Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

supergoga napisał(a):
No ja nic nie powiem, ale jaki pan taki kram. Ja tez nie jestem taka zbyt rasowa, ale jaka fajna...prawda...:oops:zupełnie jak Lola i As.

Tylko dobrze by było żeby nam sie skończył napływ super astków i takich nierasowych tez. Nawet takich fajnych.
Czy mam ją zdjąć z allegro - ma 2 gapiów, czy zostawic bo może się załapie inna sunia.

Zostaw...moze Tosia się załapie albo Tilka - w podpisie mam sunię wyrzuconą z 2 pietra - ma ok. pół roku - moze by się udało którąś wyekspediować gdyby domek był dobry, a obie podobne;)

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zostaw Gosiu.
W razie co może Tosia skorzysta.
W szoku jestem, że Tosiowa też jeszcze nie ma domu. Ona tak strasznie mi się podoba :placz:

Ale dobrze, że Loli się udało! Oby do końca życia miała dobry dom.

Gosia, masz rację - ja też nie chcę prezentów w postaci bullowatych od Ciebie :diabloti:

Posted

Loleczka ma pecha...
2 razy w schronisku... a teraz... wróciła do nas bo jedno z dzieci ma alergię. Na domiar zlego ma babeszje. Wczesne stadium ale ma... Jest w Klinice. Zostanie tam do wyleczenia.

Dzis starałam się odczytać znowu tatuaż i
XRN 318
XRN 316

XBN 318
XBN 316

Takie kombinacje obstawiam. Plis sprawdzie. Chodzi mi o sterylke.

Posted

doddy napisał(a):
Loleczka ma pecha...
2 razy w schronisku... a teraz... wróciła do nas bo jedno z dzieci ma alergię. Na domiar zlego ma babeszje. Wczesne stadium ale ma... Jest w Klinice. Zostanie tam do wyleczenia.

Dzis starałam się odczytać znowu tatuaż i
XRN 318
XRN 316

XBN 318
XBN 316

Takie kombinacje obstawiam. Plis sprawdzie. Chodzi mi o sterylke.

Doddy, cały czas mówisz o poznańskiej Loli, tak? Druga litera tatuażu powinna być N, bo psy od chyba dwóch lat tatuuje się XN-i trzecia cyfra.

Posted

doddy napisał(a):
Jeśli druga cyfra musi być N to na 100% Jest
XNN

Co do cyfr to bankowo jest 3 na początku i 1 na drugim miejscu.
Ostatnia cyfra bankowo 6 lub 8.

Jutro jeszcze raz z Martą jej poszukamy. Jeśli została adoptowana jako pies dorosły (a na pewno tak było) to na 99% jest po sterylce.

Posted

Biedna Lola - będzie miała całkiem wymieszana psychikę. Jak ja lubię, wręcz kocham nieodpowiedzialnych ludzi. A zawsze się mówi, żeby może upewniali się w sprawach alergii. Choć w sumie jest to wygodny sposob na oddanie psa gdy cos się nie podoba.

Szkoda Loli.
A skąd ta babeszjoza sie przyplątała. I od kiedy. Biedaczka.

Czyli zmieniam tytuł. I wystawiam ponownie wszędzie.
Teraz musi już mieć dom na zawsze.
Ludziska - Lolka czeka!!!!
Tylko gdzie te ludziska.:shake:

Posted

Lola dziś została zabrana z Lecznicy.
Nie dostaje juz leków.
Wyniki ok. Poza lekkim podniesieniem mocznika. Dostanie więc 1 worek karmy RC RENALa na odciążenie nerek przez miesiąc.

Dziś byłam z szaloną przez godzinę na polach wilanowskich. Oj zdrowa jest bankowo, bo ręce mam 2 razy dłuższe niż normalnie tak ciągnęła :diabloti:

Pomimo iż jest zabezpieczona spotem Frontline i obrożą Preventic zrzucałam jej kleszcze... Jakoś się jej czepiają te niedobroty...

Nowa wersja tatuażu do sprawdzenia to
XNH 315

Jakoś jej pogięłam ucho i coś takiego wymyśliłam.

Ogólnie nadal szukamy najlepszego domu.

• 2 weeks later...
Posted

Gosia i gdzie zdjęcia Kasi?

Lola nie pojechała do Wałbrzycha. Szukamy nadal jednak domu. Wolałabym ją jednak wydać do domu bez zwierzątek.

Na razie Lola czuje się dobrze. Po babeszji nie ma śladu poza tym, że dostaje karmę weterynaryjną na wszelki wypadek.

Niestety nie mam nowych zdjęć a i Beata u której Lola jest nie ma nigdy czasu na sesje.
A zresztą jakby Beata zrobiła zdjecia to i tak Loli by nie było na nich widać :evil_lol:

Posted

Mieliśmy trochę zmartwień - umarł Alex który niedawno pojechał z Buku do domu. Bylismy nieco przybici.

Miałam nadzieję, że cisza zwiasuje dom Loli. szkoda, że nie.
Czyżby Lola była agresywna do psów - bo niby z nimi biegała i dlatego napisałam, że nie jest.
Na allegro nadal ma wątek i 2 gapiów.
Jest tez na kilku innych portalach. I taka cisza.

Zdjęcia Kaski mam obiecane i czekam jak durna. A nie mam jak jechać sama, mam chora tymczasowiczkę szczeniorkę z Tomaszowa.
Ale dzisiaj zadzwonię i nakażę pilnie zrobić Kaśke Kariatydę.

Posted

Do Kasi zajrzałam, nawet dałam ją na stronę fundacji.

Co do Loli - zastój w adopcjach. Byłam u niej 2 dni temu. Oj się darła :diabloti:

Mamy dług w lecznicy 1470zł za leczenie Loli jakby ktoś chciał się dorzucić.