mru Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):tez terierkowata;) wiadomo ;);) Quote
sleepingbyday Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 mru napisał(a):my z Gaciorem wiosny wypatrujemy, żeby w końcu móc wybierać się na wyprawy z oburzeniem stwuerdzam, ze mru w zimę wychodzi na dwór bez gaciorów :diabloti: powiem ci, że mi tez pasuje złagodzona wersja teriera :cool3: Quote
mru Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 sleepingbyday napisał(a):z oburzeniem stwuerdzam, ze mru w zimę wychodzi na dwór bez gaciorów :diabloti: eee :oops::roll: ahahahahahahaha :evil_lol: ale dzieci nie planuję, więc nie strach :eviltong: Quote
sleepingbyday Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 a planujesz zapalenie pęcherza :diabloti:? Quote
mru Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Gacior i tak wyleniał, bo mu za ciepło to na nic by mi się zdał ;) (a do tego... :razz: szooooorstki...) Quote
halcia Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Duuuużo pieknych opisów :evil_lol:,teraz kolej na piekne zdjęcia,jak dla mnie nigdy ich dosyć:eviltong:a jak mam doła na dogo ta "ide "na zdjecia gdzie Gacuś szuka "jajek".A co do taranowania,to mój Filip nabił mi kiedyś olbrzymiego guza/az pod okiem było sine/bo kucałam na sciezce po której biega za motorynkami/za ogrodzeniem .2tyg .wyglądałam jak pobita:evil_lol: Quote
mru Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 będą na pewno :D Gacuś będzie szukający jajek też! Quote
Becia66 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 mru napisał(a):będą na pewno :D Gacuś będzie szukający jajek też! dalej szuka ?...:eviltong::evil_lol: Quote
Becia66 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 A co u Gacucha taka posucha ? :razz: Quote
mru Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 haha jaka posucha? :) staram się odchudzić go trochę ale jakoś mi nie idzie :roll: znaczy mi osobiście idzie, ale weźcie powiedzcie moim rodzicom, że serio 130 g dziennie i ani chrupka więcej :P Gacek ogólnie jest boski :) jest tak wdzięczny i kontaktowy... jest czasem jak dziecko:roll: i niedługo mówić zacznie chyba :) wczoraj ciasto stało na szafce w moim pokoju. Gacus od razu je zauważył. kręcił sie niespokojnie aż w końcu położył się na mnie i z wielkim bólem w głosie mruknął - mmmmmmmmmmmmmmmmmm przy śniadaniu dziś za to, Gacus przerwał sobie żebranie (wciąż to robi, mimo, że ode mnie nic nie dostaje! podejrzewam rodzinę :cool1: a dokładniej mamę... ;)), poszedł do przedpokoju, stanął nad leżącym Diego i powiedział - bu! :cool3: może jutro jakieś foty zrobię :) ostatnio jakoś ani czasu, ani humoru nie mam... ale wiosna przyjdzie to i to i to się znajdzie ;) Quote
halcia Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Wszyscy czekamy na ładną wiosne i my i psiaki.Te w schronisku tez czekaja na wygrzewanie sie w wiosennym słonku. Quote
Neczka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Gdyby Gacula zapisał się na lekcję ludzkiej mowy do Butli, napewno szybciej by mu poszło :) http://www.dogomania.pl/forum/f85/wyrzucona-amstafka-z-szczeniakami-o-maly-wlos-nie-zamarzly-ma-dom-131871/ Ona tak słodko bulgotała :loveu: Mru, a możeby jakieś fotki... ? :siara::eviltong: Quote
mru Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 zrobię na pewno :D jeszcze chwile wytrzymajcie :) Quote
mru Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 hehe :) no naobiecywałam trochę i nie widać fot a Gacek był ostatnio w wielkim mieście! jechał samochodem do miejskiego parku, pokazaliśmy mu tramwaje, bardzo podobała mu sie betoniarka! wszystko mu się podobało - ale ta jazda samochodem z nosem w szybie to chyba najbardziej ;) Quote
Becia66 Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 mru napisał(a):zrobię na pewno :D jeszcze chwile wytrzymajcie :) wytrzymamy ile trzeba bo sie nie martwimy...:razz: Quote
mru Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 za jakieś 2 tygodnie minie rok, jak Gacuś jest u mnie :) Quote
halcia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 TO sie zalicza jako urodziny:evil_lol:,nowe!Od poczatku.... Quote
Neczka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Szooorściaaki ! :loveu: No tak, zaczęła się wiosna = kopanie dołków :evil_lol: A jak Gaculi bosko uszka stoją:roll: Quote
mru Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 uwielbiam gdy tak uszka do przodu bierze :loveu: ale to tylko w sytuacjach najbardziej interesujących ;) kiedy Gacuś jest czujny lub zły :P (jak np. idziemy na spacer o 1 w nocy i ja go budzę, żeby wyjść to jest bardzo bardzo nierad;)) Quote
Neczka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Mru, a po co Ty Gacusię biedną zaspaną ciągasz po nocach na spacery ?! :mad: Quote
mru Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 rzadko :eviltong: tylko jak zapomnę wyjść o 23 i się do 1 przeciąga ;) a tu jeszcze Skrzeku w słońcu :) http://www.dogomania.pl/forum/f28/wez-mnie-do-domku-w-tobie-moja-nadzieja-lodz-pomoc-w-robieniu-ogloszen-112056/index57.html#post12081031 Quote
halcia Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 A to chłopaki jajek przed świętami nie szukają?:evil_lol:Na te świeta jajka konieczne..... Quote
Recommended Posts