andzia69 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 supergoga napisał(a):No ja nic nie powiem, ale jaki pan taki kram. Ja tez nie jestem taka zbyt rasowa, ale jaka fajna...prawda...:oops:zupełnie jak Lola i As. Tylko dobrze by było żeby nam sie skończył napływ super astków i takich nierasowych tez. Nawet takich fajnych. Czy mam ją zdjąć z allegro - ma 2 gapiów, czy zostawic bo może się załapie inna sunia. Zostaw...moze Tosia się załapie albo Tilka - w podpisie mam sunię wyrzuconą z 2 pietra - ma ok. pół roku - moze by się udało którąś wyekspediować gdyby domek był dobry, a obie podobne;) Quote
doddy Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Zostaw Gosiu. W razie co może Tosia skorzysta. W szoku jestem, że Tosiowa też jeszcze nie ma domu. Ona tak strasznie mi się podoba :placz: Ale dobrze, że Loli się udało! Oby do końca życia miała dobry dom. Gosia, masz rację - ja też nie chcę prezentów w postaci bullowatych od Ciebie :diabloti: Quote
andzia69 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 nie zmieniamy tytułu????:cool3::cool3::cool3: Quote
doddy Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Loleczka ma pecha... 2 razy w schronisku... a teraz... wróciła do nas bo jedno z dzieci ma alergię. Na domiar zlego ma babeszje. Wczesne stadium ale ma... Jest w Klinice. Zostanie tam do wyleczenia. Dzis starałam się odczytać znowu tatuaż i XRN 318 XRN 316 XBN 318 XBN 316 Takie kombinacje obstawiam. Plis sprawdzie. Chodzi mi o sterylke. Quote
MonikaP Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 doddy napisał(a):Loleczka ma pecha... 2 razy w schronisku... a teraz... wróciła do nas bo jedno z dzieci ma alergię. Na domiar zlego ma babeszje. Wczesne stadium ale ma... Jest w Klinice. Zostanie tam do wyleczenia. Dzis starałam się odczytać znowu tatuaż i XRN 318 XRN 316 XBN 318 XBN 316 Takie kombinacje obstawiam. Plis sprawdzie. Chodzi mi o sterylke. Doddy, cały czas mówisz o poznańskiej Loli, tak? Druga litera tatuażu powinna być N, bo psy od chyba dwóch lat tatuuje się XN-i trzecia cyfra. Quote
doddy Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Jeśli druga cyfra musi być N to na 100% Jest XNN Co do cyfr to bankowo jest 3 na początku i 1 na drugim miejscu. Ostatnia cyfra bankowo 6 lub 8. Quote
MonikaP Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 doddy napisał(a):Jeśli druga cyfra musi być N to na 100% Jest XNN Co do cyfr to bankowo jest 3 na początku i 1 na drugim miejscu. Ostatnia cyfra bankowo 6 lub 8. Jutro jeszcze raz z Martą jej poszukamy. Jeśli została adoptowana jako pies dorosły (a na pewno tak było) to na 99% jest po sterylce. Quote
supergoga Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Biedna Lola - będzie miała całkiem wymieszana psychikę. Jak ja lubię, wręcz kocham nieodpowiedzialnych ludzi. A zawsze się mówi, żeby może upewniali się w sprawach alergii. Choć w sumie jest to wygodny sposob na oddanie psa gdy cos się nie podoba. Szkoda Loli. A skąd ta babeszjoza sie przyplątała. I od kiedy. Biedaczka. Czyli zmieniam tytuł. I wystawiam ponownie wszędzie. Teraz musi już mieć dom na zawsze. Ludziska - Lolka czeka!!!! Tylko gdzie te ludziska.:shake: Quote
doddy Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Lola dziś została zabrana z Lecznicy. Nie dostaje juz leków. Wyniki ok. Poza lekkim podniesieniem mocznika. Dostanie więc 1 worek karmy RC RENALa na odciążenie nerek przez miesiąc. Dziś byłam z szaloną przez godzinę na polach wilanowskich. Oj zdrowa jest bankowo, bo ręce mam 2 razy dłuższe niż normalnie tak ciągnęła :diabloti: Pomimo iż jest zabezpieczona spotem Frontline i obrożą Preventic zrzucałam jej kleszcze... Jakoś się jej czepiają te niedobroty... Nowa wersja tatuażu do sprawdzenia to XNH 315 Jakoś jej pogięłam ucho i coś takiego wymyśliłam. Ogólnie nadal szukamy najlepszego domu. Quote
supergoga Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Śliczne te portrety. Że tez nikt się zakochac nie chce. A u nas gruba Kaśka - tak się nazywa - w kolejce. Quote
supergoga Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Tłuściocha? Ma, tylko do mnie nie dotarły. Jade w czwartek do schroniska, jesli nie dojda - to sama zrobię.:evil_lol: Quote
doddy Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Gosia i gdzie zdjęcia Kasi? Lola nie pojechała do Wałbrzycha. Szukamy nadal jednak domu. Wolałabym ją jednak wydać do domu bez zwierzątek. Na razie Lola czuje się dobrze. Po babeszji nie ma śladu poza tym, że dostaje karmę weterynaryjną na wszelki wypadek. Niestety nie mam nowych zdjęć a i Beata u której Lola jest nie ma nigdy czasu na sesje. A zresztą jakby Beata zrobiła zdjecia to i tak Loli by nie było na nich widać :evil_lol: Quote
supergoga Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Mieliśmy trochę zmartwień - umarł Alex który niedawno pojechał z Buku do domu. Bylismy nieco przybici. Miałam nadzieję, że cisza zwiasuje dom Loli. szkoda, że nie. Czyżby Lola była agresywna do psów - bo niby z nimi biegała i dlatego napisałam, że nie jest. Na allegro nadal ma wątek i 2 gapiów. Jest tez na kilku innych portalach. I taka cisza. Zdjęcia Kaski mam obiecane i czekam jak durna. A nie mam jak jechać sama, mam chora tymczasowiczkę szczeniorkę z Tomaszowa. Ale dzisiaj zadzwonię i nakażę pilnie zrobić Kaśke Kariatydę. Quote
doddy Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Lolka nie przekasowala żadnego psa ;) Niech zostanie że się dogaduje z psami. Z 90% populacji psów się dogaduje. Quote
supergoga Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Uff, a juz myślałam, że jej nie karmicie i musiała sama zdobyć sobie pożywienie - ;) Quote
doddy Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Karmimy bo jakaś chuda od Was wyszła. Później oddamy ją do Białki na smalec :eviltong: Quote
supergoga Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 To musicie chyba długo jeszcze karmić, żeby smalcu było choc ociupinka. Bo inaczej koszty Wam się nie zwrócą :eviltong: Quote
supergoga Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Ma allegro - cały czas. I gapiów też.:shake: Quote
supergoga Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 I co u Loleczki - żadnego odzewu. Co za zastój. Doddy - cioteczko, a do Kaski Kariatydy zajrzałaś???:lol: Quote
doddy Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Do Kasi zajrzałam, nawet dałam ją na stronę fundacji. Co do Loli - zastój w adopcjach. Byłam u niej 2 dni temu. Oj się darła :diabloti: Mamy dług w lecznicy 1470zł za leczenie Loli jakby ktoś chciał się dorzucić. Quote
supergoga Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Doddy, jakbys jakąś fakturę mogła wziąć na anszą Fundacje, to choc część pokryjemy...:oops: Quote
Recommended Posts