Becia66 Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Gacuch ale z ciebie żartowniś....:mad:...tak pańcie mru i wszystkie ciotki wystraszyć.....:mad: Quote
halcia Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ja tez mam nadzieję,ze to jednorazowy "numer"Gacuchy....Kochani,trzymajcie się. Quote
Becia66 Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 o bozie jak łapinka biedna w tym bandażu......biedna Gacula.....:shake: Quote
mru Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Gacek ma się dobrze :) jeszcze tylko jutro kroplówka już nie może doczekać się zdjęcia wenflonu :roll: wie, że nie może go lizać i liże jak najbardziej z boku hihi żeby tylko tylko ;) Quote
halcia Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Zeby choćtroche postawic na swoim:evil_lol:,mała madrala.Masz być zdrowiutki!!! Quote
sleepingbyday Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 ja tam jestem zdania, ze będzie dobrze. żaden z niego arystokrata, zeby mieć epilepsje :evil_lol: Quote
mru Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 kroplówka po moim powrocie z pracy :) ale ostatnia :) i już wszystko będzie dobrze Quote
Becia66 Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 już pewnie po ostatniej kroplówce i teraz Gacuch bez żadnych numerów....:mad::loveu: Quote
Neczka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Gacuśka, zdrów bądź chłopie... :loveu: Madzia, patrz jakie mamy znów cudo :razz: Quote
Becia66 Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Neczka napisał(a):Gacuśka, zdrów bądź chłopie... :loveu: Madzia, patrz jakie mamy znów cudo :razz: Neczka nie kuś bo Madzia ma już trzy...:eviltong: Quote
mru Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 ja tam bym chciała i 4tego i 5tego :roll: najlepiej teriery... ale gdzie to upchać :placz: buuu Gacek super :) wszystko ok! nawet ze dwie fotki zaraz wrzucę Quote
mru Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 a tu wygodnicki Diego ;) uczymy się... Gacek nie był specjalnie zainteresowany erotykami Poświatowskiej machał tylko ogonkiem i lizał książkę... Quote
mru Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 SZPiLKA23 napisał(a): Gacus chyba ma sie dobrze :) ciesze sie bardzo, Mru wiem ze nie mógł trafić lepiej :) mógł, hihi, mogłabym mieć np. ogród ;) SZPiLKA23 napisał(a):Kleksik w nowym domu :) cieszę się, bo boski ten pies był Frotka też super :( bardzo lubię airedale'e no super są te Wasze orzechowskie miksy, cuda Gacek ma sie super :) foty słabe, bo sama idąc z 2 psami zrobić nie mogę :roll: a TZ zanim przyjechał to słońca nie było ;) jutro bierzemy Gacka na dogoterapię hihi (będzie pomagał w socjalizacji mix foxa z Palucha - dostanie za to parówkę;)) Quote
SZPiLKA23 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Kleksik w nowym domu :) Gacus chyba ma sie dobrze :) ciesze sie bardzo, Mru wiem ze nie mógł trafić lepiej :) Quote
halcia Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 HE,he:evil_lol:a gdzie koronkowa poduszka pod głowe?:diabloti:Bo pupinke ulokowac wygodnie potrafi:eviltong: Quote
Charly Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 e Mru...nie wiedzialam ze tak się swiecą:-?:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts