 100% pewności, że jest wysterylizowana.

Doddy, mnie nie będzie w Poznaniu do czwartku. Masz kontakt z Martą, napisz do niej, będzie szybciej.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Jutro Zusa będzie sprawdzać małżeństwo z Krakowa chętne na Loleczkę. Są to ludzie którzy już byli na pogawędzce u Agaty ale na wszelki wypadek Agata pojedzie do nich do domu by tradycji stało się dość.
Jak wszystko będzie ok to pojadę z Lolą w weekend do Krakowa.

Posted

:multi: Trzmam tak mocno jak mogę. No sie dziewczynka u Was zasiedziała - pewnie jej tak dobrze było u cioteczek.
Ale niech nie będzie egoistka - miejsca potrzebne.

I Kasiunia - grubunia śliczna czeka na pomoc.:oops: I pewnie innych mrowie a mrowie.

Posted

Wizyta domowa wypadła super.
Czyli jutro wielki dzień Loli.
O 11 będę z nią w Krakowie (chce ją sama zawieźć) i mam nadzieję na wielki Happy End!
Trzymaj kciuki Gosia ;)

Posted

Doddy, trzymam z całych sił. Wierzę, że domek który zaakceptujesz będzie super. Dzieki że się nią zajęłaś. Bez Ciebie nie miała szansy. U nas jakoś nie potrafimy wypromować astki, co widać po Kasi.

Lolus, pokaż się z najlepszej strony.

Posted

Ja ni umim. :oops:
U Loli wszystko dobrze bo codziennie nowi właściciele raport przysyłają.
Lola pokochała bardziej Tomka- typowa kobita woli facetów.
Ma swój własny fotel.
W domu zachowuje się bardzo dobrze.
Obecnie jest na ACANIE.

A mms mogę komuś przesłać. ;)