Becia66 Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [quote name='mru'] :loveu: Świetne !!! :loveu:......no, normalnie cały Gacuch......:eviltong: Quote
sleepingbyday Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 no proszę, sztuka na dogo :diabloti: Quote
mru Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 no Gacuś moja sierotka mała... :roll: no, ba że sztuka! po dogowemu Quote
albiemu Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 słów podziwu brakuje do tego co potrafisz kobieto zrobić ze zdjęć ... Pomijam robotę dla orzeszków skąd Gacul sie wywodzi. Dziękuje Mru. Quote
mru Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 :oops: a Gacek wyrwał dziś starszą kaukazkę (chyba lekki mix, ale nie wiem - duuuża :D puchata i straszna :diabloti: hehehe) a było to tak Gacek biegał luzem i postanowiłyśmy poćwiczyć z nim chodzenie więc wracamy do domu, bo po drodze nie ma ulic gacek biegnie sobie obok nas już do klatki naszej schodowej doszłyśmy a tu Gacek zostaje i coś wącha i nagle - myk... :eviltong: hopsa sobie parę metrów dalej no to idę po niego :mad: a on ;) stoi i patrzy na kaukazkę :loveu: a ona na niego - :niedowia: to on kuper w górę i zabawa :D kaukazka nic a kaukazkowa pani mówi do niej, że chłopiec chce się bawić, a ty juz się nie bawisz... na co kaukazka kuper w górę i zaczęła skakać wokół gacka :D cudny widok aż się czuło jak się ziemia trzęsła kiedy ona tupała :evil_lol: i tak to zapoznał Gacek kaukazkę i nią zakręcił :eviltong: jej pani była w szoku :D hehe jeszcze mnie zapytała jak Gacuś ma na imię i bardzo się cieszyła z niego ;) Quote
sleepingbyday Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 gacek lubi rubensowskie kształty :eviltong: Quote
mru Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 ale ona nie była gruba :D śliczna sunia! (może Gacuś jeszcze mamy potrzebuje...:roll:) Quote
Neczka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 mru napisał(a):ale ona nie była gruba :D śliczna sunia! (może Gacuś jeszcze mamy potrzebuje...:roll:) A może Gacula lubi duże kobiety :D:diabloti: Quote
mru Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 życie ;););) a dziś Gacuś tak namiętnie gryzł patyczek że aż mu weszła drzazga między zęby i musiałam mu wyjmować :evil_lol: Quote
halcia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Brrrrrr...na jednym zdjeciu ,oko jak to miecho,a to mały zacietrzewieniec:evil_lol: Quote
Becia66 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Najwyższe stadium ekstazy........:evil_lol: Quote
mru Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 hihihi no a kto by pomyślał - taki aniołek na co dzień... :roll: a wiecie jak grzecznie Gacuś za mną bez smyczki chodzi przy ulicy jeszcze nie chodzimy, bo on nie ma takich barier... :roll: i wciąż interesuje go to, co się za ulicą dzieje no i te nieszczęsne autobusy (jak największe!) i motory (jak najgłośniejsze!) no i poza tym Gacuś faktycznie bardzo odważny muszę go oduczyć podchodzenie do każdego człowieka (chociaż natrętem nie jest, tylko patrzy...) wczoraj wieczorem mieliśmy niefajną przygodę i bardzo mnie to zasmuciło (chociaż winy gacusiowej w tym nie było - on po prostu jest małym terrierkiem a ludzie to są wredne i tępe buce...) Quote
Becia66 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 mru napisał(a)::roll: wczoraj wieczorem mieliśmy niefajną przygodę i bardzo mnie to zasmuciło (chociaż winy gacusiowej w tym nie było - on po prostu jest małym terrierkiem a ludzie to są wredne i tępe buce...) o taaaak, zgadzam się......:eviltong:...a co to się wczoraj stało mru ???:-o Quote
mru Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 po nocy szłam z nim a Gacuś ciekawski podbiegł do drecha jednego ten chyba się go bał (:razz:) chociaż Gacek wyhamował itd. i go wystraszył (obrócił się na niego nagle) Gacek się bardzo wystraszył niestety... :shake: biegł ze 100 m potem stanął i dopiero mnie szukał wzrokiem od razu przybiegłam i na rączki ;) beznadziejni są ludzie.......... Quote
tyciaNi Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 to chamy i prostaki z ludzi.... a psie ryjki najfajniejsze na świecie są:evil_lol:.. hi hi mógłby rywalizować z moim Kluskiem w rozprawianiu się z "padlinką" Aż się ciepło robi na sercu:loveu: Quote
mru Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 aaaah ktoś nowy u Gacusia! :loveu: a wczoraj Gacek mnie na ulicy rozpoznał :p i przybiegł :D i cieszył się jak dzieciak a Dym z tyłu :diabloti: chyba niedowidział, że to ja :evil_lol: Quote
halcia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 TO z serii"Gacus poznaje świat...."Pozdrawiam oboje.Ps czy Gacus skonczył tę wielka kosc? Quote
mru Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 a pewnie ;) tzn... obgryzł z mięsa i czego się dało a następnego dnia rano stwierdziłam, że wywalam, bo mi się muchy zalegną hehe :D Gacuś super, supergrzeczny, supermiły, superkochany teraz się super nudzi mimo, że byliśmy przed chwilą na spacerku jeszcze i ciągle szuka - szuka piszczącej świnki Dymka a nie możemy mu jej dać, bo zgryzie w minutę... :eviltong: a on cwany pamięta i szuka jej... i narzeka, że nie ma! no nie ma! :niewiem: dziś chłopaki na siebie wpadły na spacerze i była wymiana poglądów bardzo krótka z resztą a z naszym kotkiem gorzej i gorzej :( biedna w przeciągu 2 tygodni schudła pół kilo chyba a przy jej wadze 3 (teraz 2,5) to nie tak mało apetytu nie ma krew gorsza dostała kupę leków i strasznie męczy ją podawanie ich no i wymiotuje nimi :(:(:( pewnie przerzuty... już dwa razy miała wycinane guzki z listwy wygląda kiepsko :shake: jutro ma usg... eeeh obawiamy się najgorszego a mama jeszcze wyjeżdża na parę dni i już w nerwach... :shake: bo będzie tylko o Łaci myślała Quote
halcia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 "a z naszym kotkiem gorzej wygląda kiepsko" Smutne.Trzymaj sie Quote
mru Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 dzięki, halciu wstyd mi, bo ostatnio tylko się psami zajmowałam dopiero teraz jak Łacia odchodzi to tak... żal mam do siebie. a jeszcze niedawno jej fotki robiłam jak się w słońcu wygrzewała... Quote
Recommended Posts