Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mru napisał(a):
my z Gaciorem wiosny wypatrujemy, żeby w końcu móc wybierać się na wyprawy

z oburzeniem stwuerdzam, ze mru w zimę wychodzi na dwór bez gaciorów :diabloti:

powiem ci, że mi tez pasuje złagodzona wersja teriera :cool3:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
z oburzeniem stwuerdzam, ze mru w zimę wychodzi na dwór bez gaciorów :diabloti:

eee :oops::roll:

ahahahahahahaha :evil_lol:
ale dzieci nie planuję, więc nie strach :eviltong:

Posted

Duuuużo pieknych opisów :evil_lol:,teraz kolej na piekne zdjęcia,jak dla mnie nigdy ich dosyć:eviltong:a jak mam doła na dogo ta "ide "na zdjecia gdzie Gacuś szuka "jajek".A co do taranowania,to mój Filip nabił mi kiedyś olbrzymiego guza/az pod okiem było sine/bo kucałam na sciezce po której biega za motorynkami/za ogrodzeniem .2tyg .wyglądałam jak pobita:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

haha jaka posucha? :)

staram się odchudzić go trochę ale jakoś mi nie idzie :roll: znaczy mi osobiście idzie, ale weźcie powiedzcie moim rodzicom, że serio 130 g dziennie i ani chrupka więcej :P

Gacek ogólnie jest boski :) jest tak wdzięczny i kontaktowy... jest czasem jak dziecko:roll:

i niedługo mówić zacznie chyba :)
wczoraj ciasto stało na szafce w moim pokoju. Gacus od razu je zauważył. kręcił sie niespokojnie aż w końcu położył się na mnie i z wielkim bólem w głosie mruknął - mmmmmmmmmmmmmmmmmm
przy śniadaniu dziś za to, Gacus przerwał sobie żebranie (wciąż to robi, mimo, że ode mnie nic nie dostaje! podejrzewam rodzinę :cool1: a dokładniej mamę... ;)), poszedł do przedpokoju, stanął nad leżącym Diego i powiedział - bu!

:cool3:

może jutro jakieś foty zrobię :) ostatnio jakoś ani czasu, ani humoru nie mam...

ale wiosna przyjdzie to i to i to się znajdzie ;)

Posted

hehe :) no naobiecywałam trochę i nie widać fot

a Gacek był ostatnio w wielkim mieście! jechał samochodem do miejskiego parku, pokazaliśmy mu tramwaje, bardzo podobała mu sie betoniarka!

wszystko mu się podobało - ale ta jazda samochodem z nosem w szybie to chyba najbardziej ;)

Posted

uwielbiam gdy tak uszka do przodu bierze :loveu:
ale to tylko w sytuacjach najbardziej interesujących ;) kiedy Gacuś jest czujny lub zły :P (jak np. idziemy na spacer o 1 w nocy i ja go budzę, żeby wyjść to jest bardzo bardzo nierad;))